BRONX SUMMER WAR START ITS TARRICK VS KERRIANN

KERRY-Optimized

TARRIK

@met Kerryann and war boat tarrick a war.big war a Bronx. Mi hear sey Tarick, have her gun into the truck and a dear Kerryann and Sally fi come Cross the street. Mi hear sey them sey hot gal Kerryann a f..k man fi money now . Kerryann start dash out back her p..y since jue icon get sentence. .met ask fi the tape a the war. more than 1 people did a video them .met get the suss please

33 thoughts on “BRONX SUMMER WAR START ITS TARRICK VS KERRIANN

1. Aww maybe she selling fi keep jue commissary up. Afta all a 7 Celine bag him buy har among other luxuries.

2. Unno lef Kerryann and gweh as soon as the b a mek couple strides unno start the friggery.Whoever that warboat chick is,she nowhere near Inna Kerryann league esp since the teth upgrade! Met is this pre-fixed teeth foto the only file photo u have of Kerryann??

Plz to use one from her bday bash plzzz cuz she stunting n winning in those pics!

3. Kerry the teeth upgrade looks damn good! Cause this pic mek yuh look like yuh did have yuck mouth :rate :alay :2thumbup

4. What a gorilla looking gal…. Bronx ppl dem tieeerrrddd a Unuh now low life bums.Decent ppl still live in a di BX dog shots like Unuh need fi exterminate like di f**ing rats Dem.

5. All jokes aside though dem fi leggo off a di f–kry, as much as we laugh and criticize (constructively) dem we wouldn’t find it funny if something bad happens. We no want write no RIP or remembrance so dem fi go easy, sometimes you have you right and gi it weh.

6. Sender- enroll in a basic education program please. I was very confused by the “dear” vs dare.
    War-monger – learn to chill. what on earth could be so unforgivable that you are ready to brandish a gun in a public space and end your life behind bars?
    Kerry – carry on

7. Kerryann and Sally to lock up Tariq plain and simple she a nuh police bout gun oh please who she think she is

8. @Yardielovethug you must be new to groupiemet if you don’t know who Tarik is. Tarik is to pink wall what Isis is to the west. She a probably Di only person who Eva mek met feel like shut shop cause when dem use to put her up Nuff and she come pon Di wall, all ten device she alone a use one time an everybody a get it lol, mi nah lie mi nuh know har inna real life but Di gal bad pon har mouth ova yah! Tarik me like when yuh cuss don’t shoot kerryann or ugly Sally and go prison, cuss dem like how yuh cuss Di bloggers Dwl

1. shut shop because of Tarrik?What a lot of props you give her or she give herself. Tarrik cant comment here without my approval and she cant get by with ten devices. She must be dreaming and u with her.

9. @met I was there. Kerryann claim sey Tarrick send her in to pink wall I know that’s not true because you met nah leggo, mad woman tarrick pon yuh site. And the next part a the war is because Sally and mis Lou went into twinny aka Opal star aka Opal trendsetter pon ig phone and teck out the african man number wey twinny a buy the fake bag, belt, clothes, shoes and eye glass from Sally claim a tarrick alone them tell and now it reach pon pink wall last week suh them claims sey a tarrick duh it. But a nuff people Sally them tell because me into tamara hair shop on white Plains road and hear the twinny conversation before it reach pink wall and mad woman tarrick wasn’t there. But Sally and mis Lou uno wrong fi call twinny uno friend and then come pon road and embarrassed her like this although we all know twinny a queen of buying fake uno shouldn’t expose her like that. That is wrong suh uno need not to blame anybody but uno self because uno watch and study the woman password and then break into her phone that is so wicked and call twinny uno friend.

1. Bob Marley did tell wi,”only yuh friend know yuh secret, so only he could reveal it. ” All a dem buy fake, mussi vex dem vex twinny fake look real-ish.

