SHERI LEE AT IT AGEN

0 thoughts on “SHERI LEE AT IT AGEN

1. SheriLee yuh neva know say yuh will get kill fi piece of ice. Yuh get champagne an decide fi tek ice outta bucket weh yuh nuh know nutten bout. It better yuh did go over to a bag a man an tek ice outta fi deh bucket. Dem wudden rush yuh at all. Hush. But u too nuff now cause mi could swear yuh turn Christian weh day. How u end up a Hot Mondays over Cocktail Lounge. Smh

2. Good Morning Met & Metters,

I’m confused right now reading this what did this women do to get this talk of ending her life??? Is it because she took ice out fi dem bucket I don’t understand the argument! Now is she talking bad about the children or the family entirely or wah??? But that shouldn’t cause this man to talk bout killing har now so like she said since she is obviously scared of the threats this man said anyone to see har for a while call the police and give them this information because nothing should lead to ending someone life not that damn serious fi that now!!! He talking a big ting bout he don’t care bout go to jail or die he talking that brave shit now but once you there it’s a totally different story so I hope he just full a chat!!! smfh

1. morning oo…den if u doe understand di argument u nuh realize seh a dus fi har mek up side dat..Sheri Lee mussy cuss dem…and she always ina argument wid somebody bout tings whey fi go ina har belly cho :ngakak

1. Same suh, mi still shocked dat dis is all about ice inna bucket. Yeah, I would be annoyed if someone took ice out of my bucket without asking, but to get angry, and angry to the point that I would be uttering death threats, nopes, not me. What the fck di world coming to when ppl willing to kill you fi some germsy ice. Like you I nuh hab one rass time fi pawty wid trash.

1. But shi nuh seh she was offered a drink of champagne and took ice, and dat was quite funny cause mi never hear bout ppl a pour champagne over ice, but Sheri is not like most ppl. Suh is she teck di champagne harself? Laaks, and I am here defending her. Wi all know Sheri lub har gut but mi never know she was so brazen fi a pour ppl tings out without permission. If she nuh hab money fi buy jinks a dance why she nuh get her buzz on from her house and just chill at the party.

1. Lie she telling! U nuh see di girl seh she tek drink after drink…if someone gi free champagne …u think dem wudda cuss bout ice..unless she tek a whole bucket of ice..

1. Yes, she should be careful wid that gluttony issue cause when ppl know you nyammy nyammy you very easy fi ketch. Doze a tings ole time parents used to work hard fi bruck outta dem children from young. You used to get some hot clap fi a enka pon ppl. I dislike those kids as soon as you putting nutten to you mouth dem come round you a beg fi some, or stare di hell outta you until you forced to give dem, those kids who didn’t get curbed are the Sheris of today, lacking all self-control fi what others consuming.

3. U all need to know the story before unnu chat it wasn’t about ICE;( sheri lee tak up the woman hennessy n start drink it;(n keep saying someone offer her n it was just the woman n her family was there n no one talks to her so unnu tell me if she no bright n lie

4. Well the comment done get reported and hope when the consequence come him continue nuh fraid a jail. Whatever way the story go you must be a big hole gal to come on social media talking bout taking her life cause if you was no kind of bad man you only do what u doing without no warning much less on social media. U is a big bird fool so hope you know this is serious and hope uou straight cause if not this call for deportation too. You all dancehall low class idiots.