OPRAH SUH YUH COME OUT CHRISTMAS EVE……

Oprah you are finally out of prison and in time to be home with your children for the holidays. I hope you use this as a learning experience and stay out of fights and shoplifting. All the best and stay home with your children and leave dancehall and find a church.

5 thoughts on “OPRAH SUH YUH COME OUT CHRISTMAS EVE……

1. A Tru man!!! Mi a hear somethings aready and shi jus come!! Stay home wid ur kids Dem man! U love prove to much and nuh body nuh see u cause a when u come out mi memba u again

2. This he she will never learn. She will buck the wrong person one day. Gurl bye and sit your ass down for the new year.

3. This bitch look like baby d from Next Friday , and mek sure you nu try war nubody fi yu dutty baby fadda whe yu did always a try kill yuself fa

4. Lard without pink wall i wouldn’t remember this gorilla..No man she alive. Come bust a next big war again my girl cause the world is such a better place without animals like you and Niesha..see a Jamaica she deh and a pretend she with baby father up North.