BAD VIDEO PEEPU

Di many faces of Sky…. tanks to Tessane victory. She put up a video pan IG but di link cyaan copy. Mi bloodclaaaaat…..no man. Mt pu**y mus have teet…. cause man wake up Sky every mawnin an cyar har go in front a pastor….bumbo. She all look like she ha’ mustache. Mi haffi go sidung an have a seruss talk wid mi pu**y cause it really naw gwaan wid nutten. Raas man
PhotoGrid_1387483876483-Optimized

0 thoughts on “BAD VIDEO PEEPU

1. Yeah the video shocked me on some serious shit… Nothing like the well filtered pics she have up… She looked terrible in tht video an I’m not talking about her ugliness because a nuh fi har fault … I’m talking about she need rest she look like a 80 year old white woman … Noting like a healthy lifestyle, plenty rest, lots of water, no excessive bleaching not to mention this one bag a sergury silicone this silicone that… Just to name a few… Im bless and content with my normal life and natural imperfections … U people will regret all this later in life

2. Sender low the woman . We all can’t look the same she have a good man & living in style enough low the gal & her life .

3. Gal yuh ugly bodddd & mi convince yuh man love man
    Cuz yuh look like one & yuh love nam front. Nasty set of individuals
    Marlene stop bleach nuh! When ugly a give Weh u was in the line !!!
    You Dolly Your Sis Her Sis & Everybody Weh par inna unu crew ugly & bloodclaat bleach out all a unu did black n stinkkk ! & y’all still lookin stink as ever!
    DWL this nuh normal u look like a Demon A Duppy Something SCARY!!!!!
    & unu love do video with no make up YALL NOT ALLOWED TO DO THAT SHIT MAYNE.

4. When dem tek pic dem look like scare crow dem can’t wait fi HD & Filter the pic dem
    Pare photoshop !!! Lol

5. Serva…a how much mouth she ave??? It look like bout 4 to me…..yow di b a try laugh n squing een a mouth.if she laugh she look like di joker inna batman.ijs

6. I still rather the old Hollywood Marlene with the cellulite, stuffed bra, and bad wigs bc this new one gone too far

7. AH DOAN KNOW ROSTAH! SUPPEN BOUT DAH BROAD OUT MOUT’, NOSE AND HORRIBLE PLASTIC BANG-ARANG DEH AND DI UNRECOGNIZABLE SKIN KULLAH, MEK SHE FAYVA ONE UMBRELLA PUDDUNG INNA ONE PILE AH ASHES…

8. omg crying she done f**ked herself up in everyway possible..my girl whyyyyyyyyyyyy????? was it insecurity to please ppl or just follow fashion? NOTHING WAS WRONG WITH U BEFORE! & to make matters worse are the liars u called frens who are making u grin yu teeth by complimenting you with bayyyyyy lies. Are u blind or u gone crazy..look at you eyes ease off the fake lashes & let them rest sometimes stop bleach..bye!

9. I disagree with all of you, I think Marlene is a sweet beautiful woman with a gorgeous smile. She is just in the comfort of her own home and most of you I bet dont look as good in ur home as u do on the streets. Y filter when she is in her home chilling? She has a great guy that loves her the way she is, Half the women commenting is praying for that right now. She is living a lifestyle that many women would love to have, a life full of luv and comfort. Y’all know thats true. And no I don’t know her, I am just a fan of people who live their lives and enjoy it.