DI MAN DEM NOT PAYING

Suh you mean fi tell mi sey this whoring dawg couldn’t go an get her hair done omg met this bitch in Florida looking like a hot mess suh jiggy all the f**k wey you a walk an f**k ppl man. an you look like such a hot mess you hair look like floor map saw you at allwhite caution n don’t know who tell you these colour hair suits you everywhere you guh with your whoring long breast a wine up an mek ppl man feel you up an f**k you but yet you live with a man how do your man feel fi inna party with you an nuff man in the party f**k you lol how you feel eee fi know how much man dig out you hole an nah look pan you yow fi a young gal wey sey shi a 26 your a hot mess time you tek an a f**k an suck an lick out man batty you an your nasty fren dora you fix up my girl. B*tch tek up bleaching now look how your foot did look at the party

9 thoughts on “DI MAN DEM NOT PAYING

1. The bronx whore wey walk an f**k like dawg but yet act like shi a something good she an her nasty mouth fren dora the crew a dem walk an f**k an suck like dawg always in mixup an study fi tek an f**k ppl man thats all this bitch is good for. From Jamaica she was a whore an nothing has changed f**k out beat out socall young dawg

2. A long time this nasty bitch a f**k ninja imagine the man have him wife an kids an shi have her man but still a walk round an f**k ppl man these hoes will f**k you for 20 dollars low life bitch you need to set an example for your kids because it don’t look good never see a gal suh easy fi f**k once di man have money legs open this bitch sell pussy