VINNY DI SENDER A GIVE YUH A MESSAGE FI YUH MATE

ladyjune
Hello met just want to tell you something about a big woman idiot by the name call ladyjune from south florida aka fort Lauderdale. .the young boy wah she a run down dont want har..cause him still deh wid vinni…bout she soo fool she tink him stop call vinni.ladyjune the time you tek to run dun showa man n a ig bout you love him you need to go pay back the pple them partner money you rob up pay the cake lady you owe for about 5 yrs now…n go tell you daugther who is har rass father …you mek the man get dip n he is not the father….you get evi from you big apartment n then you live wid you daughter inna one room inna the getto…n a gwan like you have one bagga money cause you want to hold the young bwoy…go look a life if a me like fadda perge me dnt take you bk…cause sen naked pic go give showa man but you lucky say the sim card mess up cause every one coulda si it…you put on tattoo on you butt n showa man sa him dun di see the spot them pon you butt dwrcl….fi a me stop go dance me would shame.

0 thoughts on “VINNY DI SENDER A GIVE YUH A MESSAGE FI YUH MATE

1. what is a “showa man”?…is dat in reference to di shower posse?…dem still deh bout??…mi did think say dem did fade out inna di early 2000’s like some cassette tape….lol

2. I have noticed that a lot of these older women have young men dem or running down young men dem… What is going on out there in the dancehall, every video I see from different states epecially NYC I see older women dressing more revelaing then the young gal dem and all the older women have young men dem.. Their must be good to hold on to these young men.. mi wonda once the money run out do these young boy dem go look for another older women fi tek care of dem.. smdh

3. @Ladyjune ctfu…. one big woman can sooo fool…showa man deh pon murder charge n you left you man for a young murderer. ..lol…get a life n leave the young bwoy alone..wid you grey inna you eyelash…n you laugh line need to fix up n come again. ..you days done.

4. tehcnically speaking…..a woman reaches her sexual prime at an age when most men are in decline…so if she get a young bwoy dat mean she just getting in stride….lol

5. Vinni and lady June sad bad the man on four murder charge really does it even matter at this point the man married to a next man now !! There is no way him can bet dem charge seriously you’ll too grown for this and that man never and none of you grey back idiot him not even want himself get a life vinny give the parting a break and lady June come on now it’s time you retire Jesus man you too Ras old now for this !! Give you life to the lord big ooman you days are done give the 20 year old them time now

6. Blessed to each is own, lady June an father pe19rge together for a long time an him a f**k he she an the old lady for years so is about time she f**k no old man na f**k no old woman so why June fi f**k old man..me an June a friend from back in the days unno if live the woman alone ?june f**k if u want f**k, suck if u want suck u only have one life to live. Guess what a one Man U must answer to an a god………so f**k all the loose people an live yu life

7. Yes Lady June even though the sender claims sey you life pop down,you are still giving her a headache that she took a whole chapter not just a verse.
    You have yuh pretty face and the whine still in a yuh waist fi pull in a young boy.
    You will not be the first to give a jacket and you won’t be the last so fuxx the crowd.
    Tell them yuh have the grabba it hold perch fi donkey years until yuh walked away from perch,and still have yuh respect from perch.

8. Ladyjune f**k if you want f**k…a ladyjune we sa go suck out you madda vinni n leave the woman alone…j boy want up june him call har night n day..big. up fadda perge but always a dis june long time…so ladyjune showa man to you ting…pow pow pow…

9. Vinni why you mek a ole woman a run foot…big up june we coming from way back…perge stop mek some big pussy gal dis the lady a 29 yrs a you one she did a f**k…so its about time she june burn up road now…# showaman she sa straight.

10. Clarence Vinni lady June striker all old dancehall veteran please come out the dance seek the lord your party days are up now !! May we thank you for your long dedicated services thru the years of support and retire now !!
    Please and tonks
    Jesus take the wheel on this old foots still arguing over man especially prisoner

1. ————————————————————————————————————————————————————————————- @we thank unnu FI unnu long years of service n dedication to dancehall,,

11. Lord of mercy all clarence involve too…june no clarence family a you baby fadda…so how him deh pon vinni side..showa man dont want not one of you ole foot…especially june stop run dun the young bwoy. ..n go get back the apartment n tek care of your glam kids n kids them. …you daughter hate you cause she sa you dont like har man bout you inna the apartment wid har wah did man a pay fa…ladyjune j boy want to know that you dont live no where. ..you really think that bwoy love you june lol…one ole waman can fool sooooooo…dwrcl @ june.

