SHERILEE GET BEAT UP?

Mi nah understand some waste dutty badshape lowlife no ambition classless Johncrows ……this fat out of shape bleach out , p**say seller, full of ghetto hood ass tattoos , hard life looking ,waste idiot looking gyal …. think say she ah look good ….she nah look good at tal ! and what’s worst she ah come inna the party ah step pon sherliee glasses intentionally and think say she bad , no sah , but we ah waited to see if she n her dutty rass ah put she hand pon sherrliee , but she nah try that so she lucky!

This fat pig ah walk with nose ring like a ole nasty looking donkey , mi say mi hate trouble makers …. why she nah try that with ah real bad gal?! ….mi say she would’ve gotten ah good rass beaten but she ah pick pon sherliee the weakest out the dance . b*tch yuh nah get no ratings yuh a weak punk bitch , so move yah nasty rass

Sherliee we have your back and she nah stop party cus every party she der …SHERLIEE take the police to every party and wait pon she fi enter and lock her big nasty stinking hole up .

Lock har up sherliee ,pressed chargers and make her pay for your glasses ! waste gyal

25 thoughts on “SHERILEE GET BEAT UP?

1. Sheri mad lee pls go sit down unless the girl hit u and u witness to back u up noooooo police has time for y’all waste argument kmdt. U sherilee need to leave dance alone cause dem do u so bad u no see say ur not liked girl smh try some Spanish nightclubs girl

1. Un momentito por favorrrrrrrrrr…..sen’ har tuh one next dance!!!
      Why Spanish??? Send har to the Soca Trini dem, please and tonx! :cool

Quena-

2. Sherliee nah get beat up ….ah lie , the Lickle dog shit and walk and trouble har …stinky dutty gyal low sherliee . sherliee nah trouble no one, so the dog shit feel say she big and mighty cos she ah drag off sherliee wig ?! Come test ah real bad gyal dutty germs !

3. That whole post is a lie sherilee is the one that push her Sunday night at vybz and that blonde hair girl push her back no one step on her glasses cause I️ was there that night.. she should of told the girl her glasses fell instead of pushing her.

4. U left the club sherilee to talk shit about her on Facebook and didn’t think she was going to find u to slap the fire out your face… tell the truth and stop lie sherilee everybody in Florida know u start trouble and love to call 911 u need to behave yourself and we all know ah you POST THE GIRL

5. Met, a box food, free food Sherrilee dis bout? If a she, she put on a lil weight, look nice doah. Wonda if she still a teck har champagne wid a cube or two of ice. Bwoy, I donts know how dem can still handle the party scene after so many years of being in it. I been clubbing since 15 and was officially over it by 25, cannot manij it.

6. All of them ah waste gal …listen yinno …she push me first , she post me pon harvfacebook …ah waste gyal all ah unno need fi go to a different party yall need to join the retirement list , y’all party from January to January ! Police nah have time for unno , mi nah take no one side all cos it’s WASTE ARGUEMENT WASTE DRAMA & waste girls who need a life ! Dancehall bitches , it nah kill no one fi say sorry …but real sender them can’t do dat to no bad gyal ….tump off her unfix weave and hooker clothes , dwl this gyal look like a hooker! mi nah lie dwl ,no ambition to her thing ,dwl I no sah she nah mind cus she come like a stripper
    Unhappy broke cheap looking bitches , come ah ppl party and cost drama

7. And I hope the girl deal with sherilee ass again. Because Sheri do trouble people. She is a internet bad gyal. Yuh think u bad then defend this now damn fool

8. This post and pic is so funny u got the back of her head lol and post a better pic of yourself on the wall u got to much time on ur hands ms sherilee.. I️ don’t wrong her for comin for u like why didn’t u tell her all that to her face instead you took it to the Facebook. Where was your friends then when she step to you yuh to lie

9. Why Sherilee nuh leave Dancehall alone. From when she a try mek a name. Gosh man a full time yuh duh something productive wid yuhself girl. Stop guh dance inna yuh Rainbow and Swap Shop outfits. If di gyal step pon yuh glasses yuh probably paid $2 for it. Bitch get a life. You’re known for troubling people and starting shit. The girl fix yuh business.

