ASAP FASHION POPO

25 thoughts on “ASAP FASHION POPO

1. Mappie always bring out the best of the worse dressers from long time. I remember going to his dancehall debut party in Massachusette and boy oh boy lol dem nu narmal wid di dressing eno lol

2. Dem need to stop bleach till all part a dem buss up. Why would I buss up my skin so to be a fake browning? Even if you want to tone there’s a limit to everything. Yuckkkkk

3. I can’t with these old before dem young gyal yah she stay bad nuh bloodclatt she need fi go hide look like she a bout 40.look at those damn stretch marks all over here body she must wear overalls at all times har belly even a drop a grung this ain’t the f**g west my girl stay home u look really bad and saying she a fashion god

4. With all the fakery weh a gwaan nowadays mi will tek a woman wid stretch mark pon ar belly. Mi cant think of a tranny weh av belly stretch mark lol. The woman dem nuh realize seh the tranny dem a trick dem into doing breast n ass fi when dem do fi dem it look like dem a one a the girls. Because we a get sensitized to fake body parts. A use to porn stars and strippers alone run down falseness so hard. Now ar forehead mi affi go watch out fah the last chick mi deal wid with a forehead like hers mi get buck anytime mi a try teef a kiss.

5. Everything is not fi everybody my girl go siddung you stay bad nuh bloodclat.probably she think she would a look good in it with all those stretch marks.even that cowboy shoes is a no no fashion popo really needed u even look like your 60

6. 24 year old 4 children 4 babydaddy her face a melt her baby disgusting and her man who she sleep next to have nothing good fi seh bout her him heart deh elsewhere a bayyyyyyyy how u feel when you see your mate looking classy and elegant in the party and ur man with u texting her while you look like a garbage bitch

1. Him heart deh else where but anno weh heart deh him a sleep. Even if heart no deh deh him hood(weh a go inna you mouth)inna har hole, him money inna har house and the spirit a wake up next to har. Man tell a f**k a road anything. No matter wah you want seh him a f**k you but him a live and mine she ….you side dishes too bitter

7. she was the one who was going on about baby daddy dis and baby daddy that on Facebook lol on the real tho yuh mate look way better than yuh yuh look Inna the glass before you come out that’s not fashion my girl better u go mek yuh mate dress u cus she look way better than you

8. A d side chick send on d picture but him still respect her cause all u did a get inna d party a text dam fool an careless

9. How him respect her. Him chat her like crazy, every time him shoplift my friend get all she want. Him just live with this buss up body clown gal because him can’t do better matey get winnings a bayyyyyy

10. If it was my man he couldn’t inna party and a texted period, like weh raga say wen oonu a gi bun do it with respect. We ladies Mek man treat we so cause we stay inna di disrespect! Mi na tek no more disrespect from no more man r woman pon dis earth. U wa have u woman a road go, I’m not negotiate in with, no man r woman. Older we get we must wise up a Mek man respect us. Nothing no wrong with her stretch marks a lot a colour, and stripes a di in thing. Look pon champagne lady body a look weh she have on inna di party might as well she did go naked, and har body coming like over ripe banana with a lot of brown spots. A she oonu fi sent in fi do betta fi a big gray back woman.

11. Not a bloodclaat .. wa di f**k diz? Fava when the biggest loser go from 600 pounds to 300 lol stretch marks up deh too. Nah seh skin nuh fi show but fix up urself better .. how does he manage to f**k u? Hope a ina dark .. mi wah see di matey cause mi hear sey she a classa gyal dan dis one dwl it muss hurt her dey now seh her man affi get shane tru she. 5 kids mi have and would neva embarrass them like this wid dem dressing yah .. bout fashion god .. a muss di male god … mi goneee

12. @dwrl obviously the man tell di two a dem sumn cuz em nah lef none a dem and sucking cocky a common assault unno need fi come outta ppl life and find sumn fi do

13. Unknown

This bitch life really really sad she always look f##k up she never look good yet bout she a fashion god dwl no sah she need help it’s best if u stop party and stay home and be a mother to ur kids.

14. Anon 11:16 so because she went out she’s not a mother to her kids??? I don’t know her nor does she looks like a frequent party goer you side hoes kill me leave the girl alone

15. I was looking for this because idk what this bitch wearing.. My girl if u ago come out looking like this might as well stay home u nuh see how ur “babydaddy” clean and look at you!!!! Word of advice don’t wear clothes that aren’t for ur body type leave these clothing for the flat tummy ppl no sah u nuh know bout belly band look at that stomach for a young gyal..mi have 2pickney and get cut but my gosh my belly nuh drop down suh u fi stay Ina ya lane girl child… Everyday u get up pon fb bout baby daddy and u 4 kids that man don’t love u why him mek u come out looking like this

16. Leave the girl alone you wutless illiterate devil worshipping wicked. Seek God n leave ppl alone. Sick stomach unno.

17. Anonymous 12:38 if u know her well fine but clearly u don’t so shut DA f**k up dis gyal have all har pickney dem a Jamaica and barely can mine dem but she Inna party 7 days a week