BIG OOMAN INA YOUNG GYAL BANGARANG

NOW DIS IS DI OWNER OF CLIPS AND CURLS PAN FLATBUSH AVENUE………..SHE A BIG OOMAN RIGHT?
2014-05-30 (2)
2014-05-30
MI WAA KNOW IF A CHOO SEH SHE DOE HAVE NO KIDS WHY SHE FEEL SEH SHE SHUDDA A RUN PAN YOUNG GYAL MOBIL SAME WAY…SHE WAS WID BILLY DEN BAPS SHE LEF BILLY GO DEH WID JUNIOR AND RUN LEF JUNIOR GO TEK UP BREAST MILK SUCKEE
2014-05-30 (3)
…NOW WHEY DAY DEM SEH JUNIOR HIM MUSSY HEAR SEH SHE DEH PAN ONE PIECE A PICHORAMA WID DI YOUNG BWAAY IT NEVA NORMAL AND HIM MUSSY NEATLY INVESTIGATE DI MATTER…CALL MS CLIPS AND CURLS ASK WHEY SHE DEH…..SHE TELL JUNIOR SAY SHE DEH HOME DAT TIME SHE INA DI SHOP…..DEM SEH JUNIOR REACH ROUN DEH AND ALL WHO DID A PERM AND DEEP CONDITION EVACUTE DI SHOP TO DI BREEZE A ANGER WHEY HIM STEP IN DEH WID……PERM PAN HAIR…….DEEP CONDITION IN CONDITION……..DRYER NUH TUN OFF…….HOT IRON STILL PLUG IN..EVERY BADDI RUSH OUT…JUNIOR GI MS CLIPS AND CURLS A LEFT DEN A RIGHT DEN A RIGHT …DEN A NEDDA RIGHT…AND A NEXT RIGHT AND BOUT 7 LEFT ..ALL NOW DI SHOP CYAH OPEN ..AND ONLY ONE A DI EYE DEM OPEN WIDE SUH FAR..WHILE I DOE CONDONE DI BEATING..ALL DIS LADY EYE CYAH OPEN GOOD SHE REACH A DANCE INA DARKERS..HAR SHOP DOE OPEN BUT SHE INA DANCE WID DI BLACK AND BLUE EYE..MS CLIPS AND CURLS DI PEOPLE DEM WAA KNOW IF DEM CAN GET DEM CLIP UP AND CURLING DIS WEEK SINCE U FINGLE YUH WAY GONE INA DANCE??
2014-06-01 (1)2014-06-01 (2)2014-06-01

0 thoughts on “BIG OOMAN INA YOUNG GYAL BANGARANG

1. She use to do mi hair when she was on church avenue but mi stop go.she come late after party all night and then come a the shop a tek are time and deh pon phone a cconversate like a beg mi a beg are.dem dont have a clue bout running a business. Every minute are shop location change..

1. I used to have a stylist like that. She did not cream or shampoo hair (she was too good for that) you would get to the shop at 8 or 9 and get your hair cream or shampoo and sit down and wait for the queen to wake up and come in come cut and style your hair.

1. And u know say she no do hair good neither all she do a full the hair a oil no cutting skillz nothing smh it’s a shame tho Dionne u need to fast n pray cause this ppl man ting seerus ahhhh bwoy

2. Good morning met and bloggers
    met you a the bess!! :tkp met how u bad so pan di writing.. when me grow up me wan be just like you :ngakak met say the big woman get 7 seven left LOL

3. Rassclot Wayne u tun real celeberity yah nung. U is r finally ere. Yuh party mus shat yah nung. Smh dese ppls and dese hype bwoy i dnt know rasta. Ppl will mash up dem good good life fi a one f**k or fi dem call up inna party. Dem need beating wid a big ambition stick to rahtid. Dat ooman luk like she could be him mother but a d new ting inna dance. D big ooman dem a run dung young bwoy inna party just take pictures wid dem and mine dem.

4. Den lady u make dis ya likkle bwoy come a bax bax u up? Dem ting deh nuffi reach u inna ur age…actually di only ting shoulda reach is a iron to dat blouse an a nail clip to dem claw deh smdh

1. you know say me can actually see say her left ye swell up fi true thru the glasses LOL aah sah them big woman ere no easy

5. A nuh lie the senda a tell mi can see the black and blue yie chu the glasses and mi nuh like har pants

6. Why these so-called hair dressers hair neva stay good but dem a do people hair? Me no get it, This woman head front look like it a run leff har wig, any hair dresser hair nuh tan good cannot put dem fingers in a my head

1. a lie yu a tell. di bess hair dresser mi ever had had di worse hair eva. Mi always used to tell har dat she so busy taking care of everybody elses hair and had no time for hers. By di way I met her on a good hair day… lol

1. You eva tek a look at miss chin’s nails why she doing yours? Ms. Chin told me she don’t have no time to do her nails because she is always working.

