SPOTLYTE AND FRIENDS IN THE SPOTLIGHT

What’s is going on? Shoota what really a gwan wid yuh a really Marsha u get mix up back wid? No sah my youth me Neva know u a real waste man… After how duty Marsha walk n talk how much all u good fah n suck har p**y n almost send u go jail when she tell di police say u have gun har head. U nuh learn see Now u feel….. I guess u just love suck Marsha p**y. Marsha God nuh like ugly n u one ugly b**h see how yuh beat up urself a BRT n call police pon biggies n lock him up now it tun back pon yuh. U a do paper work n still ago jail come like a Jamaica u want see. Muff u really lef NY fi come a sleep a Marsha yard n fi go jail. Lil girl u a only 22 get ur life together n stop follow. Rayon weh yuh think bout dis Shoota a f**k back yuh ex wife n you n him a big friend now? Marsha u ago war ur cousin Meka fi Shoota again?

image_1

image_2

6 thoughts on “SPOTLYTE AND FRIENDS IN THE SPOTLIGHT

1. Marsha ah real nasty dutty crosses. Don’t understand how yuh have suh much people man ah f**k and yuh still haffi thief to live bwoy it rough. Look ah work thief and f**k is not a job. Ah send dem fi send you back ah Jamaica you ugly nuh bloodclautttt, pop down baddddd all when yuh try

2. Marsha u not gonna learn untill them give you a last class ticket back to Jamaica. Like you is just a royal disgrace as a woman. You have no ambition little girl and you need to stop it before it too late. Yes we all hustle to feed our kids and provide for them no matter if its legal or illegal but you a do things just fi go dance and be nuff. Buckle up man

3. a wha happen between crasis marsha she and the twin them a bare subs a throw on snap????a which house marsha have…u mean she a kotch.

4. Marsha and the twin the at war because one of the twin a f**k Mob Lunch brother name sule form New Jersey.