BRENT DI PEOPLE DEM SEH DEM NEED JUS ONE DUHLLAH

0 thoughts on “BRENT DI PEOPLE DEM SEH DEM NEED JUS ONE DUHLLAH

1. I can never understand why people post up money on IG/FB. Dem nuh fraid dem get rob? Brenty is the money from yuh teifings and resale of the store dem clothes (inna mi very brawling ghetto girl voice)?

2. Dumb ASS NIGGER, there’s no better word to describe this Asshole. I hope when the real owner for the money ready fi it he has it to give him and not tell him bout nothing nah gwan!!!!!

3. Wat yuh gonna do when they come for you? Please know “I’m holding it for a friend” ain’t gonna fly. Trick Good luck

4. Dem Caan carry it guh bank cause dem nuh wukk nowhere suh dem put it inna ziplock bag and deposit it pon fb and IG

5. WHY THE FUK DO PPL NEED TO KNOW HOW YUH A DO YUH TING??? FUKING FOOLS, JUST A LOUD UP THE TING FI EVERY LIL/BIG MAN/WOMAN ON THE ROAD… “ONE BAD APPLE SPOILES THE BUNCH” DAMN FOOLS…WASTEMATTER…

6. IF u all know brent u all would know that he is broke and forever a borrow & beg so if u all believe that is his money u all r fools.