BRENT YUH LOOK BETTER NOW

14 thoughts on “BRENT YUH LOOK BETTER NOW

1. Trendy Brenty :kiss :kiss

I will cuss a batty man just as fas as dem can run…when provoked to do so… BUT me love Brent and him antics and will defend him.

Morning MET :peluk

2. I agree he looks so handsome now . Nice dark good looking men and the beard fit him .I hope he don’t put that disgusting chemical back on his body because it made him so ugly . They don’t realize the bleaching cream and tacky designers shit from head to toe make them look ugly . But let’s see how long this shit last because as soon as them come out them gone right back to the fuckry

3. He’s out of JAIL…..Hope he haven’t gone back to his OLD ways (thieving, scamming,swiping,mix up) yet and Trisha is still looking out for him.

1. Lawd Ma! Mek de man breath up the positive energy.

Remember he wasn’t in a position to do the legal grind and not because he did those things it mean him not worthy of having other legitimate skills.

For him to appriach the courts in a certain manner….trust and belive Brent can do BETTER.

It was the company him keep that lead him a stray.

4. Him a trica a two poopy bloodclat show heard he live with her… she said like funeral.., Brent need to move up and pat with real ppl trica and her ugly man royal mumma love use people she a user that’s trying to keep up and she sneaks slow and late? Clothes shoes and the rented bags!! Not to mention the old poop inna car them!! Get with it

1. Tek a OATH and kill yu self! Ole wicked. Users don’t de de fi somebody who lost it all!

Tricia and Brent a two great poppy show! When you ever see a dancehaller fall and get continuous support and a shoulder fi lean up pon when dem a look fi recover?! Butch bye!

A look unu a look strife between these two. Unu obeah did flop! An tun round vite out unu bumbo and net daffy instead! :ngakak

When dem fall out it will be on their own terms…not fi unu time or terms. :maho

1. And…..you have place fi put him? Did you offer him lodgings when he came out?

Why you giving out the girl location?! This is the world wide web! Nuff a unu just mek fi chat!

Unu remember when unu send video bout unu see him pon deport flight a airport?! When hurricane did ground flights :ngakak

Unu remember how unu see him a Trinidad homeless and a beg?!

Move unu blowwow and lo de man! It bun out unu bumbo say unu obeah and badmouth neva stand up to the test!

All unu ago do is stress Tricia fi part ways wid him. She stand the test of friendship and WIN! Dumb dry head bitches.

Thank god a no drugs charge him did de pon are unu peel head drancrows would a cause de man him life…SUM!

*when unu ago see say when JMG tek de high road unu can’t measure up.

Ole dead dogs unu be! Hop a de man fenda mek legal life reach him.

Bobette! go dig up yu thiefing daddy and gi him a head stone wid him right name. Jancrow bait.

5. Nasty trica u just on bobberte name so!!! Low the girl that’s why the world have ur address with the house with the million people on the deed! And your name not on it! You talk your business too much!