0 thoughts on “AIDA SIDE

1. Mi nuh seh Melissa right to put up things on her page but u feel seh u can tek di bag because u help her out sometimes? Stealing is stealing man

1. Mi cyah ova stand dem gyal ya dem well know fi spell givenchy but cannot spell “paid” and “ungrateful”. Those are words we learnt in school, or dem Neva go sch. Anyway, Melissa wat a way yuh a f**k fi $700 goodie and nuh stop dash weh belly. Aida keep letting it out, it juicy baddd

1. and it is rumored yuh f**k and get aids d ada day and hiding it from yuh man should people walk and believe everything they heard? grow up will yah

2. question is how she keep dance so much and still get eviction notice plus married two years now and nothing weh dem duh wid de money dem mek from these dances…16yrs a farrina nd still ntn :nerd

3. She and the grl have problem bout the bag and u barely hear bout the bag all u hear is the girl business. Me say unu must stop it man just tel ppl business and fling it so we all have skeletons and ppl stop tell ppl the whole a unuh business

4. Careless bunch. The girl thief the bag cause she didnt mention it who go people yard go thief and the pink gal stop go dance and set you priority straight. No food. Cant pay rent so wait the dance money welfare and bleaching cream business and $700 f**k what happen to the money these careless folk what a set and the house thief nuh true you do all that you to thief the girl bag and come a scandal her now. You see why i dont want these duty bungles to even talk to

1. so you hear something then judging the woman from wha yuh hear yuh must be a f**king idiot to think the woman mek so much money and juggling but have nothing o show. so what if har husband pay ar rent some of unuh seem mad, badmind and butthurt no man nah pay unuh rent a who fault mek unuh afi wuk job fi pay 2000 a month rent f even so much unuh paying. if ar man he is doing what he is suppose to do. stop hating and badmind.

5. Unno a worry bout bag am jus hear side eying evictions whoring abortions when u know ppl have secrets fi u dont loud up da thing if she tief it or not i approach her off a sm i dont see reason for these ppl keep 10 party a year n still have to struggle thru life

6. Yes, dis is more dan a bag plus a true me noh belive lavish cause lavish did a dun d gal from morning pon IG WEN shi si d gal a dash out her business shi start delete everything affa IG bout d gal an back dung d gal kn too much dou no sah. No bady cah kn my business like dat. Her fake licence. Her house her dis an dat. D gal a dash out like crazy

7. Anonymous 5:33 galang Melissa rent don’t cost $2,000/mth.
    Kevin don’t pay her rent either, him help her out in situations like this i.e. Eviction. Melissa carry money go a AZ fi man all di time, fi go market. Mi cyah bada yah…Terriann run in pon da one yah now!!

8. A LONG TIME SHE CARELESS AND NASTY, EVERYTHING THE GIRL AIDA SAY IS TRUE KEVIN ONLY PAY UP SOMETIME, RIGHT NOW ALL THE OBEAH THAT MELISSA AND HER MOTHER WORK ON KEVIN BACKFIRE HE HATE HER LIKE POISON I MEAN CANT BARE TO LOOK AT HAR. NOTHING WILL EVER WORK OUT FOR MELISSA BECAUSE SHE IS INVOLVE IN TOO MUCH INIQUITY EVERYONE KNOWS THIS, A LNG LONG TIME SHE INTO OBEAH IF HER HEAD HURT HER SHE AND HER MOM GO OBEAH MAN THEY ARE WELL KNOWN IN THAT KIND OF COMMUNITY MELISSA CANT READ PROPERLY YET ALL THE HUSTLING THEY DONT THINK OF A LITTLE GED CLASS TO BETTER THEMSLEF, LOOK AT HER AND LISTEN TO HER AND SEE FOR YOUR SELF SHE IS NOT OK IN NO WAY SHAPE OR FORM, SHE NEED SOME GOOD OLD TIME PRAYER I MEAN WE ALL DO BUT NOT ALL OF US IS INTO OBEAH WHEN U GO AROUND HER U FEEL DIFFERENT AND FUNNY SOMETHING NOT RIGHT, I DONT KNOW IF THIS GIRL TAKE THE BAG OR NOT BUT THAT IS THE LEAST OF MELISSA PROBLEM ANOTHER THING KEVIN CABT DO ANYTHING FOR MELISSA SHE NEVER ENTA AS SHE ETC ETC

9. Thats y wen dem gal yah out dah a chat bout hate me laugh. Sum tings and ends me si sum a dem omg nah kill dem fi dem hustle still but wen me si dem a hype me laugh nuff act like ppl talk noh affect dem yet dem dash out fi days pon dem. IG SMH

10. Mi cnt understand how lavish put on dance all di time an plus she seh ten partner she in a so how she fi get eviction,no sah lavish cldnt mek cyber wld fl like she got it good an it’s all fake days y wen mi c dem ina party a floss mi stay ina mi lain wid mi 1 2 shots a Hennessey an dwl a how terrian r wateva she name is no run in on dis ish