BAD PEOPLE!! BROOKLYN POWER PEEPS

0 thoughts on “BAD PEOPLE!! BROOKLYN POWER PEEPS

1. Morning Met and de world. Fresh from de gym and about to nap. But JMG first.

All right poor facially challenged people BUT is what dislocate de oman in de last picture nose, eyes and mouth? Screw face fi years and dis is de end result?

1. yu gone? lolol dat screwface oman look almost like de one inna yu basket…except it a smile from ear to ear…screw face facial muscle seize up.

1. Pheonix the lady prolly a screw ar face cause the baby in ar belly a kick kick ar..lady, next time do not wear such a tight dress, the baby need room to move around..

2. #1 – Crocs???? really.

#10 – Pretty dress, however there is something about the shoe I don’t like.

Everybody else look goofy AF.

1. Me leave #1 alone….cause nu adult oman inna dem good sense would neva come out a dance inna crocs and that entire get up…a one adult group home that wicked man go look date from.

3. Me na lie da youth with Beverly 13 u stomach strong fe look pon she naked . U pass for a classic jigaloo my youth Beverly u dollars strong me old gal hold him :toast :cool

4. Rachel a beg a f**k she not maxon woman no way dat no true . She a late night creeper & sucker for all dancehall man !

5. @met #3 can’t make out wish gal is that but it don’t look like Donnette and a Donnette man that weh she live at home with SMH.

6. Rayan stain dancehall pencil wood dancehall clown . No woman want rayon stain with the little pecker him try hard very hard 🙁

1. @Realtalk, when him was in jail dem sey him nuh stop bow and he was on the receiving end. I think in 2010 or 2011 Met did run a story about him if my memory serve me right. Check JMGx and you will probably find it. Mr Stain draws well stain up :ngakak

7. OMG if the mad woman pass this way today, the walls would just come tumbling down…..good morning met & metters

8. @Real talk no Donnette and maxon woman or I should say one of them cause I went to a birthday party and see him there with another brown gal I’m shock ou f**k.

1. WHY WOULD MAXON BEING IN A DANCE WITH ANOTHER WOMAN OTHER THAN DONETTE SHOCK YOU?? MAXON A DANCEHALL HO, HIM F**K ANY WOMAN WID BIG BREAST WHO WILL GI HIM A SPLIFF OR SOME FOOD. HUNGRY DAWG DAT
      BEV13 YOU NEED TO DO BETTA DAN DAT, STOP TEK DI MAN DEM WEH HEATHER REFUSE, IF U DAWTA NAW F**K DEM WEN DEM A LOOK HAR, DONT GO THERE!
      RAYON’S FAGGOT ASS NEED TO STAY HOME WID HIM FAT, BROWN SKIN MAN WEH A MINE HIM
      AVA IS DAT DI MAN WEH U DID A FIGHT JENNY OVA DI MAN WEH JENNY SEH BEG FI STAB OUT HAR BATTYHOLE AND SHE REFUSE AN LEFF HIM. A DAT BIG MAN U A FIGHT OVA? SHAME ON YOU AVA, HOW U FLAT BATTY FEEL NOW DAT DI MAN A DIG IT OUT?
      CHIN STOP GO FROM CREW TO CREW A F**K OFF DI PEOPLE DEM MAN
      CAST EYE NIKKI AND BLING BELLY PAUL UNO DESERVE EACH OTHER 2 DANCEHALL CLOWNS
      NYAMY NYAMY RIYO AND HIM WOMAN LOOK ALRIGHT, SHE LOOK WELL SATISFIED WID HIM TONGUE
      TIGA ANOTHER NYAMY NYAMY FINALLY HAVE A WOMAN BUT IT NAW STOP HIM FROM EATOUT DI BIG OLE GRAY BACK WOMAN DEM IN A DI DANCEHALL
      SCAMMINI LOOK NICE BUT TONY RAY RAY? ARE YOU SERIOUS A HIM U A USE FI MEK DAWG LEECH MAD? TRY AGAIN DI BIG WOMAN WEH HIM HAVE A BEAT U BAD
      WHAT A SET A CROSSES DEM ALL STAY BAD

1. @CAPS talk the tings demmmm becausen sey yuh not lying suh talk upppp. Ryan Stain love it inna di rear. I never know sey Chin claim any man, becausen sey she nuh stop phuck off the BK man dem.
        Wait deh Bev 13 is Heather Instyle mother?????