12. Why these three ladies arguing with each other…loljune you have to do living job so you can live somewhere. N take of showa man…but you dont want to pay pple when you owe them money…a you alone money make fa..me did rate june but me lise affa har when she a run dun the bwoy…lol

13. Petagaye them a fight ova you man…lol. ..them ole pple ya lame…dwl…j boy wsnt only petagaye ….abay….

14. vinni everybody know is your doing this go get a bible and go pray let this loose shit go man you think it looks good are even sounds good for someone who say that shes all that and more you tek more man than the norm and all your man dem cya mek one stop it man why you send in the woman picture for .june need fi hold yuh and beat out yuh rass too much a you now go hold several seats man too much a you

15. Clarence u need fi tek ur sick ass out a dis and go repent Vinnie u a worry bout d wrong person cuz shower man no want u him say d only ting u good fah afi tek care a man cuz under u miserable and shower man no love young gal and u know dat so go get a life and stop tryna mek ppl life unhappy vinnie me get money from shower man out a u money weh u give him vinnie u cross cuz everyman u deh wid end up a prison a u mek mi know seh showeran and ladyjune a deh and wen me ask shower man him tell me seh ladyjune is a big woman he respect so me mussin badda wid u cuz him no want u no more cuz u is not wat u a show d public. ladyjune me loose afi u cuz u is a bigwoman when u come in a d party dem u always av dat wow so me no know how u a mix up wid dem duttyy ppl deh. Showerman a go call me in a minute so unu cant stay deh and qar over him

16. I dnt tink that ladyjune f**k that batty bwoy …cause a long time him a that…cause if you f**k him you will know sa him not straight.all showa man want is for him cocky to get suck him dnt like to give hard f**k so leave the man now cause every one a west know sa twin is that.

17. Clarence is a he wanna be she.
    Long time fish with the big sickness
    that his now deceased Haitian man left as legacy to him.

18. OKAY SO THE CHIP DON’T FALL FAR FROM THE BLACK CAUSE LADY JUNE DAUGHTER A BIG TIME WHORE…. SHE F**K TOM DICK AND HARRY TOO.. SO IS ZURI JUNE GIVE THE WRONG DADDY NO SO , WE NEED SOME BIO ON THESE PEOPLE , BUT JUNE HAVE SOME BIG GREY TONE SON WEH ALMOST AS OLD AS PERGE… BUT HAVE HIM NEW WOMAN/BABYMOTHER… WOAHHHHHH

19. Senda how Junie a fool and not Vini? Supposedly Vini deh wid him 1st and find out bout Junie and other woman and still deh wid him and a big him up an every baddie a laugh. Who a di fool? Just asking.

20. CLARENCE A BATTY MAN… HIM AND VINI A FRIEND, BUT WAIT IS WHAT WRONG WITH THESE BIG WOMAN.. VINI IS A WHORE.. SHE LOVE BOAST BOUT DEGREES AND STUFF BUT YOU PUSSY NEED A DEGREE YOU PUSSY DON’T EVEN HAVE A DIPLOMA.. VINI HAVE A WOTLESS PUSSY… SHE DID DEH WID GUCCI SHE FINANCE CAR FI HIM DEM LEFT AND SHE REPOSES IT, SHE DID DEH WID DI BWOY WEH KEEP LAVENDAR DANCE SHE WINE AND DINE HIM .. HIM LEFT HAR.. AND THE LIST GO ON A WHEN SHE A GO LEARN…. YOU PUSSY NEED A BRAIN.. NO PUSSY PRINCIPLE, LADY JUNE BIG UP YOU SELF BUT YOU SELF BUT YOU FI GWAAN BETTER, NUH BECAUSE YOU AND PERGE LEFT NOW THAT MEAN YOU FI LET LOOSE CAUSE YOU DID HAVE THE ONE MAN FI SO LONG… BWOAY SHE GO THROUGH NUFF, YOU TINK A LITTLE WOMAN PERGE F**K PON JUNE.. DI AMOUNT A BUN JUNE GET YOU TINK SHE USE TO WORK FOR HTB OR NATIONAL A JAMAICA… EVEN ONE GYAL WEH DID INNA DI CREW PERGE F**K AND BREED AND DI GYAL DID HAFFI RUN WEHY GO NEW YORK,ALL CHOOKSIE FRIEND KEISH NOT SO BLESS DEH WID PERGE AND DID WANT GIVE PERGE JACKET.. NOW HIM LIVE WID ANOTHER BABBY MOTHER… POOR JUNE SHE GO THROUGH NUFF DOAH UNUH PLEASE LOW HER MEK SHE LIVE HER LIFE.. A SHE SEH F**K F**K F**K… A SO HAR DAUGHER ZURI STAY SHE F**K LIKE A DAMN DUCK… A SHE UNUH SEH NUH HAVE NO DADDY OR GET THE WRONG DADDY..

