VINNY YUH MOUTH INA NO GO CIRCUS

I have never seen a big large big back amphibian give so much trouble ! You f**k wid everybody why ? You say you classy and have your job and many degree but find so much time for gossip and drama every week ! Vinni you laugh with fire reds and in his face and a dun him women and him bout him a beat har , you mad seh nuh man nah beat yuh cause no man ever want yuh nooooo man .

Gucci never claim yuh
Shawn sharp collect the party money and him never return man clown
Junior hype only f**k you round a back a club at night
Your baby father did send you go mad House
June tek yuh next man and every other gal that man never claim you
You f**k so much man a lauderdale wicked gal go wash your front
All bleach ( i mean blesh ) and from him
F**k you him salt up ! Them all kick out him teethe to ras

You walk and chat all your sisters dem and then a better caliber a women fi yuh !!

Why the girl body a mad yuh cause your doctor beat you up in the dark and mek you feel pain like a surgery . Your body fluxxy like woiii , me seh i can’t wait till them hang and beat yuh god knows !! Too troublesome man

No matter how much online degree you get your nothing but a dutty ghetto gallll ! Go back to church

Vinnie you buy house at 19 and it foreclose and repo’s of the cars

You have 3 bank account and walk and lose everything ! You rich in your head gal go sit dung gal you too badmind . You have no life your case sad baddddddd you need drama like oxygen , you is a careless old fart

Boss man top man 🤣🤣🤣🤣 ( wait a ms education a talk suh ) gal you hide and f**k blesh and laugh in the man women face … top man and Shawn sharpe lef you in the club to the W hotel to England 🤣🤣🤣😂😂😂 gal log off your condition is sad bad idiot gal you a Florida man clown 🤡 go register fi man college idiot gal vinni Alexander ! Blesh a stress you cause me and you both know him was homeless and in a law trouble why him look your way . You a captain save a MAN

Rich gal nuh go strax fi $1000 no wonder the body stay suh no sah strax weh Kill bout 100 women !! Bruk gal go strax

Me nah argue wid nuh gal weh rich and a rent place pon Oakland Park blvd 🤣🤣🤣😭😭😭😭 vinnie your house want fix up look like one nice lickle Dorm room 🤣🤣🤣🤣 rich gal nuh shop a City furniture

3 thoughts on “VINNY YUH MOUTH INA NO GO CIRCUS

1. This statement let you know the type of people

you mad seh nuh man nah beat yuh cause no man ever want yuh nooooo man .

2. Know how long mi tink unnu did ago put er up! Suh somebody and er a war fi tru? Cause all di time nuh body nah look pan er shi put up tins like somebody and er a war, and mi always sey da Gal yah and nobody nuh have nuhtin enuh a attention shi a look, anytime nuh body nah look pan Vini shi start pan Fb like somebody and er have something! Den wait! Unnu neva know this is an attention seeker this? Shi bad like wah! And all er fan Dem pan er page wey a look Fren and attention to a cheer er on! On please!!!!!!!!! Vini chat everybody!!! Di MUMMA!! Di Sista’s!!! Di son!!! All er frens!! Jus totally everybody!!!! A long time mi know Vini, Florida full up a new ppl wey a look hype and Fren suh a Dem alone a cheer er on, KMFT!!! No man nuh want Vini fi tru! Vini all di tell gucci sey shi will marry him and go him him papers and di Man sey noooooooo him good, cause him know di judgement wah him did ago undah! Di Man sey him nuh want Vini gi him nuh papers fi wall and tell di ole world! Is a next Gal Gucci married, Vini cyan help erself a jus shi dat! WICKED AND LOVE CHAT PPL!!! Rich where!!!! KMFT!!!! Please yaaaahhhhh!!!!!! A Gatorade mi call er cause shi look like one to me!! Shi shape like the bottle bad!!! Vini is how much surgical do now? No man!!! U need fi tell Dem fi cut off da wood dey!! My girl da Big front dey nuh look good star!! But the saddest thing is u thanks no it cute! Cause mi see u draw up shorts pan u and draw it up so much fi print out ur pussy and mi know a u dweet, Gal it nuh look good! Is who do ur surgery? Cause mi nuh see nuhtin, all mi see a bare pussy and batty, mi nuh see nuhtin else! Mi cyan bada wid Vini yah man! Kmt! Mi gone ya!!!