MARSHA DEM SEH HOW YUH GET DUS OUT NIGHT BEFORE LAST

23 thoughts on “MARSHA DEM SEH HOW YUH GET DUS OUT NIGHT BEFORE LAST

1. Y’all need to shut the fuck up. Marsha never got beat up. The girl never even fought. Y’all some miserable ass individuals.

2. Unuh haffi jump d gal cause if a did one on one unuh know unuh a get fuck up. But Lisa Marsha grabby n body slam u so y u so hype

3. Unnu move unnu nasty bloodclattt is a hype unnu a look offa the gal. Tf. Nasty Fuxk out pinkboss is who you girl? Yuh draw off her wig and unnu call that beat up?? Nasty fuck box Lisa Weh Nuh stop get one and move yuh live somewhere yet? Yuh the 1st gal me see get beat 2 twice within 2 months.. Yuh Fi talk how Marsha body slam yuh nastiness and almost pop off yuh damn neck talk bout that bitch….A hope king bowleg baby madda beat out yuh nastiness fi a sleep with him old cayless fuck box. Unnu luv trouble Weh Nuh trouble unnu. But Nuh worry yll gonnna get the hype since is that unnu a look.

4. That mawga black bar tender gal name pon ig conspicuous aka Lisa . All them in the crew is a set of sluts. Juxt use to fuck her and she use to gwaan up when she do bottle service at events him deh . and Mek post wid inocent pon her shirt a make trouble. They only gang up on Marsha Sunday all I see on throwback the garbage bin and pink hit her with her wig that fell off. But what’s the fight about Marsha man? Cause they said it’s on pan pink story. She well hype how she beatbox Marsha

5. Sashay you next . The gal that walk and fuck and try scam the Florida man them and none don’t wife you or acknowledge you. Ants body whoring sashay come pay my cousin her money you owe , pink and Lisa can’t wait to wole yh. Never you a laugh after Marsha ena your post bout wig drag off . So how she want war we and you not picking up for her. Gang gang weak like wa. Sashay so a Marsha you talk hold on on yh clothes & wig ena the group chat? Yh tell king bowleg pig that breed every year come defend the fuck Weh put on him. Like she Inocent gal fk like a dog on king to so leave me Fren Mek she bruk him dread buddy some more

6. Suck hood blesh u come in like a battymon u siddwn ina shop a chat gal bout how dem jump Marsha where is d jump ugly man cuz d gal go live no bruise no mark r swell up n is d 3 a them attempt to jump so u live chat gwaan go tell Vinnie u a fuck Chanel n u did a Fuck Lisa since u love use u dirty mouth

1. Suh STICK A PIN !!!!! SENDA How my name Drop inna Mix Up wid BLESH!!! I’ve never held a personal convo with this man!!! Only convo a if they buy bottles from me in party?? Suh how mi drop inna dis or SENDA a just try ya try create suhm wid me an Vini !!! Cause last time mi check TOP MAN weh a whine inna mi nuh live ya ! But in and out a town

7. Lisa, Pink, and fatty also known as spongebob, Patrick, and Squidward. Y’all hoes really ain’t about that life. Y’all started a unnecessary beef cuz Lisa got her ass beat the fuck up by Sashay and Patrick crashed her car trying to hit Sashay with the car. So now y’all can’t get to Sashay so y’all wanted to get to Marsha which was one of y’all dumbest mistakes ever. When y’all eat with Marsha y’all war for ever. Also Lisa cousin talking about Sashay owe Lisa money. Since y’all want to talk about money if that’s the case then Lisa owe Sashay money too for all the time she came short on her rent. Big Pussy Lisa weh fuck down all of Miami And Ny. U want war, war u shall get.

8. Brooklyn chin Sashay next where? After Sashay beat bloodcloth Lisa lmao. Girl go take a nap. Lisa stank pussy can’t even beat a fly kmt

9. brooklyn chin who breed like u and no baby to show,, and who she fuck its her business did she fuck ur dad oh king ur uncle that u be fucking too

10. All i know is all Marsha doing on live is beating up her gums you so bad and have a plan then shut up and put your plan to work all this call up promoter and put up money for fight night is a waste keep letting Marsha fool you guys she is no bad ooman

11. Marsha is no one to be afraid of on live repeating the same thing over and over with weak ass gang gang in the comments boosting her I want pinkk whole dem one by one all black barbie that Always In comment but never at war

1. Yes ah true ! Marsha went to box black Barbie ina lobster house one night , when Marsha an the twin dem went to fight . Marsha don’t know how to keep no friend . all dem ,she talk dead bad to them , and she always with a new face , unno mind Marsha and be the next one get stab up like the lil one got stab up in vybz and dem stop talk the girl went as far and move New York because of Marsha . Marsha only will bring drama and Enemies for unno .Marsha a real ganstga would never sit pon live ah chat wa dem ah do ! Move ya rass you get more beating fi get

12. Unuh need fi come off a bloodclaat pinkboss cause some a Unuh and Unuh fucki fucki mumma wouldn’t be so bloodclaat miserable fi suck and fuck dung Florida ,mi cyaah stand some a Unuh hungry bloodclaat lunch special begging dawg shit all Unuh do a sydung pon pinkwall and nyam ppl business pinkboss homeless but comfortable nuh bloodclaat a nuff a unuh UTI & STD Slut not even can talk loud ina Unuh owna bloodclaat Matches box
    Some a Unuh HOLE stink like PRINCESSES CASTLE pussy mi ready fi tek on any shitty Pussy dead beat done hole maskut

13. Unuh need fi come off a bloodclaat pinkboss cause some a Unuh and Unuh fucki fucki mumma wouldn’t be so bloodclaat miserable fi suck and fuck dung Florida ,mi cyaah stand some a Unuh hungry bloodclaat lunch special begging dawg shit all Unuh do a sydung pon pinkwall and nyam ppl business pinkboss homeless but comfortable nuh bloodclaat a nuff a unuh UTI & STD Slut not even can talk loud ina Unuh owna bloodclaat Matches box
    Some a Unuh HOLE stink like PRINCESSES CASTLE pussy mi ready fi tek on any shitty Pussy dead beat done hole maskut

14. Yes ah true ! Marsha went to box black Barbie ina lobster house one night , when Marsha an the twin dem went to fight . Marsha don’t know how to keep no friend . all dem ,she talk dead bad to them , and she always with a new face , unno mind Marsha and be the next one get stab up like the lil one got stab up in vybz and dem stop talk the girl went as far and move New York because of Marsha . Marsha only will bring drama and Enemies for unno .Marsha a real ganstga would never sit pon live ah chat wa dem ah do ! Move ya rass you get more beating fi get