BUYING DISCREPANCY

SIT YAL OLD UGLY ASS THE F**K DOWN! STOP PROMOTE ALEX CAUSE HIM NAH PROMOTE U! YUH NUH STOP MINE HIM AND HIM A USE YUH CAR AND DRIVE THE GAL DEM OUT HIM NOT EVEN GI U A 1 POST PON HIM PAGE FI YUH BIRTHDAY MAN CLOWN! EVERY MINUTE U A CUSS AND A DEFENSE DI WOTLESS BWOYYYYY WEH DONT EVEN HAVE SH*T INNA HIM LOOSE MAN WEH MAN A F**K HIM INNA
IMG_2480-OptimizedIMG_2479-Optimized

3 thoughts on “BUYING DISCREPANCY

1. Just went on the girl page lmfaoooo Alex gone a Georgia pon yuh buddy pass ! Him hot an hungry nobody wants that illegal batty man , love walk an beg an only have ooman strength ! Bout your man Alex made sure u was good before he flew out , bitch please

2. Same thing with Dolly and har man Kwassi (how ever yuh spell him name) not one single post him post bout har. Its all about the likkle batty fish. Couple wks ago yuh want fi see how dolly ah show up di wutless boy pon har page, video and all. All now di boy page don’t have no ownership of broke dolly. :ngakak :ngakak dolly di way you and yuh sister gwan like uno pretty….men should be knocking down uno madda yard like crazy. Two man clown inna real life. :ngakak

3. Alex is GAY. He has nothing. He was charged for rape in England and got deported to Jamaica. Started f**king a man and came to New York on a one way ticket in someone’s name. His grandmother who he doesn’t even send $1 for in Jamaica lives off Spanish town highway in Jamaica in an old zinc house. All he does is f**k men for money. Girl please!!!!