AVA MEK SURE YUH GET BACK YUH MONEY OOO

11158882_10205660729812536_47376643_o

BECAUSE DI PEOPLE DEM SEH YUH BEEN PROMOTING FI JASPA BECAUSE YUH LEND HIM MONEY FI RENT DI CLUB AND HIM DOE LIKE PAY BECAUSE A SAME SO KEISHA SWEET JUICE DID LEND HIM HAR MONEY LAST YEAR AND JASPA NEVA WAA PAY IT BACK

0 thoughts on “AVA MEK SURE YUH GET BACK YUH MONEY OOO

1. I thought she was in church now, but she have flyer a promote dance, dem only guh church when dem in a problem, can’t Stan dat big red woman

2. No sah, and Jaspa baby mother deh pon fb everyday bout her jaspa her jaspa her jaspa. BTW please to send a little change go give your mother after the dance this time. It dont look good fi you in a dance every week and no send money for your daughter and child. And tell your baby mother next time she go look for your daughter to bring decent clothes fi her cause it dont look good how her biological daughter stay good and her step daughter look like she shop fi her in the dollar store.

3. We all have our faults & a try a ting but Ava is very intentional evil person ” just look how she treat the mothers of her grandkids slander & cus disgraceful mother she is . She’s not prosperous & will never be no matter how much bible verses she quote a years Ava wicked & evil ‘ Nina have a daughter for her brother & she give Nina hell back then . Look how long u ina USA & can’t get papers always a get put and have a mother now u just return back to your mother after u said your saved . Ava stop play with God & search your heart u salt bad & full of bad luck

4. Me just go pon ava page to @ fabulous one, u see how we fassss, but she not denying she deh with the ras. You see when man love likes them take anything. She not hiding it she a up it little more. wonder if its a promotional stunt for his up coming dance because she could so bright and know the man live with his baby mother. Them dancehall big woman here you see.

5. you know its funny that one of my friends say she see him in a lorna couple couple weeks ago and them a talk and a get to know each other, him come pick her up in a one silver acura. But she say after a while him start give her pure story all a borrow money say him will pay her back after him dance

6. good fe the dutty ava worthless gal fe a big woman walk and f**k like a dog.police bitch informer

7. ava you need god in your life you tell people bout you can protect them and you is a informer ,you salt every man you f**k end up a jail or dead you record real bad.

8. ava you go f**k the dread think him want you but him tek a one f**k and duck you like everybody else.you too beggie veggie f**k and beg hair do.lawd you too shameful

9. me glad you deeds a come out because you love talk bout man suck you pussy who want suck you pussy ava it stink.ava nuff dancehall man you f**k and them duck you. then you call the people them woman like the man want you ,shame pon you.

10. lawd me tek a f**k affi ava and a nothing but crosses a follow me car,crash.police.all me lose me mada a the saltiest f**k me ever get.bwoy me regret that f**k de

11. Why you ppl always a cuss the woman them..these dancehall men is too licky licky and beggy beggy jaspa is a dancehall whore him run leave him wife and him two kids them a Miami and come a New York a whore dun dancehall

1. yes him married and jada live a florida with his 2 kids. them the baby mother here weh act like a fi her man and a she have the ring.

12. jaspa married to him child hood girlfriend a she give him papers …him wife have two kids for him so is a marriedman the whole a them a tek from him babymother to the dancehall woman them

13. come clean me did think a kerry him married to the way she behave. she no stop mess with the wife a florida and fr her post him have a next gal weh look like she a mad her. she come jamaica weh day stay bad like hell, like she no memba a st mary jada come from