ANY UPDATE?

0 thoughts on “ANY UPDATE?

1. Hey Riquena, dude get catch wid coco and really tek it to jury? 😀 Hope dem fix him trial suit right ’cause that bold no rass 😀

1. PP/Quen Quen :peluk :peluk, he prolly just tryna buy as much free time as he can get before he go tuh the big house an do hard time…drug money can be so tempting tuh those who want that fast and easy money and lifestyle but God know, the consequences nuh worth the actions that come with obtaining those luxuries…freedom and happiness too sweet fe deh bangle up behind cage house ova drugs ah money….

1. Dwarfieeeeee….ah mean Yeppieeeeee :kiss
          When presented with a plea higher than 8 years many men think trial is a good idea, sad to inform it’s not and they end up with at least 3 more than offered if they blow trial. It makes no difference how long he strings it along time is time however the quicker he goes up top the better for him. Food wise and visitation, besides he will settle and stop tricking himself and allowing others into tricking him into believing that trial will make things better.
          Flippa and ‘lleagues March or soon thereafter…..pity they didn’t bury some instead of ChampAIGNE splashing and brand buying!

1. trail really nigga u crazy.dem a tru the books at him tek a plea fool.u go trail the whole truth a come out.and if lie thats another charage.good luck tho

2. He’s follow weh him fren dem tellin him to do! Every one including Jugglist and Jadien ah tell him tek it to trail cause if him fi talk Nuff ah dem a go down

3. Jue is a good yute but him nuh smart and him baby mada worst nuh smart Kerryann barely can afford the rent pon her own or to keep up wit Apple in fashion much less to put up for a good lawyer. Dis naw go end good hope for di best still

1. She will be fine shortly, once the gates slam her rent and brands will be met……..on to the next, on, on to the next one!
      But you didn’t hear it from Quena, though!

4. Jue bear poor u . Kerry Ann so u wasn’t saveing all that money ???? Ohh u spen it buy labels to hype :malu :ngakak :malu what a rass

5. MI nuh feel sorry fe him ah bloodclaat afta mi deh ah fe mi wuk ah kill out MI sey u ah fuk yuhself mi muMA send mi come ah foreign fe me life the right way nuh fe come sell drugs …who me …not me …not mumma bloodclaaat whatever yuh sow ah Dat yah guh rea motherf**k…the fuss time mi see d butch ah black n white a cpac Inna brooklyn ah walk like him shit can make patty wid him handicapped self ….now that yuh Inna jail me duty puss apple and duck out Ole kerry Ann come link yuh nuh are bring some ah dem Gucci are lv shit deh come gee yuh nuh get use to u bloodclaaat orange suite mother n don’t drop yuh soap……..yuh betta tell dem sey yah batty mon suh dem nuh deport yuh….unnuh come luck out MI batty fe mi

6. Regardless of what everyone live there life how they want to…. Every action have a reaction .. So leave the man alone. And stop wish bad Pon him nobody know what life brings him might end up a prison but some a unno might a do good and sickness tek unno all sin a sin… Who can do better do better… That’s y unno not to watch d ppl dem when dem a hype Mek them wear and enjoy themselves for the moment cause when consequences time come a den a feel it… How many rich ppl end up a prison fi fraud and other things much less a little getto yute just saying