10. Sherilee you went on Facebook twice talking about this ugly girl u say but couldn’t hit her are any of ur ghost friends never even step to the gal lol u hate her that much are is it because she embarrass you at the people dem party.florida people know you and u get what u deceive this time

11. Sheri lee sit ur dumb mad ass down and leave the girl alone wat happen u jealous of the girl y u so obsessed with this chick.U always start shit and then play the victim u run on FB and pop shit all the time and when ppl step to u u play innocent u don’t tired fi get beaten MAD GAL aka Glasses

P.s And the next thing ur going to get ur ass whop for is to stop walk and video ppl in the party is not everybody like that, ? U a get pay dumb dumb

12. What mi can’t understand y’all feel so good about stepping to a girl who’s not in her right mind or weak ?! That’s what y’all proud about ? Smh y’all mutts need a life … all these bad Gayls what NAH LIKE UNNO….. MI WANT UNNO STEP TO THEM ! don’t step to the weakest step to the bad bloodclad gals ….y’all step to them an ,stop boost up yinna self , because ah true dis gyal and fat and ugly and loose like dog …anything ah f**k it , this gal nah have no class and sherliee nah have no sense …she step pon har shades to say she ah bad gal ! That’s bullying not bad ! Unno lickkle Hood ghetto rats feel say y’all bad but pick on the wrong one pick pon the right one big fat pig ! Ambulance ah take yuh away Bitch humble ya ghetto rass .

13. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
    A Suh yuh can know who win di fight eno :ngakak good gal seh she neva waaaaah mash up di party an how di gal lucky an have time a talk bout good hair :ngakak she shame an hurt bad….. But still dis opens my eyes mi naaaàa skip nomo anger management now me see what di man a talk bout…. Cause when mi inna fight a coulda di white house mi inna… Mi huddn memba cause a str8888 powa outage.

14. SO because she weak and slow make it ok for her to talk shit on Facebook about people not everybody know that something is clearly wrong with that mad gyal.

15. Next ! Topic please …. Dese nobodies enjoying every peice of this …. go to to ppl party give trouble and come pon Facebook and pink wall and runn off dem stinking mouth with no ambition cus mi can’t see how dutty sherliee & dis dutty fat pig ah reach pon here wid f**kry . Dis dutty gyal friends under here ah chat say sherliee ah wrong when har biggest bloodclad friend ah the biggest hypocrite , dutty stinking std underneath Tiffany . This ghetto fat one ah reach da crew now an wan fi show say she can hang , dwl …but she nah fit ! Ghetto looking fat cow . But hol on , But Tiffany ah walk wid anything just fi party , once yuh can party wid her January to January yuh har biggest friend nothing loyal to har ting she jus was pon this couple weeks back, wid she one black pants just how dem ah style her years back inna har one black shoes , so mi think this the best friend she can have to help har whore down the rest of Florida wid . DWL

SOME GYAL WAN BORN AGAIN ! Name stink ah road :ngakak :ngakak :hammer :hammer :hammer :hammer

16. Suh wait how Tiffany get Ina dis this must be a hating ass bitch Wright this one bitch go lay down and dead yu boring bad if the gal dem wan party fr Sunday to Sunday a fi dem biz what dat gotta do with dis cum off the f**king gal name a wha shi tek u man or yaam u dinner look like u Ina u house stress over the gal Mek u come pon ya a talk f**kry guess wha u are Di weakest link

17. @ Anonymous December 7, 2017 9:45am

Is this the same dead looking dumb bitch from couple yrs ago that came on here and post some shit about Tiffany about her man being obsessed with Tiffany and even went as far as to post her own picture to compare herself with the girl, y u dick riding Tiffany so bad is wat tru u know deep down inside say the man a cheat on you still with the girl that’s y u so mad sit ur dumb looking ass down and take that shit up with ur man and stop stalking the girl, BOZO THE F**KING CLOWN u looking stupid as f**k

18. How this topic about sheri lee getting her ass beat up by the girl have to do with the girl friends that just don’t make no sense Anonymous up top 9:45 get off here with ur miserable self and ur personal feelings and problems Watever u have with the girl when u see her step to her

19. @9:54 you sound like a lil jealous bitch!! bet u any money u wouldn’t say that to dem face stop the internet gangster shit.yall hate dem so f**kin bad yall come on the pink wall to vent‍♀️ go look ah work and stop watch dem.yall call them all the names in the dirty book but still can’t step to them with nothing…

20. :batabig :batabig :batabig :batabig :batabig :batabig :batabig :batabig :batabig :batabig :alay :alay :alay :alay :alay :alay

21. I think Sherilee write this to defend her self becz nobody defends this mad gyal, she lie, and mix up. She likes to pretend she slow to get away with lies,and mix up. Sherrilee you say six yeras since a man want u…wash yo dutty pussy, and stop wear the 10.00 dress dem, and stop f**k wid people and then maybe somebody woulda want u…DWL i pray Cash Queen wip YOUR Ass, even tho Cash agwan chill