BECKY WID DI PEOPLE DEM HAIR

10 thoughts on “BECKY WID DI PEOPLE DEM HAIR

1. These heffing low life wanna be rich bitches,pick up every catch phrase & “walk”wid it. Dem caa “run” wid it cause the cement inna dem body a hold dem back. All Apple bout she a jooky jolly,cause dat a nuh twerk. Unnuh sick dog stomach.

2. Mi say met mi roll off a di bed when mi read your caption.y u bad so. Weh mi manners deh good morning met. Miss image if u delusional one more time Mi beat u

3. Miss image :ngakak :ngakak :ngakak stop filtering your pictures , to the bone I see the real pic on robber Robert page :ngakak :ngakak before the filter .. If u go missing how your family going find you ???? :ngakak :ngakak

4. :ngakak :ngakak Oh God man, This girl is so off it no normal. Becky with the good hair? WHERE? lol

5. I don’t know her but ,I hope she did something to someone to deserve this level of anger and hate SMH or maybe it’s the amount a filter she”s using or just the caption reserved for people who really name becky with “good hair.”