APPLE IS GOING TO CALL THE POPO ON THIS YERE PERSON

0 thoughts on “APPLE IS GOING TO CALL THE POPO ON THIS YERE PERSON

1. The page all well private….it obvious dats it’s someone on her regular pages doing thid nd even if the page get flag dem aguh put a next one right up plus the smaddy neva call dem self apple de smaddy a get ready duh sum kind a donings….one thing tho take down her kids if yah clown out she duh dat but lowe . Out har yute dem str8

2. Yuh see how bad breed coolie wateva she run in bout luk like dem into some money scheming ish…if I laff todeh yah suh if de smaddy supposedly a show up like apple dem nuh haffi duh all have work down to T….a hate wen dem gwaan like dem nuh know seh apple a phucking credit card teef including all other teefings dat goes along wid it…. (disclaimer: which I have read and hear many ppl say)

1. Witch part of dryhead bleach out skinny Negro-Apple ah coolie. Just because the weave come from coolie, doesn’t make her any coolie relation.

1. Aww boii wen is not wan ting a de next luk agen plz nd tonx den read agen tonx and plz…….doah cum at Me jus yet me mi sure mi put de smaddy insta name follwed by dem comment

3. Den a so much followers dat page have. Dwllll. It all a follow thousands right bakka di fakeness. Dwlll. Hush Apple…..They are wrong for impersonating her though…..buttttt all the pics they have up I’m sure Apple has on either IG or FB. Is not like dem hack yuh phone or PC….Nuh popularity yuh want?? So why u mad tho’

1. Weh mi nuh get is why dem think one smaddy suf have more dan one page if yuh deh pon the real one already nd dem neva announce seh dem a start a next wan nd delete wan why yuh feel de need to follow a next one…suh real fass phuckas dem a love dem esi copy paste few stuff inna de pink wall indox deh :ngakak

1. Exactly. Because normally ppl put out a post saying dem have new page an yuh must follow di new one. Cause if yuh del2an old page u haffi start from scratch wid di new one. Faas and love di Apple Saga…. all dem a gwaan like.

4. Di hackers dem a galang badd, ROFL…But, dem nuffi exploit pple children pics like a fi dem own thou, DAT PART I DO NOT AGREE WID, DONT DWEET, IT WRONG STARRR!!!

5. HAPPLE, IS YOU MAKE DAT FAKE PAGE CHU YOU A LOOK ATTENTION MUMS?? aNYWAYS IF NOT nOW YOU SEE EWHAT IT FEELS LIKE FOR SOMEONE TO STEAL YOUR IDENTITY.BTW, THANK gOD IT IS NOT COSTING YOU ANYTHING TO REPAIR IT. LMAO

6. Life funny sah!!!! When dem a steal people social and a use up dem credit…. Shi nuh call fi police and report it. Dem lucky!! The people dem kids suffer to.

7. So damn chue ready fi report to police bout social media cuz it cost her few followers but de ppl dem weh dem scam out nuh lose ntn nd nuh need fi report ntn mi caan bada wid dem yah man

8. All these people with the fake pages … IS DEM MEK THE PAGE TO FEEL IMPORTANT TRU DEM WANT ATTENTION! BELIEVE ME … ANNA-K USE TO DO IT ON FB TOO EVERY MINUTE SHE COME BOUT SOMEONE MADE A FAKE PAGE OF HER WHEN NOTHING DONT GUH SO … THEY ALL DO IT

9. Apple Realy . Calling the police :malu :ngakak :malu wow you steal people identity every day how do u think they feel ?? I loike this person who make the page :sungkem

10. Serve you Damn right! You have destroyed many families. Those who have been laid off from making an honest living due to all your dishonest actions in these stores, those whose identities you and your leeches have stolen. Serve you Damn right. You have put many through some serious headaches and I don’t feel sorry for you, your kids and anyone else in your family that this bull Shit page may affect. Until you stop your corrupt ways and figure out a way to attempt to fix what YOU have done then I hope they steal more than just a few bull shit photos from you.

1. :peluk Bless you Anon. :kiss
      Mother or child when the drum beat everybody have fi answa, mumma, puppa and pickney. Fi har own dem fi prosper while others suffa? not a rass a dat.

1. PP stealing photos of her and her family don’t even put a dent in the shit she has done. Don’t spare nuhbady!!! Post every rass ting!! Dem need fi tun this shit allllllll the way up. Copy and paste on mi sey!!

11. Good for her. She worry about fi har pickney dem…what about the countless store clerks and managers who get fired! because a the high number of thiefs in the stores they worked in?
    How about the people who the credit card companies haven’t sorted out yet after this bitch and har concubines max out dem credit? A de FEDS dem fi link yu name wid next.

