11 thoughts on “AND????

1. It’s here ( to show placement) not hear which is to listen. Also a period means full stop of the sentence. You need to go back to basic school and learn how to compose a proper sentence. Are you the wife because you sound scorn.

2. Throw the ex-wife a party to celebrate the miracle of being rid of this parasite.
    No need for tears or bitterness.
    More money in her pocket and she can move forward with finding true happiness.

Good Morning everyone.

3. Sender AKA Wife she shape bad but him nuh cute!!!!!

Weh that seh bout yuh?

Yuh sound hurt AF!

Girl BYE…. Hate when they come in dissing the girl like the man is worth much??

4. THE GIRL IS PRETTY SHE DONT SHAPE BAD SHE JUST FAT NEED FI LOSE SOME WEIGHT. THE BOY UGLY AND STAY BAD. I THINK SHE COULD DO BETTER THAN GO PICK UP SOME MON AH WATERHOUSE

5. Only batty man mek ooman mine dem. Any man who will mek a gyal mine dem will tek phuck inna dem batty from man and would mek a man mine dem as well. Some man move like some big puzzy gyal in 2016.

6. He must be gay….I guess he is straight for pay….because real men that don’t take buddy would not want a woman to mind them!

Oh and senda….she nuh stay bad….but him…..HIM UGLY TO RASS! The wife should be saying good riddance and praising the lord for taking this leech out of her life!

Fluffy up ah top….lef da man ya please….stop pay for “love” ladies!

7. After the girls don’t ugly she kindof thick yes but she cute nuh f**k , mi boy k ow web she ah do with them ya UGLY MON

8. Lowe mi friend alone, a nuh fat she fat, she thick, fluffy and cute. Wife need fi show har self and Mel wi si who sweeta and shape betta. But we female love bash wi one anadda it nuh cute. It’s always three sides to every tory.whunnu fi gweh.

9. It’s mus him monkey looking ugly tuff soon to be EX WIFE put this up bitch u maddddd u need to get over the fact he don’t want u u just full of hype n hypniss nuh fit u just move on wait sorry it look like mi nice nice fren already move u on just take it as a lost bitch cause u loose the race aye tomy good up fren and her good up man weh by the way nuh Ugly nuff ah unno a talk bout ugly and cah teck one good picture to save unno life low di man him ting upppppppppp unno enjoy unno life u hear don’t make Dah Dutty gyal draw unno out