APPLE QUESTION?

29 thoughts on “APPLE QUESTION?

1. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others…..

I don’t think Apple plan on having anymore kids at this moment in time…..as to baby hair i hate seeing grown ass woman with it or trying to make it,it just weird and childish much TO ME.

1. Not a baby hair, is a comb down fi cover di peel out hairline whe gone farrr back up, almost inna har head miggle

2. Dem deh a nuh baby hair dem deh pass puberty many moons ago. And if apple breed no buggy cause straight to the abortion clinic she would go

1. she nah wait such long might suck off de 3 day pill ..the morning after,Apple busy a snip,snap and snatch had body fi guy back pon breeding table

3. She wouldn’t preggo and wear DAT fi show up herself memba she self-conscious certain way but what I am proud of is that the married life seem put are a Lil at ease n leave har glowing so she seem to gain a Lil weight n me like the fact she nah Photoshop fi have DAT tiny unhealthy looking waistline . she look good but DAT hairstyle needs to go.. On another hand…I’m here patiently waiting on Jodi couture to post the boobi job weh she go Miami go do.. I know they in healing process baby so we over here waiting paaaatiently …..Jodi DA likkle man yah buss u an u ting start tun up loud nah lie…from the red bottoms to the Sofia Webster sneakers to the Chanel hand purses to Miami for surgery…brap brap lol look like Sammy did beat some sense Inna u or a the metters dem weh tell u bout u long breast? ***whistles an wakes away** GM METTTTTT

4. Apple that hairstyle dnt look good. But go choo ya mama. Me hear say u going Jamaica December tru u get green card but I begging u think wisely cause if you go u might stuck. Remember u have all a the name and prints to Match. Some green cards are to just work but not travel if you know u have multiple feloniessssss

5. Yes the cat outta the bag, Apple does have her GREEN CARD. A true true something. The few friends dem Weh she tell and who see it walk and tell everybody. She get from in a summa.

6. She get green card tru hardship but somebody anybody tell her not to travel. Cause she an ikon a plan to give ppl headache when she go Jamaica December. But if she know what I know she better stay right in a the building apartment.

7. That’s my darling Apple!!stay stunting on em!!If baby a wear again is u Apple gonna kick off di trend!!waaaay up stay blessed!!

8. To helL if she has a bun in the oven R di baby hair… Di dam
    Gyal need fi accept she DAM bald ok.. Someone fi tell her dat di side boob and di back FAT is NOT CUTE. BUY SOMETING DAT GOES WIT YOUR BODY TYPE…OR GET ON A DAM DIET

9. 10 secounds and them done sream shat her pic…Apple dem a clock you…but if you go jamaica remember dem a clock you, so be careful coming back…but den again apple have her Detective friend so she good…..abbbaayyy

1. Har detective frien work wid Immigration fi help har or tell her what har fate going to be if ahi travel. Onoo stap bait up di man wuck (job)

2. Abaaayy detective nah nothing fi do wid immigration business…abbbaay cause detective work fi local government not state or federal (national government/central government). Abbay onu chat to much and chat fawt.

10. How Apple get green card And just married summer. That nuh add up because it tek over 6 month just for them to look at you application then them call you for biometrics then for interview then you wait on letter to see if approved then green card come long after process take over a year so me nuh understand and with her charges. Wow these folk unless a nuh tha wha day deh fairy tale wedding gi her it but go true apple even if a U visa you large a broad

11. this bitch wish she had papers plz ..bout december

me a go har man pawty december doe so i will see .. cuz ntn dont go suh she just married to di man who is nat her heszzban ikon so we will seee …