APPLE DI PEOPLE DEM WAA KNOW BOUT THE DOCTOR

Ok so Happle mi have a question since a your boss dat. Wi really want to see where this man receive an “Award of Execellence” and where he is triple board certified bcuz no one can obtain that information. Di girl inna d comments say him quote har $7,300 and she pay him cash and when kmichelle go pan tv and show har lipo him tell har wait deh u haffi gi mi a few grand more. A wah kind a funny business u an dis weirdo inna. U suppose to a star in a him documentary dont? U a one a him leading receptionist so u haffi answer d ppl dem questions in d comments. Mi waan no a which TRIPLE board certified surgeon would a see dem patient a pass out and gi dem kit kat fi regain consciousness wi have questions please provide answers bcuz the horror stories cyaa done wid this doctor.
DOC1-Optimized
DOC2-Optimized

0 thoughts on “APPLE DI PEOPLE DEM WAA KNOW BOUT THE DOCTOR

1. Morning Met!!
    Me no me a go off the subject. But Weh Shawna stargirl deh about two week now she no post pon IG and she always a post regular. She really get ketch by ICE..
    Regarding Happle, me want no why u farid suh big, centre parting u need to leave that alone ..

1. Good morning I pray she will be out an ok. Other people have done worse things and although she fi stop what she doing I pray she comes out

1. She won’t stop and has many opportunities like the ones before her. Jamaica nice, fling her back let her pretend hype down there, her Mom is there too so she be iight! :maho

2. Ah hope so to, but if worst come to worst this will be a warning Fi all them hype dancehall gyal without them papers. All unno chanel bag nah go rescue unno..

1. It will serve as no warning for none, they still go’on be doing it for the gram pretend hyping! Check the list before them: Toya Brady Bunch, Bad-a-Ready, Stacy Bashment,etc.
      They got $hit confused get your ASSETS not ASS SET :ngakak

3. Why waste your time to ask Apple question. did you really expect to get a sane answer ? Sender you running a dangerous risk with the life of people if it’s Apple you looking to, go find better things to do with your time. Lol :malu :hammer

4. A mi alone si Happfell seh “neidah she nor or her assistants”? or a diffrant summady dah?
    :nerd :ngakak :ngakak :ngakak

5. How can anyone take suggestions or referral from Apple when her stomach looks like curdled milk. Even if you are that dunce and don’t do your homework of interviewing the Dr. Apples stomach is enough evidence to change your mind. She either wears high wasted shorts, leggings, shirts, even fliers sometimes are used as her props, her hand whatever works to cover the lumpy tummy. Just look at her photos. Or she stands off to the side to pose.

6. but nya leee a chat with all that asset she dont even get free studio time nor does she have no sponsor either…everybody come fuk n leave…this bitch you use to work with me in queens, and love talk bout what rapper she with but when 50 was owning steph and everybbody had a official man….she wid big mouth only had some rap nigga using her for a come up…met dr duran ig @dra_duran did my bbl + lipo and dr lima in dr did my boobs.

7. SO SENDER WHY THE HELL YOU ASKING APPLE THAT WHY DONT YOU GO TO THE MAN OFFICE AND ASK HOM THAT LEAVE THE GYAL ALONE UNNO CUSS HAR SAY SEH FI LOOK WORK AND NOW SHE GET IT UNO STILL DEY PON THE GYAL.. COME ON MAN ANY QUESTION YOU WANT TO KNOW ABOUT THE MAN SEE HIM ADDRESS AND NUMBER CALL HIM.. AND YOU REALLY THINK THE MAN RUNNING FALSE BUSINESS WHY THEM NUH RUN IN PON HIM ALREADY UNNO CHAT TO MUCH MORE TIME MAN..