CARISMA AND SAJ FILE………

IMG_4820
IMG_4821
IMG_4823
So met this big nose gal name Carisma. She a one of the scammers (Edited) and shoplifter from the bronx from longtime she inna di business she claim seh she rich have have bare money but she don’t have dry sh**t inna her batty. She use to deh wid this boy name whites (guy in yellow sweater ) for years now she use to hustle wid him well she f**k pon him wid him friend fabe the guy that was with saj at the crime scene using the stolen cards and di Feds come inna him house and tek him off the toilet seat butt naked. A long time carisma did a f**k pon whites wid all his friends under the quiet but whites Neva did a give enough works and money like one time so she brave an bold elf him and deh wid fabe and her lightskinn friend Shelly did a f**k saj all in the name of money and hype because saj and fabe did bad pon di card scamming business all dem do a floss pon ig and go bac and forth dem an breach did a pare out a la a do it too. Well word on the street is that saj inform pon fabe because police was looking for him and saj give out the boy mother house and dem guh if him deh . Carisma bawl like baby because now har money and new clothes have shortage and whites don’t want har back. . . .carisma file longer than white plains road and Brooklyn combine she and her friend Shelly (lightskinn girl next to whites ) a sell front them did have a ad pon Craigslist and low and behold one a whites friend name Dante reply to the ad and when the girl send him pic it was carisma and Dante guh tell whites and him beat carisma . She gwaan
Ike she innocent but she’s the devil in disguise . Every minute she and Twinny guh Long Island go buy the fake bag them From the man weh did have the warehouse well the fed catch him so the, fake bag link stale now .

0 thoughts on “CARISMA AND SAJ FILE………

1. IT GOTTA BEV BRITTAN BURNING ASS THATB WROTE THIS GIRL BYE . WHITES AINT GET NO POINTS FOR F**KING WITH YOU BITCH YIUN BEEN BURNING SINCE YOURB WERE 17 YEARS OLD LIKE COME ONE. KEEEP ON ACTING LIKE YOU A SAINT OR ACTING LIKE YOU AH SOMEBODY. YOU DIDNT TELL WHITES YOUR BIG DUTTY SECRET. STOP SELL PUSSY BITCH . AND KEEP YOUR ASS QUIET YOU NOY NOBDOY FOR HIM YO AH POST WITH . CHARISMA HAVEV HER WAYS YASS . BUT YOU AH WHORE FROM WHEN . STOP GWAN LIKE YOU AH HOT GYAL CAUSE U GOT A NISSAN GIRL BYE . U HAFFI SLAVE FI PAY YOUR CAR PAYMENTS . YOU ARE FUNNY YOU DELETE YO0U PICS THEM ON INSTAGRAM WIT WHITS BECAUSAE YOU KNOW HIM HAVE NUFF GYAL AH ROAD WEH HIM A TEK CARE OF . DONT FLATTER YOURSELF . YOUR FORHEAD PREGNANT LIKE WAH . ALL YOUR FRIENDS CHAT YOUR RASS.

2. FUNNY HIM AH REPAEAT THE SAME SHIRT INNAH YOUR RECENT PIC WEH UNNUH GO AH BABY SHOWER .WAH HIM COULDNT BUSS AH NEW SHIRT . YOU POP BITCH PLEASE . WHEREV YOUR FENDI BAD, WHERE YOURB RED BOTTOMS , HIM NAH DASH NO MONEY PON YUH BURNNG BITCH

3. Brittany burning ass wrote this all this bitch usr to be on Seymour ah f**k out the man dem lmao bitch bye u thing u innocent cause your getting wifed now . bitch we know what u did also lol don’t let your secret buss though anywho Brittany u got that STD cleared up bitch lol . ah yuh and your friend dem write this but its funny your same friends chat the shit out of you lol I gotta laugh gyal move yuh rassclaut like u burned so much niggas WHITES MUST HAVE THE STD U HAD …… OR U MUST OF GOKT IT CLEARED BITCH LOL

4. Dem gal day a thief from longtime carisma a big time snitch like har fada di lightskin gal a big snitch to and thief like dog no ambition dog shit.mi inna jayicon party and see carisma she pop dung bad she crawny mash up bad a longtime di two a dem gal day pon backpage me fren dem nuh stop f**k out dem face especially di brown one di twi a dem pussy big bad him say but dem head game good dem all gi batty wash pon a regular.twinny stop party hard cah di man nuh stop beat out har idiot rass and run har way she affi a run behind di bwoy yes di man get lock up fi true and dem nah get money like that dem fake barnd dem nah happen people see right thru dem.