12. They should have named the page “THIEFING GAL” You a cry out bout your kids, what about people who have to suffer because of you and your bad color looking man? Apple gwan go chuck off, I hope they steal more of your picture and put Scammina on it.

13. Amen to everybody who see tit-fi-tat because this ugly gal really think she more than the old queen a England! Bitch please and go defend some clean living, education and true ambition.

14. I don’t think apple would make a fake profile with her children on it c’mon people uno think before unno talk !! Stop with the constant negativity ! I don’t know her personally but good God man uno nuh affi tek set n gwan suh all the time besides if you scam from the rich when your poor ah Wah ah nuh nutting wrong because hunger and starvation can’t good member mi tell unno Dat !!

1. You can’t a thief and hungry everyday! stop talk shit cause she same one would ask you a who you a call poor and a associate hunger and starvation wid when a pure brand she wear…lolol stop sorry fi mongrel dog dem bite hot!
      ” besides if you scam from the rich when your poor ah Wah ah nuh nutting wrong because hunger and starvation can’t good member mi tell unno Dat !!”

15. Mi nuh agree wid people messing around wid with other people kids. Kids don’t have a choice who their parents are going to be unfortunately. Anywho, altho it is no concert of mine, mi going to give some free unbuyas advice. Harplett, call di popo pan dem baxide, but innah u doing that, remembah fi confess to you crimes. If you nuh loike dah advice, tek deh one yah: Mek sure u call from a callbox, don’t tell dem your name or give them your closer than usual to the sky address,and last but not least, try faking a fareeeeen accent.

16. crApple cannot call a soul in law enforcement, not even a Guardie or Watchie! Guh call RunnerMan fi difen it…..eeediat gyal!!

1. Dats why mi going to start charge fi dem advice yah enuh, caz si wen mi gi it weh fi free, ah licks Willie want to give mi fi di reward.. :siul :siul :ngakak

1. No,no bystander, mi nuh agree wid dah (di kill uself part) at all..Although she has tried to harm us and other people in some way or form:wid di scamming, har large forehead and almost give us a lethal blow wid dah video in which she felt di need to open har mouth. God seh figive those that have sinned against us, suh dats wah mi doing and keeping it moving. Mi figive and even feel fi give har an advice or two wen mi feel like it. She keep us laffing and blogging suh Give har some odah kindah advice chile, but psst, charge for it you hear, caz u might get beat up fi a free one, mi nahn seh from who:siul.

17. A she same one make di fake page an all put ar pickney up dere to make it look suspect kmt yah some a unu really tink people born yesterday I’m done with all these wanna be idiots unu really believe di hype

18. She made the fake site to get attention and that’s why she highlight the kids part saying they even put my kids up!Apple if a nuh yuh mek di page Cll di police den nuh!!Nuh badda wid it yuh too wicked your looking for an audience so you use yuh frenz an mumma Fi boost yuh up bout fake page an yuh an yuh fren dem keep saying ppl a hate an copy yuh by the way is who yuh a copy cah yuh confused one day a Beyonce di nex day a Nicki Minaj di next day a Rihanna stop living in dis fantasy world an go read and get involved with your kids do you show up at your kids schools and participate?Stop worry bout brands and go get some status in America

19. did you see her do it with your own eyes! When people look good every Edan have someting to seh if me coulda scam and get weh wid it mi would of surely do it mi nuh care,,, yes every dog has it day but celebrate til di day come! mi hate fi be broke that’s the worst feeling and when you living pay check to paycheck is another worst feeling when you have to help out with bills and yuh can’t manage school,cause its not for u! When you haffi help out your loved ones with the likkle wah yuh get is another struggle!

20. Tinan yuh mash me rite up. dwfl
    Apple my dear dem call dat karma cauzen when yuh a impersonate celebrity lifestyle mi sure dem get vex and want involve law enforcement as well.
    Best,
    Your Bff on JMG

21. Duty stinking rotten face apple really a talk bout police dah gyal yah nuh easy wid are thiefing self when u up and don’t everyday a duh rd like u a business woman u and Yuh duppy friend and thieving battyman a used up ppl identify and a max out ppl credit card what about how den feel u ever stop to think about that don’t get mad cause someone scamming on u after anno money den thief they just did that to put u more out in the spot light all I know is that I sorry a never do feds it did a pass over to ,Yuh fi gwey dry head gyal u a 35 years old and u still nuh achieve nuttn Inna foreign but clothes ,bags,shoes where is ur degree dunce head gyal where are ur morals u don’t have no value .

22. Ready to call police over a fake IG page? DWL…how bout the ppl dem identity that u teef Apple..please have several seats lol