7. Bwoy Dionne a time you stop it now man cho. For all the years me know you, you NEVER have a man for your self always ppl man.Good God look how much years u did da wid Mickey Jerk Chicken. come on man u fi change you life now. You do surgery fi get shape and all these tings you need fi get some self esteem.

8. Junior y yuh beat Dionne papa nuh same way yuh get har from Billy. A miss yuh miss wash di shop towel dem or yuh miss a kiss ass and cooking. Message to Wayne suh shi do di rest it’s no lie yuh will be next lol…

9. Dis man is a married man wid 2 lovely kids. Why him deh wid dis big woman only just fi liokes. Mi nah lie all him fi get beat tuh fi stay wid him family.Him post up picta every day pon ig and him wife pic as him WCW. Cho all dese things

10. This is all Betty Blonde writings, this distance a SCORN woman will go.
    Betty, please just let go and move on.
    You have you night life, you good good job, you car and you 3 times a year ram dance.
    You will find another DANCEHALL specticle

1. Metttttttt dem wudda a must seh Bettyblonde cause a she Dionne tek di juvenile from. She was good good friend wid Dionne til shi tek him. Why yuh mad cause shit pon yuh a har dance and class yuh. Abaayyyyy is not she send di story, but if a mi like shi mi buss bare puppa flick and skin out.

1. Good Afternoon Met & Metters
            DWL bout di name “Betty Blonde”, mi caan manij wid dese dancehall regulah ppl. what a wuklis “business woman” imagine di bwoi mash r dung to di pint whe shi caan open r bizniz place but shi can go a pawty? Is like unnu suffa from FOMO (fear of missing out). She shoulda shame fi face r patrons. have di ppl dem a run out a di parlor wid dem hair half done. No sah dats some serious mess. I know whose money she would not be getting.

11. Met u a the bestttttttttttttt :tkp :2thumbup lend me the truck ya soon come back gone look fe the blond .

12. LOL.. who wrote the story? All now I cannot stop laughing at the narrarator a left..den a right and a another right…ya’ll gonna get me fired today!lololol

13. She not being out from the other day .jounior the first man beat ar an block an blue are eye an meck she call Wayne an him here she a get the beating and jounior tell him fe come defend it fe dion .dion f***k too much she have no shame ar pussy must drop down

14. Dionne a real man moscot, Mikey had him woman, Billy had his woman, Junior did live wid him woman, now this young man have him wife a wah do she mek she love share buddy and mine man suh? She is just pathetic, a suh Billy used to f**k har up tuh. She gwan like she too rass nice and she aint shit, ole bad shape woman look draw down now. Di outfit she had on in her last dance was so ugly. She lost all dat weight now her brest dem favor slippers and she refuse to put on a bra. She wear padded panty and suck gal too, just ask Heather 13 and Angel Sweetness dem know har well.

15. But dem always seh the man dem run Dionne cause
    Doo Doo stain always inna har draws them ( A nuh mi sey so a Tite)
    Sey so. So how dah man yah stay? Or she wash the draws before him get
    The pum pum?

1. a true, sickness mek har mawga dung, she wear da fake batty more times an har gut big like she gi birt to 4 big head pickney and she don’t have chick nor chile

2. a true, is sickness mek har draw dung suh, She wear di fake batty more times. har gut big like a 4 big head pickney she gi birt tuh

1. Mi nuh feel like she wear fake batty, mi feel seh she get couple injection well whey nuh portion out right. Look pon har last party picta she only have on a g-string.

16. She and het sister Natalie F**K like dog. All them do a work pure obeah and always a Rob people. Them is a set of evil workers that will never prosper. Natalie you pull the big man yet? And huh brave and dum bout you a go dance with yuh black eye . As camera flash and ppl look pon you them have to say DAMMNN she got f**ked up

17. Met this a diabetic woman that need to take care of her health instead chasing round roosters & young cock . Dionne almost fall into diabetic coma from not eating healthy & drinking alcohol but still won’t retire from the young cock . Met i don’t believe these woman were loved by there father or anyone has ever loved them why they bed hopping still over 40years old .

18. My only question is what happen to the people wid di half cream hair? Deep condition no so bad cause yuh can wash it out lol but by time yuh reach home di cream nyam out yuh head :request :request :request

19. @ tweet if such be the case; then there is a ting call law suit. She betta hope seh r clients dem ok/cool at the expense of r kayliss living.

20. Me nuh know none a dem people yah but me love the commentary is like me a watch Thursday night at the fights (me use to love watch dat when me likkle) Another ting me use to love watch a Lime Tree Lane and is it just me or the last picture look like Maass Gussy

21. Who the hell can deh wid this nasty teeth bwoy I feel sorry fi karla them man yah nuh have no respect fi dem wife at all all them do a run down money before them get get a proper job no life everyday dem stand up Ina party while dem wife work like slaves bun mi fi dem yuh si