CHARLENE YUH REACH BACK?

So I don’t get it!!! NASty done NY/JA Charlene a lava alone yuh have strength? Who ago knock him out out put them p**y inna him you? FOH before yuh go find the lil girl baby father or put her in a damn school she like what 4? And home every damn day yuh deh under lava post! He anit say nothing wrong cause if a tony alone did a come inna yuh p**y when DNA test do you wouldn’t be in the sh*t u in now! Get yuh damn life together bro how long u expect to be leaving like this?? Big and damn careless n word is you f**ng Lincoln 3. Yuh nuh shame fi even a tell ppl that? then pon top a it still a f**k joe Texas I just pray n hope these dudes using condom cause you just a walk with yuh p**y pon yuh face like yuh nuh learn one sh*t from giving tony jacket yah one big careless gal

7 thoughts on “CHARLENE YUH REACH BACK?

1. texas u need fi do a real DNA for all those kids , they not urs , texas go do the DNA please, LAVA RAMP UP WID DUUTY OLD HOLE

2. Sigh. Lava and Tony Matteron really jus rub mi di wrong way. Maybe because mi nuh like man who chat too much. My punaany just don’t get wet for those kinds of me. But Charlene …. please just tek weh u self from social media. You need a good year or so to “fix up yuh life”.

3. sender go learn to read and write before you gossip bout anybody you worrying about Charlene and her life but can’t spell

4. Dwrcl at the “sender can’t spell” comment because I was sitting here thinking the same damn thing. F**kin fool. A try style people and dunce as f**k.

5. What was that sender…mix up big suppose to give meters a headache….well done for all those who read to the end…I stop at the first line….