1. REAL TALK NO LIES, FROM DI HORSES MOUTH LOL
          NO BEV 13 IS NOT HEATHER IN STYLE MOTHER, HEATHER 13 IS HER DAWTA SHE TOO IS BUSY A CLEAN UP DANCEHALL MAN
          YES EVERYONE KNOWS RAYON STAIN DRAWS STAIN UP WID SEMAN HIM BFF AVA A TEK IT INNA HAR BATTY TOO

9. Yes media a donnette boo boo maxon , but them sey a community big cock crow from Brooklyn bronks & queen :ngacir: :ngacir2 he is a busy lover

10. Beverly thirteen need a house cleaner.house ever dirty from mcdonald lane days she a walk and a mine young boy she love boy toy..money long the feds dem soon run in pon are again. All now sge dont learn are lesson u cant do business at your dwelling

11. DEVON NOT SO FAMOUS, YOUR GIRL HAS A MOUT STASH YOU SURE IS A WOMAN?
    HOW DO YOU FEEL NOW THAT DEM KICK YOU AND SHOTTA OUT A DI GWI CREW?
    YOU MUST FEEL LIKE HOW SHIZZLE FEEL “DWL” ABANDONED!

1. DEVON IS A SUGAR DADDY WITH NO MONEY!! HIM LOVE YOUNG GAL, JUST FI DASH WEH HIM LIKKLE $50 AND $100 WHERE HIM MEK CLEAN UP HOTEL. HIM COCKY SMALL LIKE THIMBLE

12. DEVON U LOOK LIKE U WAA BATHE, SUMADI COULDA REALLY WANT YOU, DUTTY DEVON WAS GWI SEND OUT BWOY, BROKE LIKE ME SELF YAAH…..

13. Can somebody please break down di names of these people pic by pic?

And I don’t think there are ENOUGH words in the thesaurus for FAIL to describe the NONSENSE above! I can’t understand WHY when you don’t have di clothes to go out, WHY WHY WHY don’t they just stay hommmmmmmmmmme?!?!?!?

1. A mad who? YOU AND DE PEOPLE INNA DE PICTURES?! LOLOL>>>CAUSE IT SURE ISN’T US ON JMG…lol————————————RAYYYYYYY!

14. Caps their is no words after you you hit the nail on the head about the old nastiness them all of them man up there done make one

15. Bottom ah da barrel which one ah dese ppl work or drive car push unno own door key lol dancehall celebs dwwllll

1. YES ME HATE EVERYONE ONE A DEM, WEH DI RASS DEM HAVE FI ME BADMIND? ALL A DEM A DANCEHALL REJECTS, NAME ONE A DEM WEH HAVE A JOB, HAVE A SS# OR EVEN A NAME WEH DEM CAN BUY ANYTING IN. F**K OUTTA ERE WID U DUMBASS
      TELL DEM FI LIVE DEM LIFE RIGHT, TELL DEM FI FIX UP DEMSELF, TELL DEM FI GET A F**KING LIFE THEN NO BODY WILL HAVE ANYTHING TO SAY WHEN DEM PUT DEM PICTURE UP

16. Hold upppppppppppp badmind theses people ????????? Anonymous u just reach New York cause none of the people here have assets or collateral unless is Obama care if them can log on chat bout Bamind :ngacir2 :tkp :alay carry them a dump yard 🙁

17. BILLY GOAT BELLY NO BLING PAUL REACH DA PINK WALLS HOPE DIS TIME FI UR OWN GOOD U GET 10 PPL @ UR FLOP PARTY DEN DA USUAL 5 PPL IN DEH

18. CAPS YOUR A IDIOT ALL A DEM A DRIVE BENZ ,RANGE , ESCALADE ,BMW ETC. CAPS YOU DON’T EVEN KNOW THE PEOPLE DEM YOUR A F**KING CROSSES

19. CAPS DEM OWN HOUSE AND MAKE ALOT OF MONEY YOU JUST A RUN IN YOU DON’T EVEN KNOW THE PEOPLE DEM YOU F**KING DOG SHIT

1. SHUT DA F**K UP YOU SKANK IF DEM A MEK A LOT A MONEY WEH DEM A DO INNA DUTTY PLACES LIKE RAGTOP, NEW COMBINATION, SUGA HILLS?
      TELL AVA AND RAYON DEM NEED A ENIMA FI DEM DRAINY BATTYHOLE OHHHH

