A WHA SUH?

Seems like this gyal have some secret fi passion or know him weakness because mi cyaa believe after all what he said and dun her on Tango and all she did f**k pon him like Dog, covered his name on her look at now again

image1

image2

10 thoughts on “A WHA SUH?

1. Mad gal this. Passion is not even divorce yet. Where is dawn… cause a dawn him have tattoo pon him. Passion not leaving his wife.

2. Anyone ever watch “Deadly Women” or “Snapped”? This sound like and episode waiting to happen…gyal soun sick to bbc…no sah…Passion please go home to you wife if you an her still deh and low out da mad gyal…then again its too late dwl…watch it!

3. Apparently she’s not that mad look at the pictures says a thousands words… We don’t know what that man is telling this women… Women goes off of what the man does and say so how we fi saeh she is a mad women… He needs to stop cheating and if him and the wife still deh he needs to go back home and stop be out in the street playing like him single…I wouldn’t take is good for nothing ass back… He washed up and used up!!!

4. Low self esteem is what it name. How yuh fi give smady husband, and erybody else hood, 2 week hall pass :cd Bout ride or die, gyal tek yuh rides cause wid all di STI dem weh Passion ah encounter yuh really ready fi die. Low mentality and love share hood ah dem problem….kmt

5. Please, Passion ah everybody man. Just like man who dont like woman who sleeps around with nuff man. He’s the male version slut. Every month hes with a different woman. Wife better go get all the STD test.

6. PASSION A DOG , HIM WIFE A FOOL PASSION HAVE NO RESPECT FI WOMAN. HIM GET WUK FROM HIM WIFE AN GI ALL A D GAL DEM HIM DOU DIS CAUSE HIM WIFE WUK A NITE FI YEARS NOW AN HIM IS SUCH A DOG HIM NAH LEF. PLUS NUFF A GAL DEM N9H KN SAH A USE HIM A USE DEM FI MECK MARLENE TINK HIM HAPPY PASSJON NOH WAH DIVORCE DAWN CAUSE HIM DONT HAVE NOTHIN

7. Dawn so stupid .mi know u can love a man but to wat extreme .u gi him papers n shleter n feed him .him disrespect her with so many woman .him have all the gal a pick him up a him yaad.come on have some self pride .u mek him walk over u like door mat.Jesus.mi cah Stan passion I have no respect for him .him wutless like.For a married man him have no respect.mi know man cheat but him pass disrespectful.Husband fi show some compassion n respect him nuh have none