DEN FOOTAH STILL A BEAT WOMAN

Me caan understand why some woman so fool fool , everyday FootaHype get up and seh him single, fully single, but yet still this woman deh with him fully, all of her friends keep telling her to leave the stink mouth boy and she nah hear 
Me know him naah give her nothing, only pure lies to har ears and she believing everything him tell har 
Me look pan har instagram page and she posted him with pure love struck imojis!! 
All FootaHype do his beat woman and act like him a descent smaddy
Me know the bed work not good, cause he was with my friend and she stop chat to him because the room work was not good at all . 
Dem seh is har bestie nage Sherlock set them up , but remember she was once nage sister in law!! 
Next thing , last October when she was in Jamaica she was all over the place with the rasta artists with the Bible name and me know fi sure the artist check fi her and now she down grade to the worthless boi wa bruk like dawg. 
Me nah lie , she is a good woman but worthless fi deh with FootaHype 
If unnu no believe me look over IG, her page is SpoilbratMinioprah 
Me even hear seh him go Turks&Caicos go look fi har , but me can bet seh a she buy the ticket 

5 thoughts on “DEN FOOTAH STILL A BEAT WOMAN

1. Met, you nuh hear she XXXentacion’s babymother wants a court ordered DNA so she can prove the baby is his sole living heir and entitled to his estate? The baby may very well get everything or almost everything indeed. Developing.

2. Ladies we need to have school seminars and adult seminars on self esteem. Ladies in Jamaica need to love themselves and leave all waste man alone

3. What does this lady do…. as in her occupation? Cause her lifestyle very active and flashy. Even Nage, these ladies do not work it seems so how dem always deh pon vacation and a travel? No hate, just seriously asking.