APPLE DEM SEH DIS A RIDDLE

Apple like a bridge over trouble water. Riddle mi this riddle me that a happy married woman is finding comfort in the arms of who? All the black eye apple you not learning. Apple stop the hyping we got receipts. Miami receipts why him fly come check in a miami? lol apple why you go hotel so close to where you and you hubby live? Keep it up you an big head markie him a look some credit cause markie love likes. Big up the whole mobay emipire cause icon you can’t step to dem.

39 thoughts on “APPLE DEM SEH DIS A RIDDLE

1. Sender where is this receipt?

where are the pics when them leaving the hotel?

where are the pics with Apple’s black n blue eye?

Right now we dont see any evidence to back your story………………………

2. SENDER it defeat the purpose for us to figure out a riddle if the riddle is done by a confused dunce as fcuk yam head gyal!!Seriously unno know Grammar police nuh bias…but this isn’t even about Grammar,this shyt just nuh mek any bomborass sense n unno know dat too!!

Then unno wonder why unno can’t get Princess Apple’s attention Cuz when unno come with fuckery like this,who can really blame her for iggy unno asses!! :malu2 :cd :nerd

3. Sender, why you instigating? There is nothing funny about domestic violence and nobody should make light of it. Stop!

4. Mobey man dem tek care ah woman and them freaky too. Them go hard pon the bag and love tek ppl woman. Dem will kill ah boy too fi dem womAn

1. @Met, Dah Mobay yute deh look clean bad!!…Applez u Issa bad girl but me nuh blame you…He’s fione!!! GWAAN CHUE Applez…

1. HES AN OK LOOKING GUY….

LOOKED AT THE PIC MULTIPLE TIMES AND STILL CANT SEE THIS FIONENESSSSSSS WEH U SEE ALL NOW…………..

CAN TELL SEH U LONELY N HAVE NO MAN INNA UR LIFE GAL.

2. This was funny to read. I am from Mobay and didn’t know all of this. But they are intense, so you may be on to something there.

5. APPLE WELL SNEAKY AND TWO FACE ,SHI CHAT ALL HAR FREN DEM SAY SHI SICK TO SEE DEM INNA THE FAKE TINGS AND HOW DEM BROKE BAD KERRYANN,JERMAINE,SHAMAR…..SHI SAY DICEPINEAPPLE DEH WIT ONE SHORT DWARF BOY NAME DED ASS WEH LOCK UP ENGLISH AND HIM WORK WIT DA FEDS ,SHI A RUN DRUGS AND MONEY FROM CALIFORNIA TO BRONX AND DEM SOON BUST HAR ,DICE MINE URSELF!APPLE A WICKED DUTTY GAL FROM LONG TIME!!!

1. When icon a big up him wife a mint ice mobay man dem no stop laugh ..icon you a big clown Apple you too brave with the fuck pon …you no stop fuck pon icon

1. ICON A FUCK…..

APPLE A FUCK 2

LEAVE THE GAL ALONE LET HER LIVE HER BEST LIFE INNA PEACE. STOP WATCH OUT THE GAL P….Y NASTY PPL.

6. Her comrades can defend Apple all them want we are not supporting no domestic violence but Apple love act like she’s a royal bride and we John public knows you have to keep fucking and sucking to maintain your hype life amongst your finger-lifting crew . We John public know you don’t have a trade but walk a theft so now under Trump new immigration laws your very carful so you decided the highest bidder for your pussy you are selling. JAY don’t mind the back page on the internet but a next Dancehall man is a no no but what else he thought he would have get from wife up a hoe that was living in England . Apple am man and your a disgrace living in USA so long still have up the same dutty lifestyle everyday every year jay icon deserves better because no matter what he’s great provider for his family. I said it over and over a whore and stripper provides a better life for their children than you so called fashion icons in Dancehall in New York

7. Arrrr Apple hope it aint true, like u both as a couple, but the sender hasnt sent no hard evidence so lets say, the jury is out on this one

8. Even though i think apple has no ambition (a real woman with ambition WORKS a legitimate job, invests and or own businesses) i do not believe this allegation. Sounds like somebody a try mess shit up between u and jay.. me nuh feel sorry fi u because unu too hype.. so when u hype with no real assets these things bound to happen.

9. There’s free education in america papers or no papers not one off these hot gal fashion icon in Dancehall have a GED or learn a little skills in case unuh reach back a Jamaica now tell me if anyone off Apple crew or Apple get deported to Jamaica what you going back to Jamaica to contribute to ? Ladies wake up pussy hardly selling anymore transgender and battymon is now up and running find a summer free program and learn a trade or a skills before it’s too late Dancehall promoter isn’t a skill .

10. Due to di percentage a bun she get mi condone dah bun yah. Icon hood more than likely limp it naaa stand at full attention nuh more and an immediate discharge is needed. Apple tart mi nuh 3 like yuh still but mi naaa lie yuh jerk mi cause dis issa full upgrades from yuh pink cancer awareness skin looking husbin. Fuck pan him miss…but yuh ago get some bloodclaaat lick tuh! Nuh mine doe pleasure come wid nuff pain.

