MARSHA SPOTLIGHT HELD ON SHOPLIFTING CHARGES

IS DI NEW CULTURE DAT INA DANCEHALL OR WHA?? BUT DIDNT MARSHA SURGERY UP…BREAST AND TING..SO WHEN DEM FIND MONEY FI DO ALL THESE THINGS HOW DEM GO BACK INA DANCE AND ONLINE GO HYPE??
SENDER- Marsha,marsha,marsha d amount a money man u tel u still AFI a teef,marsha wat a way u last name still a stone,me think u did married lol lol,Das y marsha say she single cause none of AR many men bond AR out….
11655091_1037965436223140_334401759_n-Optimized11667062_1037965526223131_46572048_n-Optimized

11667945_1037965556223128_296679669_n-Optimized

0 thoughts on “MARSHA SPOTLIGHT HELD ON SHOPLIFTING CHARGES

1. Not new Met. The hardcore dancehallers have been doing this from back in the 90’s. If they weren’t doing it themselves they were buying it from the booster them. This is just being passed down to the younger generation. In the 90’s my male cousin was part of security at Bergdorf Goodman and security knew when they were going to be a big dance because the whole of them would be in the store thiefing.

2. Poor obeah hole Marsha..just pray immigration nuh run in pan yu Cuz remember yu nuh have proper documents. Illegal on so many levels. Thieving, doing fraud, collecting scammers money through mail.. Plus fabricating stories of ur pretend marriage that obviously dnt exist to a green card holder

1. :tkp :ngakak whoun bad sah.. met? can you plz get a emoji when the dog dem a hold dem belly and the laugh a come out.. plz and thanks dwl

3. Bingie from money team you gi marsha money fi gu doctor gu fix her pussy y you cant gu bail it out a jail?.

4. Yes met Marsha stone aka Marsha Johnson aka raven Adams aka Vanessa russell,met a fuka fi AR make AR man binge or cray bail AR out,she too hype n she still illegal,Jamaica a wait for u suck pussy marsha,met Marsha say these niggaz aint loyal that’s y she start suck gal,Marsha u no have nttn bout u cause u teef,lie,whore,illegal,stink and ugly,u fi retire now u life is a mess,stop pretending cause u sad bad…..

5. Oh shit I forgots lol whytgurl juxy babymother from innocent sound gu tell you side man bingie fi gu bail him next side gyal marsha.

6. Why them klepto yah no teef the regular way unu see the device dat remove sensors offa the people dem clothes is like a rass weapon and that will carry a felony. cho cyaa badda

7. poor den den she really delusional about that Nasty looking nigger bingie f**k anybody anything after all he pick den den after all the other angels refused his ass

8. Met wat a way d ppl dem say d police a try put on d cuffs pan Marsha n it bar lock cause she have a piece a dutty white cloth Ina her hands n when him It weh d cuffs lock u F**ka u d obeah neva work this time,is a wicked gal WA go jail already for child neglect back Ina d days fi d oldest daughter WA she no like and when she go court d judge cahh find d file,but God ago fix like evil bitch WA tie d evabless buoy n have him a suffer d poor young boy,she try it wid ar baby fada too but im backfire pan ar,her baby fada hate ar bad n tell me fren say when dem fight she should a kill ar cause a d next baby Mada WA Marsha Eva a mess wid him love d baby fada say d family love d daughter n hate Marsha cause a WA she try obeah him,Marsha wen u a teef u fi teef soap cause dem say u on a d dance month n stink like Madd man,no man no stay wid she after 1 month when dem dun piss pan ar cause she a sick gal dem way deh she love when man beat ar n puss pan ar,d amount a man she f**k n suck she should a live a vegas Ina d hills n not illegal a foreign,Marsha u a ring n wedding liad,binge say u was only for a cum him neva rate u wat a shame..

9. You try in every which way to get someone to say something about Bingie and Marsha and it’s just not working.
    Give it up now man.

10. This is exactly what I’m talking about beware of dressed up bums, sI den inna dance clean asf and ah hype pon yuh just because yuh nuh hot like them or inna the lastest brand. Don’t badmind or red eye people fi dem things yuh nuh know weh den ah duh fi it. Who naah f**k old man fi car and trips and thief come on Jamaicans hol up unnuh rawse head there’s more to life than dancehall…. Half these people you try to impress and hype pon nuh know unnuh or don’t even like unnuh smfh history stays repeating its self