WHAT A MEETING

Mi ah just meet dis youth here and before mi ah waste mi time , mi wan know who’s di owner for him please and thanks ! No trouble mi want I just wah kno wa really ah gwan

WHO OWN THIS MON PLEASE !

16 thoughts on “WHAT A MEETING

1. I hate when they come here with their foolery.. If yuh haffi ask why even get involved???????? Why must unnu deh wid these DH men.. and begin the whole cycle of.. bun giving.. BM on the side…

My trajectory for you and this man is 4 months! Have a good day

2. Goodie yuh know seh mi neva want yuh find out like dis. A me own him miss :army: A him look yuh miss? Cho a choo mi neva geem none him go look front a road.. buts a mi good man miss. Mi nuh mad mad still an mi naa give yuh nuh trouble.. di ting is.. if yuh ago play a part yuh affi play by di rules. Since a my man first, an yuh want to lease him, I only do one year to six months lease… application fee, first month + security deposit are included.. when you sign the contract here are some things you have to follow.

1. If yuh get dis weekend yuh fi have conscience fi know seh di oda week
    a mine.
    2. nuff bills inna we yawd suh yuh know seh yuh affi go contribute an
    such.
    3. If yuh mek him breed yuh, mi a treat yuh picney like how gabrielle
    treat d-wade outside baby.
    4. mi naa write di whole a dem yasso when yuh come a di interview you
    will get di package and things to fill out an such…

3. Blacks so Local and a real commoner no need fi ask questions ! Him ah dancehall waste man who bring one gyal party wid one leave wid one and another one ah wait pon him at the end of the night

4. Grandpa ina braids though. Smh. An uuh know him probably not old but di alcohol plus nite dew plus smoking mek him look older. Smh

5. Come off a mi friend please. He’s a good person, if you had a question you shouldn’t have ask. Can tell yuh full of drama by running to pink wall like yuh relevant.