20. DANCEHALL CELEBRITES A KILL DEM HATE IS A SERIOUS ILLNESS LETS FIND A CURE MAKE SOME F**KIN MONEY DIRTY BADMIND HATERS GO KILL YOURSELVES

1. mi sehh dah post yah really get up unda your skin yuh ignahrant fi jmg :ngakak a wen dance kip a beerrrrrr taxi outtah dwoor :travel

21. CAPS BUT DEM A DRIVE BENZ,BMW,RANGE AND ESCALADES YOU DON’T EVEN KNOW THE PEOPLE DEM STOP IT REALLY YOU SOUND LIKE A IDIOT GYAL REALLY

1. Go throw dem crocs out, adjust yu helmet, wipe de ass wata from yu mouth corner and stop use different names on here while being annoying. Dis a normal people website.

22. mi member pic 11 now, Chin,u leave from Florida n gone to NYC in the same nastiness?! u need to leave the dancehall n change your life now,cause it seems like u don’t have no luck in it!!

23. why dem comin down on CaPs first all everyone of them up top look dirty n stink none finish highschool much less all crabs inna barrel

24. Stick a pin……which part a scaminni look good doe ehh? KMDT deh frak deh look like wah big red and yellow snapper weh well wah scale :ngakak

25. THE DANCEHALL PEOPLE DEM HAVE GOOD JOBS YOUR JUST MADD CAUSE YOU CAN’T AFFORD SHIT YOU BROKE BADMIND HATERS WILL NEVER PROSPER GET A LIFE

26. DWL A ME DEM HAVE STRENT FAH? KMT RAYON STAIN, AVA, CHIN, DEVON, DIPPY, RIYO, TONY RAY RAY, SCAMMINI, TIGA, MAXON WHICH ONE A DEM OWN CAR MUCHLESS SUV? DAMN FOOL DONT HAVE NOT A TING FI DO WID YUSELF BETTA YOU GO ADVISE YOUR DANCEHALL FRENS TO GET A SOCIAL AND A NY STATE ID CAU ALL A DEM POP DUNG

27. @cap u can tell that Anonymous no come from New York cause none of the people a don’t drive a big car or own a house a f**kin shit she gone talk a so she Nuff and love run in when people make a comment, anyone of these people I can run the file what they drive a where them live so cap tell the bitch to shout her stink mouth.

28. these are the worst looking couples in BK someone out there got a lot of time on their hand to post this, half of them is not even a couple, but I do believe most of what CAPS say because I know them all from the dances. BEV13 that guy is just using you, he don’t like you him look every girl behind your back him just wanted you to buss him to keep pack dance
    damn chin you still a f**k people man how no body don’t wife you up and breed you for a young single girl you don’t have no ambition you sleep pon floor t

29. Maxon a real ole dutty dawg! every woman him see ina di dance him wah f**k. Him black and coarse and wah sand dung! him wah bade and him teeth wah brush. Jenny u too lie bou di ,man wah f**k u ina u batty a tyad di man tyad a u ole raas. U suda mek him dweet cuz u wuda have him now. every whe u see him and ava u wah war. uno a big woman uno fi stop it. as for u Chin u say u born america u need a life ur a young girl go get a job and stop walk and beg. Uno please to leave Rayon alone him dont trouble nobody and Ava stop acting like a child ur a big woman u too vulgar u have a man respect urself and respect him. Yakini u fi stop walk and f**k out the place so and stop put every thing u and dog lease have pan di internet fi mek everybody know. and fi d rest a uno uno all need a life. whe me cah understand wid uno dancehall woman uno fuk ina one circle too much. uno fi guh far guh teck cocky and uno name wi stop call up so.

30. oh and beverly 13 u really think dat bwoy want u go look in d mirror again u ole long time big woman. u big n stay bad and u shape front way. just wah day him a look mi fren and tell har say ya him business partner him shame a u, cah blame him.

31. yeah then nu dats why the bwoy deh wid har and not because she can get somebody weh appreciate har. u a look some a di money?