BUT…………………. BOBBETTE & TIFFANY DOE EASY

ONLY REASON WEH DAFFY DEH WID BOBBY AH BECAUSE SHE AH MINE HIM STR88888 AND DI ONLY REASON WEH BOBBY DEH WID DAFFY DUCK AH BECAUSE SAMAR EX MON NEVER DID WANT HAR MONKEY FACE AND SHE STILL AH TRY ITCH UP UNDA HIM FAMILY AND DEM NUH EVEN LOOK PON HAR SHE CLAIM SHE AH GOD MADDA FI HIM NIECE JUST FI SPEAK TO DEM AND DEM STILL NAH FART PON HAR. DEM NEED FI KEEP U FAR AWAY FROM DEM PITNEY AFTER DI WAY YUH WALK CHAT DI FAMILY LIKE DOG LOOK HIM SISTA DI LIKKLE GIRL MADDA NUH EVEN RESPOND TO HAR DEM MUST FIGURE OUT SEH YA AH OYBEA PPL FI TRUE AND MI HEAR SEH DAFFY FAMILY HATE HAR LIKE POISONNNNNN SHE TRY FI MINE EVERY MON WEH SHE TEK BUT ONLY DAFFY BROKE SELF AH TEK DI TINGS DEN AND STILL AH SLEEP WID TIFFANY WHOAAAAAA MI BELLY BOBBY YUH FI STOP BUY LOVE WID BLOOMIES CREDITTTTTTTTimage

photo 1

photo 2

photo 4

photo 5

0 thoughts on “BUT…………………. BOBBETTE & TIFFANY DOE EASY

1. Da sender here very bad. Mine yuh make bobby walk in traffic and kill herself daffy and Tiffany not together dats y nobody cah understand the issue wid bobby weh say she happy yet insecure. 3 miserable years bobby have with him good hole, good shoes and good clothes. bobby you need a good book to read.

1. no jokeeeeeeeee :peluk dem tuh rass freeeeeeeee n iglee is a shame bobby join a book club r pole dance class sumn dam ur life sad plus tax all yu av a boot, claat n raggedy a** daffy wid a designer bag a insecurities

2. dem nuh work a day time go to hair school, go learn a trade, instead ah buy yuh man suit send him fi do some electrician work or learn maintenance work dem too careless and free man

2. A di same people weh a ” LIKE”the pic dem a condone har strupidness fi upload more foolishness.When dem upload ignore dem ass and watch and see if dem upload nutten daily.U see me now, I only like and comment pon anything weh uplifting or that are milestone (birthday, anniversaries, graduation, job promotion)for kids, adults and vacations not dem friggery ya

3. you people need to leave this girl its seems like everyting she does is a problem this is just hate let her liv her life you worry about her she livin it up

4. you know what happen di friend dem so focus on havin di man dem just tek what left so ah dat she a do too. more time dem a watch too much tv and feel like seh they relationship is the same thing, them fi stop live in a fantasy world, bobbette u r not the kardashians u man did a sleep pon floor before him move up to di bed

5. this bitch is sick all she do is talk about a man weh nuh talk bout she…… one bagga post post bout a yu man and only man i u ok blah blah blah so wah the man nuh have IG too fi say the same smh

6. ooun see what she write? she said all they care about is each other.. that mean say she don’t care about thebaby he has or if the baby want pampers or if his mother want money to buy medication she saith all they care about is each other she said f**k everybody else.. including mother and child.. ooun a beat a dead cow.. two wutliss cutlass m not beating up my fingers on them.. I don’t want no ketch cancer in my fingers them .. it no make no sense we cuss them cause them mentality stuck in a wuklissness

7. So sad. But Bobby rely fava man doh. Only cut girls to have bwoy nickname like bobby and tony. Yuh can’t have tuff face and fava man and have man name lol

8. And she need to ez har self cah a same way Tiffany used to own up the man and look how him do har and all have him man a do har up

9. The thing is this girl is so caught up in this wutless leecher Daffy. Daffy has been a leech all his life. Just ask the uptowners who used to hangout at Soverign Center when it was first built and Campion Collage. Him, Bazla, and Di nex big eye dancer bwoy from whatever the area is called behind the national stadium can’t remember his name, dem Youstu itch up unda Di uptowners dem. Not only is he a leech but a dam thief as well. So Bob, Bobbet, Bob the Robber, whatever you go by, please have a seat slowly. Daffy is a master at his craft of being a leech. So if you feel that you have accomplished something in your world that is well I applaud you. However, whenever you choose to be more realistic there are many people on here that will assist in helping you to first have self love and self respect and allow God to be your director.

10. Samar X in the face is a truthful comparison. Samar looks like a big man gal trying to look cute.