ON THE FLORIDA ROBBERY -_-

download-Optimized

Met morning . The young man that went on the robbery and got shot didn’t go to rob the man , The owner of the business charged $50 a Lb to receive weed for a few people in Ft Lauderdale the young man was to get his package from last week and the sender in LA said it was delivered , but the owner kept saying he didn’t get it but tracking said it was delivered , the owner was playing games .

0 thoughts on “ON THE FLORIDA ROBBERY -_-

1. afternoon ooooooooooooooooo…I tek a break and sidung open mi email and see dis…..dis a one a di fus nail eva mek ..so di rust dus offa dis wudda gi u whole body sore to how dem bad

1. Oh…so a go him go fi him package, a dat you a seh, right???? Yea??? So a suh him approach tings??? Den you waan tell me seh Andrew have him registered, legitimate business and a receive package from UPS, etc fi $50 a poun? If a even so it go, these dog shit go dere wid the intention fi intercept and rob the people dem tings…

#FIRE FI DEM#
    #FUQQING TEEF DEM#
    #NOTICE QUITE A FEW A UNU COME A DEFEND THE ROBBER DEM#
    #HOPE UNU EXPRESS THE SAME SENTIMENTS WHEN UNU GET ROB TO#
    #WHO FEELS IT, KNOWS IT#
    #DOAN LIKE NO TEEF#
    #LEF PEOPLE TINGS ALONE#
    #TAN DEH WHEEL UP YOUR MOUTH A TALK BOUT “THE YOUNG MAN THAT GOT SHOT”#
    #UNU DOAN BACK DEM GUNMAN YA; WHEN IT STRIKE INA UNU FAMILY, UNU WILL KNOW WHA MI A TALK BOUT#
    #ALL TEEF NEED TO GO BEFORE A FIRING SQUAD#
    #GOD HELP OUR PEOPLE#
    #NUFF TIME MI ORDER TINGS AND UPS SEH DEM DELIVER IT AND MI NUH GET IT AND MI AFFI FILE CLAIM AND REORDER; TELL YOUR FRIEND TO DO SAME# :travel

1. Met, me seh a bout two day now, yuh nuh easy ketch hashtag-itis, an me like a big ediat a read dem :ngakak :ngakak, di hash tag dem funny yuh fret

1. But the man did not seem to know them and the video show what dem did up to there……also di same beanie has an attempted murder charge so what gives?

1. The man puts up a struggle because he knew he was about to be shot in the back of the head. They went there to kill him and that’s why he decides to put up a fight to the end. He knew once he was on the ground, the hit would take place.

This was no robbery and that place doesn’t look like it sell anything or is an Auto Parts business. The sender knows what she is talking about.

2. Every man a do dem tings an a try survive… but when it come on to the teef dem, mi get bringle. Yow, go try your own ting man… a nuff a dem bwoy ya, the man dem go hustle dem tings (whether it is good or bad tings; not knocking a man) and dem just clutch and wait until tings materialize den dem jump een…UNU FI GUWEH MAN!!!!!!!!!!!!!!

#NO MORE HASHTAGS MET# LOOOOOOL

3. Met him charge was from about 3 years ago and is over the same robbery of him weed him shoot the boy in him leg

4. A when since man ago fi collect dem things dem way de? For starters, the youth should a get march inna the office…petty ass negros on some petty ass robbery.

😀 ole school say new school fi get lock dung 😀

5. God Bless dem dat still ah try dem UPS & Fed Ex transport business. It ah cross state lines, that is an IMMEDIATE Federal charge & Fed Ex & UPS work with di Feds & local police & dem will mek a couple of your packages guh thru & reach you JUST fi mek ah solid case pon you.

Yuh coulda run dem risk here back in the early 2000’s before dem catch on to this, but NOW??? Dem KNOW seh people STILL ah do dis so dem ON to this!!! Dem have ah dept at Fed Ex & UPS that deal with this!! Dem work with US Customs & the DEA. If dem know whe me know dem better find ah better way….

6. From mi see dis pon di news mi seh supn inna supn. Nuh man nah waste time guh rob garage, afta nuh money nuh deh desso. Juggling a gwan desso, wedda selling or shipping. Mi love how di OG deal wid dem doe. no lay dung and get executed ting. fight fi yu life and mash up weh fi mash up. Di likkle man weh siddung a di entrance fi look out while di boss a play wid him phone flee leff di boss…DWRCLLLL!!!

7. who ever send in this story unu need to get unu fact right know the truth before u open u stinkin mouth……a teif den go in to teif.watch news them go in the shop and all say it look like the wrong shop that man don’t need teif a box a weed cmon get u facts straight before u send in story….bwoy some people just love chat what unu no know cause if unu nah chat unu mouth will stink and unu finger will hurt unu truth me a talk…..

