VINI NEW MAN AGAIN?

Vini I’m totally convince u nuh good!! Every Man U tek nuh want u, it nuh matta wat u have or wah u a gi dem, dem jus nuh want u, dis man here wey u did sey u and him nuh Dey don’t want u and u need fi put him out, do u know him out a road a done u with everybody sey him nuh want u, him sey him nuh have nuh wife him jus a f**k, everybody him see him class u, him is a big dutty waste man and a dat u have up!!

Vini a Man U want suh? U couldn’t see sey him a dog sh*t from long time? It’s always the other mate last to find out wat is said or done to dem cause it look like u nuh know, suh mi a tell u now, him dweet and look like ppl fraid fi tell u, so me a tell u, honey I don’t know if a show him a show off a road but behind ur back him dog u, him sey him jus a gwan fuck u him nuh want u, him is very disrespectful and u need fi put him out!!!!!

9 thoughts on “VINI NEW MAN AGAIN?

1. Senda please to leave Vinnie alone. you a carry buddy feelings from she tekk Gucci Don. She leff Gucci Don how long now. Where is he??? Vinnie will be and do what she wants to do because she has a career and her own money. Please try to move on with your life and Vinnie contiue to make a fool of herself. She will learn eventually.

2. The only way a relationship with a Jamaican woman can gwaan and last is if the man totally isn’t into them and disrespects them at every chance. It amazes me on just how many bad relationships these women force themselves to pursue and maintain. It’s like the women run down the whore route in their early years and then turn on their indicator and turn into the man-clown lane when they’re a little older and done out. This set up is going on all over Jamaica..

3. Met I have a piece a mix up fi send in bout vinniy friend cherry dawta. Bitch send me friend man naked pic and when me fiend call her she behave like a her baby daddy gyal. I soon send pic and text.

4. This is old…y’all hoes tired and miserable. Half of y’all “men” don’t even claim y’all in PRIVATE much less PUBLIC. MISERABLE ASS FT LAUDERDALE/MIAMI hoeessssa

5. LOL this is so funny all youll hoes like steet men Blesh don’t even pay him child support and woman like vinni just by pure garment for the man. She boost but him not paying shit cus even him buddy can’t work him cant read or write but vinni love it. any woman wit a man that don’t encourage men to take care of them child is a pussy and any men don’t take care of them child is a pussy don’t support people like them love buy up store but don’t love them children!