BAD GYAL TRACEY CHAMPION

LAWD WOIEEEEEEEE…DEM SEH A TRACEY CHAMPION BUS FIRE REDS HEAD A SUKU HENG DEM PARTY AND WAA WAA KNOW WHY …………PLUS WI WAA VIDEO AND ALL DEM NICE TINGS DEH…TRACEY WE DID NOT KNOW YOU WERE BAD LIKE THAT SIS…….AND YUH NEVA RUSH FLIPPA WHEN HIM KICK UP YOUR SISTER?? TELL WI O WI NEED FI KNOW NO LATER THAN TODAY

16 thoughts on “BAD GYAL TRACEY CHAMPION

1. Heard they have an argument & him tell har fi go suck har mother & she said ok then him walk away and tun him back . A hear Tracey bottle him out cold cold hospital him end up . Tracey be careful pretty girl trouble set like rain ‘ you could have killed him just like dat .

1. Who tell you she going to need anybody to help her in old age. You nuh see Cicely Tyson, 94, no child and 100% independent and coherent in life. Stay deh a depend pon children fi help unno in old age. The present generation of pickney naw clean up no shit, you just memba dat and try sign up fi a plan fi a retirement village or work out your old years policy and know your finances.

1. CICELY TYSON HAVE MONEY AND ASSETS AND TALENT…TRACY TALENT IS WA? DANCEHALL?? DWBCL ALL DI FUK TIL NOW AND CYA REACH NUH WEY

2. Him Neva waa read her flyer or say him naa read no flyer a music him a play and she start argue and him tell her bout her mother and walk weh. Pple still a get upset over suck u mother talk. U a promote u dance walk and give out u flyer

3. So if never wake up that’s what you would have told the judge ? That he never read your flyer & he told you a language that’s is very offensive in your home land. No sa Tracey too late fi a portray badness remember your out off stAtus in USA all 20/20 dog eat uno super cause we all can’t fly without a federal ID don’t show & get sent home to new Kingston.

4. Tracey yo memorial day party issa no more.. miami nah go show you no more love.dem ah go bantan yo ah miami.. girl you f’kd up.

5. Tracey are u looking to catch a case like Prissy Sueret n Paris. All three get arrested for fighting. Now they have a case. Sueret you real idiot. Suwayne get lawyer fi Paris he no stop laugh at you and prissy no money cant find lawyer. Him say ah the two of yuh doing the time.

6. A whichy one a tracy trapman again di one whey nuffi talk don’t? wid di man voice.. If a she dat deh gal wee beat man har voice alone mek yuh fraid.