10. These 30 add year old woman HAVE SOOO MUCH MIXX UP ITS RIDICULOUS DAMNNNN DO YA HAVE TIME FOR YOUR KIDS OR NAH?

11. @met it look like the people them fraid to send in the tarrick vs Kerryann story. Met mi get a peace of it Sally tell tarrick guh buy a baby and and tarrick tell sally sey her baby father Dwayne should be in the army tuh how him brave fi f..k Sally and breed her then Kerryann jump in and tell tarick guh buy a egg and tarrick tell her shi a boasy Bruck and shi nuh value nothing in foreign and she tarrick own house a foreign and more than one house a Jamaica and Kerryann and her entire crew a cruff and she can buy all Kerryann things them twice and she ago bring her house title come show Kerryann and Sally mi nah lie met yuh know tarrick mouth dirty but met tarrick did not take out any gun a lie them a tell .Kerryann was walking over to Tarik when the argument start like she wanted to fight her suh tarrick open her trunk of her car a place her hand inside the truck Kerryann and Sally start walk back ways and a ask tarrick wat she got into her trunk tarrick tell bout of them sey if yuh want to know wats in my trunk come closer, to me don’t back up. Kerryann and sally got scared and went back across the street. But its cleared that mad gal tarrick had some form of weapon because she never seems scared when they both was coming toward her . a suh the war start. Mi hear sey tarrick sister them a jamaica love stab , and chop up people. Tarrick sister stab up a man to death in Jamaica and did 15yrs, in prison she just got out . My advice to you tarrick aND Kerryann, is not to waste yuh life because this war makes no sense and it look like it’s going to get crazy because the tarrick she nuh love done. Uno need fi stop! with love the suss but when blood shed, look like it is about to happen wi nuh find it entertaining. Little cussing and talk uno one another business who rich from who Bruck, who ugly from who pretty a that jmg bloggers want to read to entertain with self .suh Kerryann and tarrick uno please stop it. Met mi nah teck up fi mad gal tarrick but Kerryann and her crew look war with everybody member last year and she and munchie then she and the Yankee girl them. Then Kerryann and one batty man block road last year at a private party. Kerryann a must be you a the problem because a years with nuh hear from mad gal tarrick.uno have children and family suh uno need fi act like it.life is precious and freedom is precious .

12. Hehehehe no sah what a movie noice inna the Monday , yah :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :malu :ngakak

13. After this post my only question is….Can someone please post the Opal Trendsetter African connect phone number so that I can purchase some few pieces myself….LoL

14. @Realchat….You left out 2pac….Kerry it would be such a shame if you get yuh mouth mash right up ar yuh new body dent up….behave yuh self now man….

15. Isn’t this the dumb bytch who made a long azz video cussing a next girl until her voice got harse? Lmaoooo. Drama always follows bottom of the barrel people, I can never understand how people who claim to be rich is so full of hate and hostility. Shouldn’t people who have wealth be happy and eminate a positive aura? Why so much bitter rich people in Jamaica? You know why because they’re fake rich. Rich people aren’t haters, they’re favorite sport is laughing to the bank. Only bums hate on people and get into these ediot war dem.

16. PLEASE, PLEASE GIVE THE GAL KERRYANN A GOOD ASS WHOPPING.
    PLEASE
    PLEASE
    PLEASE.
    SHE F…..G ANNOYING AND THINK SHE TOO BAD ME TIRED A HAR.

17. Dead womb tarik aint shooting nobody..couple years ago i was at a party and a girl rush her she backed up with the quickness and said if it dont mek money then it dont make sense
    where was her badness then??
    spongebob shape Tarik all dis hype and u still cant hype on a cock to breed u

18. @Smh, this is a lie tarrick nah back up from nobody. Shut your shitti, mouth up nasty carlene. If u know tarrick you know she nuh fraid a man nor woman.tarrick crazy .I know her from Jamaica days. The family of them a some real war mongers.Kerryann needs a ass whooping. Tarrick don’t trouble people. But if people mess with her she goes all in

19. Yea jue get 15 yrs kerryann a f**k here and there when jue was here now a straight pussy she a sell mek me say something kerryann no use to nothing a jue mek kerryann know good life reguardless wha kerryann and r friend dem a bum we soon hear bout dem u can not want war and tell people how fi war if the gal a shotta dem need fi scam a gun me no understand how people just wan cuss a no everybody want cuss some people wan just done people kerryann and r friend dem love cuss so tell r say cuss cuss days done a gal diss it will be sad songs and slow driving kerryann me know fi a fact say kerryann and every last one a dem in a the scaming crew a pussy dem did ha fi live a foreign cause dem would da beat dem every day mouth bad gal dem

20. TARIK is no bad gyal. one bag a mouth met. i was also @ that party when that girl rush her in mount vernon. she talk mad shit and the girl kept calling her out of the crowd. Duppy know who i frighten.