SUH MEISHA STILL DEH A JAIL?

Good night Met! Now if u look in the dictionary for the words BADMIND, GRUGEFULL, WICKED and BAD u will sure to find these 2 animals here pic! Camile! Meisha did a beat out u and nasty Tish BAD BAD BAD!!!!! Unnu lock up di gal cause unnu cyan tek di heat shi did a bring to unnu and mek immigration gone in pan di gal left er pickney dem!!! YES MEISHA SHOULD NOT!!!!!!!! HAVE LEFT FROM ALL DI WAY A FT LAUDERDALE AND COME A UNNU SHOP WEY UNNU WORK WID KNIFE FI COME ASK NUH QUESTION, but my God man unnu tek it too far!!! Ugly bl***t Tish mi want start wid u first, is where u know camile from??? Eeehhh???? Is where??? Or a one a unnu run inn to di next? Tish mi hear u pan di video when di police dem a lock up meisha a tell di police dem sey YES SHI HAVE A KNIFE AND WEY DEM FI LOOK! Tish as bad as meisha is unnu shouldnt tek it to police, a coward and idiot gal do police!! Bad gal war out gal bl****t and jus mek who will will! Look how meisha marga, unnu couldnt hold meisha and beat er? A wey police ago?? Tish u swear from heaven to hell sey u hot and look good and dey bout long time and meisha jus come blaze up and a gi u a run fi ur money and look betta dan u! Tish out a all a dis a u a di more badmind one in a it cause mi see u wid my eye dem and hear u wid my ears dem a tell police tins, u likkle informa johncrow u! A hiw u and meisha become fi a war? Fi u lock up di gal! Tish u badmind and very envious and u fi go a hell!! NOOOOWWWWW!!!!! U big and tall camile wey in a pic wid meisha every tin shi keep a come talk biit bestie! To bl***St u mek mi fraid a ppl 10 mire time! A long time u dey round meisha and hate er, yes a long time u want di gal spot! Meisha did a tek wey ur light suh u get ride a er! Watch di levels now! Ur fren a f**k meisha baby fada and u fren di gal and pick side! Suh u lock up di gal fi er man fi ur fren, meisha do up er body and u run go di body to and nuh see sey u tooooooo big and tall and strong fi body! Den u go back go do mire body and look like a dumper truck! GAL U TAN BAD!!!

Nothing pn u nuh sexy at alllll!! U too tall and fava HUCK and di go u go back go do more to di batty jus show u up suh! Ur batty way too big and dont look good my girl! U nuh feminine at allllll!! Nothing sexy mi nuh see! U do batty and affi a wear stocking fi cover ur do batty cause ur skin and batty nuh look good! Meisha keep birthday dinner and see it dey niw u run gone keep birthday dinner! MAMAA MEISHA DID A BEAT U BAD BAD BAD!! Anything my enemy dem di mi nah dweet! Camile look how long u dey here and neva have birthday dinner yet? Meisha hve seetdey fi tek pic a er dinner and u draw fi seetdey to! SMFH!! Gal a suh u bad mind man??? Camile noooooooooo body knows u and u nuh stop gwan fi ppl see u and nuh bodt nuh see u ir know u! Camile when u go out u affi mek noise fi ppl see u, all di tall u tall and noticable ppl still nuh see u suh u affi bad bad up urself fi ppl see u! Mi see a cideo wid u in a da see thur sometin dey and wine up and di light was on suh mi could a see and not one man was looking and u was right infront of them, camile u are not attractive none tall! U remind mi a BIG BOY!! Mi hear sey unnu dey a court every day a press charges and mi jus want unnu fi know sey unnu fi gweeeehhhhh!!!! Cause all di gwan u and Tish a gwan mi still nuh see unnu a kick up nuh dust like meisha! Meisha bad to mi know shi is not no angel but my God man di gal have er pickney dem!!!! Unnu too wicked!!!!!!!!! And onw more tin UNNU DONT LOOK GOOD!!!!

11 thoughts on “SUH MEISHA STILL DEH A JAIL?

1. She a fool if she did care about her child she would left so far a prove with no knife gone a someone work
    Good for her I don’t sorry for her ,who is she so
    Law protect she too bright and I don’t know any of these dirty bungle sender you also go get life unu love mixup too much bout coward law protect a bait like unu mek she is in jail now walking and impressing the wrong fools

2. Tish still a fuck Gary Dionne brother from Mobay ,are she still deh wid color?. And tish nasty cousin candyjust breed fi Dionne and him nah left him wife.

3. But how you illegal and war is your top priority in foreign don’t feel bad for her send har home. These illegal immigrants living to good and carefree while me a work all 2 job to survive then a dem same one a benefit from my taxes. Send them home when they want to behave like this!!!

4. Yuppp call Police of course. I bet if she did stab and kill one a demon…unnuh sane one would a seh “if she did know”.
    She gonna a di ppl dsm place wit knife for ask question…suh wah di kmife fah!?!?

5. Mek mi tell unnu dis! All who a pay taxes and a talk bout fi unnu taxes a pay fi ppl welfare, honey if ur taxes nah pay fi wi live off a it a pay fi something else! Mi hate ppl wah talk like unnu! I don’t care I neva pray on anyone to be sent back home jus because they living off my taxes!! Weather or not all when dem cut out welfare unnu still affi pay unnu taxes!! Unnu fi worry which part else unnu taxes a go and stop worry bout di wrong thing, jus call di government and tell dem fi cut out paying taxes all together and see how dat go,

6. Star she get deported that quick? Are you sure? It’s shocking that she don’t have papers and incest in so much designers. Wow sorry that they took her from her kids though.