11. smfh juvi been a freak hoe..so him and freaky apple good fi each other..all juvi do is fuck out the bed him and his babymother sleep inna up a yonkers…

12. LISTEN APPLE BEEN A FUCK ON JAY WITH ALL THE 3 AND 4 SOME SHE PUT DONE WITH BOTH MAN AND WOMAN OK AND JAY HAVE A FULL FLEDGED WOMAN A JAMAICA PLUS A LITTLE YOUNG GIRL A BROOKLYN AND FL SO PLEASE A FUCK FI FUCK APPLE FUCK YAH A NUFF FUCK ME AND JAY PUT DONE SO SENDER MIND YOUR DAM BUSINESS FUCK APPLE FUCK AND JAY TRY DON’T LICK THE GIRL

13. LAWDDDD MET JAY ICON MATE CUTE BADDD MI LIKE HIM GOOD CHOICE APPLE ,CRISSSY AKA DICEPINEAPPLE TRY GO LOOK A JOB AND LEF THE DWARF BOi WEH A INFORMER ,HIM OWN A STORE A WHITE PLAINS RD DEM CALL HIM DEAD OFF,CRISSY GUH TAKER CARE OF UR PICNEY DEM
    LMAO :ngakak :ngakak

14. Sender u not lying! This d same Mobay bad man who apple ah fk. Jay put recorder ena apple vehicle and it pick up apple ah suck off the man hood. Jay give apple some ra## lick ena r face. Apple check him on weekends pon the endz wah dem cook food an gamble. Mi see it wid mi owna eyes. With that being said, apple mi don’t wrong u, him cute bad an ah nuf bun u tek from jay. Low the girl Mek she gwaan live. That doesn’t take away from the fact that she love r man. Man fi get bun sometimes Mek dem know wah dem ave, Nottin wrong with it. Nuff bun she tek suh she must can give back 1r2

1. U TOO RASS LIE NOW…………………..

IF U SAW APPLE WITH YOUR OWN EYES MI KNOW FI A FACT YOU WOULD SNEAK N TEK PICTURE OR VIDEO.

THE WAY HOW APPLE NAME STINK A ROAD EVERYONE ON THAT CORNER WOULDA TRY SNEAK A PIC OF HER AND THAT MAN.

APPLE AND JAY SHARE THE SAME CAR……………BOUT HIM RECORD THE GAL A SUCK DICK.

A MATTER OF FACT APPLE AND JAY A SERIES CHEATER SUH ANYTHING GOES.

15. The whole a Portmore an the whole a saint James (mobay) memba we when we gone we live forever#bruck pocket naw work#anyweather#kartel

16. Come come ya anonymous you know how much time mi warn Apple fi stop volunteer to suck pussy and cock no mon . No princess or queen to be bowing so easy especially pon bwoy a road . Apple is just a born freak …. Apple you should be getting all the pleasure from you eat Bobbette every time mi see you mi want to vomit Apple you just bowing out your self so . Even if you bunning jayicon you can’t fck them flosser man dey and sucking them hood then go home to your husband them must buss a big laugh when them see see with your husband. Gal wey have status don’t eat gal or suck them side man hood you hear Apple don’t be a Snapple mi lose off ya mouth .

17. Juvi and apple a fuck fi true, and it’s been going on fmonths now, all when jay icon gone jamaica for his party them deh a hotel a fuck , bun fi bun cause a nuff bun jay icon give apple, a nuff bun toya, one of juvu babymother/ woman a get, jubi a galis and nah change. A nuff pickney him get, him cute, kind and can dress so girls will always want to be with him, a Mobay empire seh flossing,

18. @YARDIELOVETHUG UNTIL U COME TALK THE TRUTH IF APPLE BLACK AND WHITE BALMAIN DRESS THAT SHE WORE TO ICON PARTY SPELLED BALMMAIN, BALEMAIN NUH COMMENT BOUT APPLE.

UNTIL YUH LET WI SI A COPY OF APPLE MARRIAGE LICENSE THAT SHOW IF SHE A JAYDON WIFE NUH COMMENT BOUT APPLE .

1. :bola :mahongintip :hoax :ngakak :cd :malu2 :sup2: :ngakak :ngakak :malu ..Until wha yuh sey!!??Yuh know yuh a REAL JOKER…Wha di rass mi a do with a copy of Princess Apple’s marriage license!!?? :ngakak …

why yuh Neva ask me fi the original instead a copy ,since mi did deh a di Hawaii Wedding :thumbup :sup: …the audacity, the unmitigated gall to think YOU can tell me WHEN n WHAT to comment!! :hope :angel :bola ..big up yourself straight still!

19. @uptownbadgyal -agree with you 300%!!!! This story is most definitely TRUE. I’ve actually been around Juvi when Apple call, and when asked about it, he says it’s a different Apple. He’s most def a FREAK, and all he does is f*ck women in his Yonkers residence. Nice guy, well put together, but gives his girlfriend/babymother repeatedly.

20. Kmt juvi a nuh bad man lmaoooooooo Mobay man dem a yard a bad man not dem one yah weh mi kno weh call dem self mobay empire kmft they pussy mi nah ask Christ mi kno dat fi a fact a jus tru certain tings mi nuh wah write pon di internet but dem niggaz is pussy dem bad up who dem kno dem can bad up trust an believe mi