ALI DEM SEH WHERE YUH GOING

14 thoughts on “ALI DEM SEH WHERE YUH GOING

1. Duty teeth ally yuh stay bad nuh bloodclart bout yuh a talk how yuh look good and yuh betta Dan people an a god yuh say every day yuh put pure god post an yuh a evil,,,yuh stinking pussy Keisha a mixup but a yuh an a party now di 2 a unuh wah put Inna a,barrel an role go a sea ally stop mine caution him nuh want yuh a lady him say str88 different from him wife ally come out a yuh sista basement weh di whole a unuh bungle like sardine an a yuh want come chat to me look how mi stay good a the whole family a unuh grudge me ally yuh an yuh Madda an sista dem fava monkey an yuh sista fi stop call dung daffy phn bec him nuh want har u sponge Bob ally u need fi born ova

1. whats happening here?

ROBBAZ IS THAT YOU???????? robbaz in the building!!!!

met HIDE the ip’s cuz mi nuh wa babette climb thru the screen and thieft everyting inna mi house :hammer

2. Mix up always a look pity man ediat looking like a cow looking like a man never si cum so social ally a gwan like she a fashionista and think she cute u haffi bleach fi u have a look stop bleach and look in the mirror how u look like Godzilla

3. Bobbette shut the f**k up!! go get a life and learn to read and write first before to come on JMG cursing people. Yuh sick stomach you low self esteem bitch!

4. Anonymous 12:34 dont do it. All never yet look good. She try too hard. Always a swell up her face lole a friggin bull cow. U a one a ally thiefing partner mek u run in.

5. Ally and r family dem muma ,aunties is a set a dutty ugly badmine ppl..dem badmine dem one another ,dem live like puss nd dog,nobody never look fi dem yet,Ally muma mouth stink like shit nd ugly like monkey,ally before u call ppl ugly look pon u muma first