RICHIEPOO WIFE PUT HIM OUT

10 thoughts on “RICHIEPOO WIFE PUT HIM OUT

1. A hope she nuh badda tek him een back afta she disgrace him suh caah a she ago look stupid.

2. Wife what ever you want to do wit Richie poop shit do it these men to Fu@$king out of order. Mi naw style no body but him bright. Wife a wife. Den him think him a hot selector

3. Gweh u love excitement to much bout u a wife! Everything u bring to fb to! U disrespect di man fi tru! Him might wicked and use u but u nuh betta! U fool di ppl dem wid ur long hair, it nuh hard fi ur character come out! Ppl see u and tink u nice u nuh nice cause wah da live yah fa! Gweh u nuh have nuh class either! I’ve known u before u married him and u were Neva a loud up person in public suh a tru di man a sey u are a groupie not a wife! And ur sista wey a tek di ppl dem husband wey still live a house wid him wife she need fi mind er business cause mi know di ole a fi er and hear she pan phone a bawl ova di ppl dem husband wey still live wid him wife, di wife left him and have er man and him still in Dey and not leaving and u have ur house fi him come! She need fi go try figure dat out why poser nuh live wid she and him and him wife left, why him still live in a di house, know how much dance mi see Monica follow power go out side to him car cause him affi left dance early fi go home cause him not coming home with u, a di first mi see ooman follow man go a car! She need fi go sort out fi er dutty life and come out a urs, cause a ppl married man she have, mi seet clearly sey a she u a follow, di man sey u nasty and mi believe dwl u look it!!!! Richie Pooh mi neva rate di live still but mi understand, mi see frustration and mi see sey u jus nuh care nuh more suh u jus do a live fi dem hate u cause a dat u want fi dem leave u alone, suh even if it tek wey some a ur reputation u nuh business cause u jus want out!!!!! Cause mi know u know betta but u jus frustrated and making that live was ur last resort!!

4. Mi seh mi nuh know a wah a happen but since 2019 come in di woman dem nah siddung and tek no foolishness from nuh man, as dem slip dem slide and mi love it!!!

5. Anony 9:03 u don’t make nooooo damn raaaas sense
    The subject is richiepoo and him wife yu send this long bull crap ah chat bout the lady sister
    Start ah new post man and stop confuse the bloggers . Leave di ooman alone . Stop tek up fi nasty , using , abusing man. Where is YOUR womanhood ?

6. WHY SHE CHOOSE TO VIDEO THIS ??????????

IF YUH AGO PUT OUT THE MAN PUT HIM OUT; THEN TALK SHIT WITH YOUR FRIENDS AND FAMILY ABOUT HIM AFTER WARDS….

WE DIDN’T NEED TO WATCH IT ON NO DANG VIDEO.
    WIFE SPITEFULLY AND DOWN RIGHT CARELESS JUST LIKE THIS MAN.

SOCIAL MEDIA IS GONNA BE THE DEATH OF SOME OF YOU PPL.

7. He will be back in that house in few days. We men know how to have our way with these women.