8. ME NEVA DID WANT SEY NUTHIN… but the alleged thief a mi FRIEND.. Beenie don’t do them type a robbery deh. Bout “everything out your pocket” huh????? from mi hear dat mi know sey a lie.

Mi never did want talk up because the people will run een pon mi sey me a back thief, but he aint no thief. A good youth very very giving. I prayed from him HARD last night, I hope he recovers. That guy in the auto shop is a thug..by his actions u can tell he use to that type thing. Gun pull pon mi….. MI GONE TO BC.
    I knew this was a drug thing ..mi glad the people come talk up

Hi Met!! 🙂

9. So, I guess the surveillance tape has no audio right???? It’s just all a bunch of lies right???? You hear your talk tho….this man a your friend right, so you run come ova yasso fi come gi a word fi your “wonderul, very, very giving friend?” You dutty f**ka you, bout him doan do dem type a robbery deh…You see you wid your puss c hole, licky, licky, self, all you shoulda get deal wid to, you ole rasshole you, bout you come ova ya a back teef, f**king shit like you. Bout by him action, you can see seh “he use to this type of thing”. So because di man a protect him property and a defen him ting, he is a thug???? Met, she claim seh har friend no do dem type of robbery deh (rummaging through pockets), you see mi a tell you seh even if a ray ray a gwaan ova deh, a people tings dem go deh fi go intercept and rob? You see clearly weh mi seh from morning doe?? You a talk bout gun pull pon you, you gone…you nuh see your dutty stinking johncrow frien did a order de man fi lie down pon the floor, him did have time fi run, you nuh see the man a fight fi him life dogshit???? You and your dutty friend dem go walk out ina de Amtrak shithouse and carry unu family wid unu so dat no more a unu nuh exist.

#STINKING DUTTY JOHNCROW LIKE YOU#
    #MI HATE ALL TEEF#
    #DUTTY DEAD DOG LIKE YOU#
    #GO LOOK A WORK AND STOP WAIT PON YOUR F**K*MAN TEEFING MONEY#
    #YOU AGO BURY HIM ONE DAY DOG SHIT#
    #HIM DEH PON OVERTIME# :marah
    :marah :marah :marah

10. Move you blood clot mr d a thief long time from 2005 him a sell drugs and thief the yute dem thing and I don’t know the guy with the gun every man a Florida who hustle know him long time him a rob people so bout sorry fi that raw thief !! Stay deh nuff man foot him bruk so stop it some bwoy nah tek nuh check him if go jail too ras so criminal get pass cause him register business

How much license salon and barber shop a push the most work stop it Andrew a ras thief

11. Yuh nuh easy you a real ole iDiot so when the Mexican shot bready it justify but when Andrew thief the bwwoy box the bwoy wrong if go for his things your raw two mouth cutlass !! Thief a thief Andrew a thief and him a raw criminal not nuh rad good citizen so go sell the lie deh everybody in Florida knows the truth and baller don already talk it he was there and hear it seh it’s about stolen product so the man never go fi thief so stop tell lie !! Three sides to a story idiot

12. This makes so much sense thats why he feel he coulda fight back and thats why te owner shoot him so many times hoping to kill him so he cant snitch. Wow this drug game is crazy.

And look how mi dida feel sorry for him. There is always more a story

13. Mi a nuh informa but mek mi talk the tings dem.
    Everybody bout beanie dis and beanie dat. Beanie is a bloodclatt tief!!!! Dem Neva give no man no money fi buy nothing!!!
    Now a days whatever people purchase dem affi see it live and direct it nuh matter if yuh get a sample before. Cuz just like regula store yuh order something specific and is something else you get!!!
    Now a days people affi bring the entire product an den yuh pay fi it den an there!!!!
    Ups and FedEx affi chum change dealers or man whe just a start off!!!!
    Today day a human to human!!!
    Suh all who never know now you’ll know!!!!
    Is tip somebody tip off Dutty Beanie say the Big man alone and it would be the best time fi mek a easy move!!! All who nuh kno is a mechanic shop!!! common sense can tell yuh!!!
    Big up yuhself ‘Yuh nuh Easy’ and ‘Anonymous’ mi like how yuh mention Baller Don notice him Neva get shot!!!!

14. So Barry nuh tief to…him a the baldhead one wd gun to..a him shot Andrew….him luv kickoff ppl door whn him kno tings a gwan….everybody nme a go callup….

15. Call up di looser name dem all a dem worthless need Fi go work . nobody nuh wah wuk, again so dem loose dem life young. Too lazy Fi wuk Fi it well, this is wat come with it. Done