STILL ON THE WIG

Tri-state to florida mattress pinkk n lisa … when sashay beat pink n slap har ina har head wid shoes she no defend it then boom lisa sashay mash last month n d two a unuh link up now n wa fight marsha because a sasahy unuh need fi tek unuh beaten like a champ n stop walk ina crew fi fight gal cuz unuh nah do it alone . Both ya hoes was enemy n use to war over juggist c*ck now unuh a bestie. Drag off wig should b a crime thats is not how u win a fight n we wa know who is fatty whe a look fame to ugly like

12 thoughts on “STILL ON THE WIG

1. Pink in di black u can certainly get IT…yuh frenz Dem who flank yuh,iffy at best.Forward @realjohncrowbelly come pick n choose outta Dem food ya boss Fi di yummy ones!!

2. Rose/pink how much man u fuck since you move go Florida after you fuck down new york
    You still dont have an apartment of your own you nor dirty lisa but you fighting over man.
    Lisa talk how ricky fuck you for McDonald’s. Careless gal you fuck barry aunty husband and they put you out you fuck the video man forgot his name your pussy busy and nothing to show.
    Sad sad sad

3. Lisa rose and Vanessa unnuh go get wats coming to y’all go b a mother waste bitches a walk n a war gal a rd fi no reason…. just like uNish can’t walk wit ya head high a new York a d same thing a Florida

4. Lisa mad cuz Shi use to suck sashay dem do 3some wit dutty billy n Lisa dj man juxy sashay lef Lisa n Marsha tek wey r 4rm lisa how pink get involve Pink fuk one a sashay man goons boss dats why dem a war all a dem a some dutty gal all sashay do is walk and scam n act like she betta dan pEOPLE bitch u not shit stop follow dutty Marsha n theif clothes and do surgery Cause ono dnt look good

5. Marsha is not going to defend a thing just sit on live and run her mouth and have her little friends comment. Gang gang never around for the war on ready to boost up Marsha in her comments they are all a set of fools grown ass women behaving like this and arguing with kids

6. Unuh need fi come off a bloodclaat pink cause if some a Unuh did a use Unuh stinking ole Unuh and Unuh madda wouldn’t be so bloodclaat miserable fi man,a cyaah Stan dem stinking ole lunch special begging bitches some a Unuh hungry nuh bloodclaat but deh pon pinkwall a nyaam sus cyaah wait fi some a dead shitty pussy Gyal dead out Unuh some skin out mi batty and start nyam 24/7!

1. Same thing i said when i first read this. All of these girl pussy must stink. Smell good pussy chicks don’t behave like this.

7. No man first this bitch pinky set up the fluffy girl princess and have her friend fight di girl in front her house I always knew she wasn’t loyal to nobody because she was fake then trying to fight Nikki blacks but whatever now she trying to fight for Lisa big nasty Lisa everybody a New York know your pussy Smfh and look at the next fat one she ugly yuh fuck all 3 of them nuh stay good walk and fuck dung everything and still nothing to show fah ESPECIALLY PINKY kmt