SPOTLYGHT AGAIN IN THE SPOTLIGHT

Met tell me the story behind this… Mi hear seh wha night at Gary Sweetness party, Marsha Spotlyte and Lacey(LEFT PICTURE) TAG TEAM Jody Barbie(RIGHT PICTURE). But ah wha day dem one another did ah pee pee cluck cluck. AH WEH DEM AH WAR FAH?

photo-Optimized

0 thoughts on “SPOTLYGHT AGAIN IN THE SPOTLIGHT

1. marsha get extra hype ya now caw she a grine one a d one link man dem from new york…hyper than she u caan find ya now. Met u waan see the video clip with she and jody inna d dance jody inna d video a say gweh gal u go outta town go f**k and come back broke caw it stink a road say marsha come back from new york and a borrow money from oprah fi pay har rent….But its puzzling how a month ago they were frens that party together but nothing more than a some man tekings mek them a war……

2. Mussi ah fight over who have di worst lacefront! Ughhhhhhhh!

But if mi was a betting woman, is 1 of the 2 M’s dem ah fight ova………Man or Money!!!

Morning Met & Metters!

3. Wait so Rayon and Marsha lef? I thought those two were inseparable and she fight every baddie fi him and take good care of him by providing a roof over his head, food to eat and her car to drive.

4. @Me she n Rayon lef but member the lady a lil haiti fix him fi har so inna fi har mind dem dey forever she still a war ova him a wa day him buss har face a Fiji caw him go wid a diff woman inna har car..me hear say she wet him up and him say my girl gweh nu u just come back from newyork from u man and u waan war wid me….

5. JODY A TEK RAYON THATS WHY DEM STOP CHAT. BUT JODY A BAD GYAL WEH SPEND COUPLE YEARS A PRISON. LACEY A MARSHA NEW GO TO GIRL, ANYTHING MARSHA TELL HAR FI DU SHE DU. JODY A BEAT LACEY AND MARSHA JUMP IN SUH RAYON START BEAT UP MARSHA. ONE PIECE A MIX UP AFTER BATTYMAN SWEENTNESS DANCE

6. seeit ya now wey me tell uno say a must a man start it….But Jody u bittah if u tek rayon caw a month ago u and marsha did inna dance a banton odda gal.

7. Bwoy why almost every ooman connected to the evabless crew always seem to be wutliss or inna some mix up or affi a fight fi ownership a di man. Kmft…as big man di whole a unni fi do betta…some a unnu have 5 going on 10 pickney…stop whore dung di whole a Miami…unnu nah stop till one a unnu gets one of those gifts that can never be returned.

8. Another ting, unno can leave Cawsie out of it because he might have been a whore in the past but him really change him ways and dedicated to him REAL girlfriend who only come out on certain occasions. Cawsie love that girl….. The pretty chunky girl ( don’t remember har name).

9. My girl go sit down him not inlove with nobody but him self she is just the better miner like Fire reds and the coolie gal but dem still have dem woman a road

10. I tell u there’s not one faithful man in dancehall must be too many pum pum to dig into that have dem head a spin… These men nor women tink bout diseases I’m telling u smdh the nastiness that’s evolves around dancehall…

11. Mi nah go argue over Cawsie and him relationship but how is she mining him? She live with her mother and go to school and does not have a car that he drives! Just curious. Also, no girl can’t step to her and have to whole several seats the once in a whole that she goes out. Just curious.

12. Wat a way u sound hurt my girl him a DOG and i know for a fact she mine him ,him is the world famous Andre brown whoring like wat and that’s facts hazel eye go read a book and come off a jmg before him start talk di things dem cause a mi friend and i will mek u mad

13. Big up cyass eye aCyassie him hood big nuh bloodklaut n him cyaan f**k but me Neva give him a dolla yet tek me f**k n go bout my business…….pow

14. dis is the real story JODI a f**k kavin sherlock from west palm beach and jr,hype from class one sound a f**k too the she find out Marsha start f**k kavin sherlock too and dem lace the nex gal a f**k class one now and to two man dem a fren so jodi start beat dem up but all a dem a f**k boxx marsha she every man she f**k she suck dem ballz and wood one boy tell me say a 4 time him cum in her mouth wen she a suck him wood and lace she ever crew f**k out she a miami fl..dis have not tink to do wit royan or ever bless crew dem broke like dog a kavin sherlock and class one dem war over and jodi beat di two a dem in a the morning bad till lace and marsha start beat up rayon and cassie have to tump up lace in her face dem big pu**y gall f**k out like dog

15. den keviock nu MARRIED MAN but me nu wrong him still yaw caw him just find out him wife TRINELLA a f**k him bestfren so maybe thats why him a dash out him cock. Anyways marsha you nu tiad fi initiate war with ppl and end up always a get beatup. U miss jody if you really f**king the two frens(classone and sherlock) you very nasty. Hazel what a way u come ova ya a talk as the third person bout u and cawsie. ok hi hazel you feel better now. caw u mussi a try get confirmation say u man cawsie a whore yes he is….the whole set a uno too nasty and disgusting. Marsha change up u dutty ways and stop go inna every dance and war with ppl man u have kids to live for and jody a bout 99 kids you have invest uno time inna uno kids and stop fight over community cocky. Caw mi nu understand how labor day weekend marsha dey one link cookout a newyork with a man and a week afta u inna a diff state a war over a next man jesas man uno pass gteat.

16. marsha and lace a FL road map dem f**k and suck every money man round town jodi just start and start out a f**k 2 fren it no look good…Rayon say marsha give good head that y him say wit her but him need to take care a kids dem and stop pay marsha bills a fren dem say that about him..and she have a malll a help her thife