21. Ladyjune memba sa perge f**k off zuri thats reason y you left out you house…you would not not live with your self n know that…zuri hate you n now she ago wassara hate when she fine out who is har really father. June a how long now you a keep this from zuri…Y mek the man get dip n him not the father…so me want to ask you now you neva tink sa j boy woulda f**k zuri too cause she younga than you. ..lol me sorry fi you daughter cause you really fool fool june ..dwl that bwoy woulda want to f**k har cause me memba wen him see har him neva kno sa a you daughter wen him did ask me bout zuri …wen him call me have to tell him wat agwan with you. ..cause all him did tink sa you have one bagga money n y bruk bad..lol

22. I like june ..but if all these tings was going on in your home me loose affa you. ..no man weh me a f**k cannot f**k my daughter n me stay wid him so long…hope it is not true.

23. A wah do dem nasty ppl yah unu go clean unu house unu just deh pon vinni and ladyjune so anybody wid sense a read dem things yah know say all a unu weh a write up a jealous unu jealous a d ppl them.Keisha Perch no want u and a dat a badda u because u thing wen ladyjune left Perch him did a go live wid u and dat no happen so go find a life and come off a groupie. Unu a coward unu a use groupie fi tell ppl things meet d ppl dem and tell them wah unu afi tell dem. Big up Ladyjune and Vinnie cuz me like d 2 unu so don’t mek d nasty ppl dem draw unu out

24. no sah met you haffi go run da story again and give it another headling mek mi give you the 411 from start to finish…. and @ Blessings
    on January 9, 2015 at 11:52 pm shut your raas mouth cause you nuh know shit, i don’t talk nothing but facts…

25. EVERYONE THATS ON THIS SITE COMMENTING DONT HAVE A LIFE AND IT SEEMS TO ME THAT YALL KNOW EVERYTHING ABOUT THERE LIFES….. THATS ALL YALL JAMAICAN DO SIT AND TALK ABOUT PPL AND WORRY ABOUT SOMEONE ELSES LIFE, KNOWING THAT SOME OF YALL DONT HAVE NO PAPERS, DAMN IMMIGRANTS WHAT YALL NEED TO DO IT WORRY ABOUT YALL BUSINESS AND STOP THINKING ABOUT OTHERS!!!!

26. @ ms lovely and miss not so lovely thats whay this site is for, as as met said or you giving a speech or commenting. you probably don’t have no paper and the people dem wi a talk bout mi know for sure one don’t have no paper.. no body nah discuss papers or bout immigrant but it seem like you a one a dem.. get off this site cause no boy no want marry you so you always gonna be an immigrant

27. Sparkles u know too raas much because d 2 ppl dem wah everybody a talk bout have papers because if dem never av papers dem couldn’t go a Jamaica. and even if d ppl dem never have papers a no nothing cuz papers no mek u live a foreign. just like how a license no mek u drive a car. U so sure like a u a gi bloodcloth ppl papers

28. FOR YOUR INFO @SPARKLES I DONT NEED TO MARRY ANYONE FOR ANY PAPERS UNLIKE THE PERSON THAT MADE THIS SITE AND THE STUPID WOMEN SUCH AS YOURSELF THATS ON THIS SITE NEED TO GO GET A F**KING LIFE AND COME OFF PPL NAME AND GUH WORRY BOUT UNUH F**KING MAN AND PICKNEY IF UNNO HAVE ANY…. DUMB AS BITCHES ONE THING I KNOW IF I HAVE SOMETHING ON MY CHEST ABOUT ANY F**K NIGGA OR DUTTY PUSSY GYAL MI WILL SEH IT TO THEM FACE AND SPIT PON THEM LIKE THEM A DOGG MI NUH AFFI HIDE BEHIND NUH FAKE SITE THAT HOW REAL MI IS, MI COME INNA YUH FACE…. AS I SAID UNNO IMMIGRANT SUCH AS SPARKLES AND MET GET A BLOODCLAUT LIFE AND GET OFF PPL NAME, PLUS I KNOW WHO MADE UP THIS SITE!!!!!! YALL HOES NEED TO STOP HIDING