ALEX DEM TEK OFF YUH OWNA SHOES INA DID DANCE

FIND ALEX SHOES AND PUT IT OVER ME ID ONE TIME.
PINKY YUH NUH HEAR DIS? WHY IS ALEX FRESH SO DISGUSTING.EM CYAN MEKH IT INNA LIFE BECAUSE EM ALWAYS OWE SOMEBODY MONEY.WHEN WILL HE STOP ALL EM FRIEND DEM EM ROB.EM NUH TIRED FI GUH JAIL?EM TOO BL***T RED EYE.ALL DI MONEY WEH YAH SCAM AND YUH NUH HAVE NT FI SHOW? TELL MI IF MI WRONG NOW CAUSE DIS BIG BATTY BOY WEH DEH AH AMERICA FI HOW MUCH YEARSSSSSSSS AND DON’T OWN NT LIKE YUH LITERALLY HAVE NT TO SHOW.NO HOUSE,CAR,BUSINESS,NOTHING NOT A DAM THING BUT U HAVE THE NERVE TO OWE PEOPLE IN AMERICA PLEASE HE NEEDS A WAKE UP CALL!

17 thoughts on “ALEX DEM TEK OFF YUH OWNA SHOES INA DID DANCE

1. Suck hood nah nuh pussy prostitute shelter harlot dead dog Stacy yuh send in yuh own story for attention and me confuse with yuh gramma yuh need to go back to Jamal, Shelter pussy Stacy go and get yuh kids them from the state before you address anyone Stacy go and fine a cure for the hiv that live in your body that’s why you so press on other people name, Stacy you having nothinggggggg in life not even a good pussy mouth are batty hole that’s why you get up everyday on fakebook your home before your go and sort out yuh miserable fuck up life and get out the shelter, why yuh mad at Alex tho is it because you wanted to suck his hood and him told you Stacy you is not his type that’s why you mad, Stacy you and yuh heart ugly like sin Stacy yuh condemn and yuh curse rip Stacy and get the fuck off people name scum bag

2. Stacy yuh is a living crackhead and junky yuh mouth a trump frot like vomit slimmy mouth Stacy get out the people them apartment and go home to the shelter before yuh curfew time up, germs body Stacy you can’t class anyone because yuh life sad nuh bbc

3. Duppy know who fi frighten nuh suck pussy bwoy weh dem box dong inna linden hall couldn’t do mi dat…mi could a have a million fi him.

4. Dutty nasty prostitute Stacey yuh mouth need a roach bomb all di roach dem from 86 street guh dung inna yuh throat thats why yuh y’all like dat yuh shame tree dead and rotten

5. Lol this was funny!!!! The video was for 12 minutes but it felt like it was for 2.. This sisteren need to do a gossip blog on YouTube, because she have the voice and she’s low-key funny bad!!!! As I’ve stated before, the dancehall scene whether it’s in Jamaica or abroad is FULL of Boasty Bruk!!! A lot of the “spending” you see there is fake, and the scenerio that the sisteren described (the liquor swap) is a real and common place thing at these parties. The people with real money don’t even come out to these events or when they do they’re usually incredibly cheap. The people who typically spend the most money at these parties are drug dealers or some other low level criminal like a scammer or booster. Fake!!! Fake!!! Fake!!!! Glad the sisteren spoke on these Boasty Brukazz losers.

1. A long time liquor swap a gwaan muma. Dem come an a pretend like money a spend when a tit fi tat. See why unno caan badmind and red eye people inna dancehall? Dem life fake, dem clothes fake, dem money fake and dem friendship dem fake no to rahtid

6. A long time liquor swap a gwaan muma. Dem come an a pretend like money a spend when a tit fi tat. See why unno caan badmind and red eye people inna dancehall? Dem life fake, dem clothes fake, dem money fake and dem friendship dem fake no to rahtid

7. Famous a waste bloodclaat bwoy him a undercover pussy eater him fava pink panther tpc. Bet say him can’t try that shit with a serious nigga u mad!. You should a wait until the man pay u bout u a take off shoes like u a bad man. U ago try that shit again and ur lungs dem ago puncher

8. Famous yuh did the right ting that shitty up batty boy there that name Alex fresh pretend too much rate that move there Famous and a true him run fake money hard a dance sow ppl bewear of Alex Fresh and him gal dem with the fake money gu suck yuh madda now Alex

9. Famous just bad mind and the world knows dat and because the man party do better than fi him….him a gwan like him never owe people before