BARBIE SCALED DOWN

IMG_7073-Optimized
IMG_7074-Optimized
No this is serious!! DOWN SCALE BARBIE U NAH LEARN! PPL HEAR WE GO AGAIN! ANOTHER 1 OF HER BABY FATHER WOMAN SHE TAKING PICS ANS UP AND DOWN WITH.IDIOT GAL MONIQUE U NAH STOP PAR WID DI GAL DEM WHO A F**K YUH BABY FATHER??? U NUH LEARN FROM DOLL LETS SEE HOW LING ITS GONNA TAKE FOR U TO FIGURE OUT THIS 1 (DOWN SCALE TRASH BAG)

0 thoughts on “BARBIE SCALED DOWN

1. Smh barbie got low self-esteem. That boy does her so bad she had to run and get fake ass to fill up the empty spot in her heart. Very sad.this is an perfect example why you young gals must not run go Jamaica go married and bring up boy. As soon as the boy get the visa him run her and talk all kind of things bout her mash mouth

1. Den how him gwine talk bout har mash mout and a di sed mout him did a labba eena. Ppl fulla pure fawt. How u can cuss weh you did a guh..kmt
      Mi fully agree seh dese ladies fi nuh bring up not a man from dung deh. Fi every success story a 100 heartache stories out deh, di odds are not in your favour ladies, buy a vibrata and call it a day.

2. METTY GOOD MORN!! YEP ROLL IN MIXXXXXXX UPPPPPPPPPPPPP! I CAN SAY MATEY LOOKS DAMMMMMMM GOOOOOOOOOD DOWN SCALE U HAVE NOTHING ON U MATE!!

3. The mate just showing ppl that she look better than barbie and that barbie is a clown dwrcl barbie if you can’t Beat dem just join dem lol

4. Tashine ntn nuh guh suh the mate mouth mash like irish kmt as soon as ppl see littel skin color dem wa seh gal look nice, i beg to differ. Tashine look better

5. MET U NEED FI HAVE A TEETH COMPETITION MI WILL BE DI FIRST, CAUSE HEAR WICKED SAY MATEY MOUTH MASH NOW MI NO KNOW WHO LOOK BETTER CAUSE WEN MOST A DEM SO CALL HOT GAL LAUGH DEM MOUTH LOOK LIKE FI DI GREMLINS.QQ U A ONE A DEM WEH TEETH CHIPY CHIPY U UGLY WEN U LAUGH.

6. Simplicity…..mi need yu fi come dash some learning pon mi right ere. Mi need some learning bout this hair thing.

7. What type a idiot thing that bout big face mate look better than tashine .. Tashine you dunce like but very pretty

8. MATEY U LOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKK WAY WAYYYYYYYYYYYYY BETTERRRRRRRRRRRRRRRRR THAN DOWN SCALE. SCALE LEAN LIKE DEM TEK DISH CLOTH HA BEAT HAR FROM SHE INNA DI WOMB. HAR FOOT DEM CANT EVEN TEK DI WEIGHT A HAR STAY BAD SILICONE ASS.

9. Every wk tashine deh pon pink walls . Every yr and every wk is a different mate. how much mate shi ago frn up r fight suh my god

10. lisa yuh still a kotch , wat happen to the boy a L . A you a f**k an him was supposed to gi yuh apt. Where did that go , my hear say di boy freak yuh out and left yuh , f**k and trick

11. rico how soh wicked wat a way yuh walk and A chat di little gal! Doll, yuh tell bare people how you a use di gal cause you don’t have nuh whey fi stay right now cause tashi put yuh out , and how she suck dry, no sah, and talk say how shi ano your type a girl, she only good enough fi freak out a how much cocky dol alone want , shi tek usher and bobby and Eastman from Briggs, mi hear say shi have one Yankee boy a Harlem whey shi a tek to, she blast pon her page n tek him down quick. Dol walk and f**k too much, I have been hearing this girl name pon di road from shi a 13

12. met hear this , mi hear say Lisa and har kru a fren dol cause dem nuh like upscale, dem a plan fi jump Barbie,, but dol walk and talk say how dem stupid fi think shi really wa frenship from dem, before shi be Fren wid dem shi be a loaner, and tell dem shi nah jump nuh body. It sad thou , dol say dem write har an tex har down every min and shi hate dem n nuh want no frenship from nuh a dem, keep Yiy head up dol you is a smart girl, don’t mek dem fool yuh

13. dol say how much Lisa n har kru an run come talk to her because them don’t like upscale,and how she’s not a fan of them because them name dirty in the streets, an they too mix up, dol say how dem want she and dem fi drop upscale. An how dem wan to be her fren ,And she too good fi talk up to them girl, she call them pathetic thots,
    Tashi you just plain out stupid.poor you

14. cuban and this girl no in a nothing. The girl have her good good up man a jersey, whey shi love and pose wid everyday, check her fb, dah gal yah don’t want Rico, rico ca get dem girl here, yall don’t see him type ppl, bare garbage him can f**k, everybody Rico f**k stay bad, dah girl yah too nice fi him, him ca manage him affi stick to crumbs him use to: