DEM SEH MARCIA HAVE 9 LIFE…….

Marcia get caught up with her man , Marcia is like a cat that have nine life ,I thought the last time was her last life . She tell lie on the immigration officer she him rape har Now the man de a prison , har son father get deported cause har mouth , she beat out Mikey Oman out a him life an left him ,now she deh wid this youth yah hector (sperms) from Mobay , she wan trek ova the man family business an the boy house dem an we know how Marcia love rob money . So me want Mobay an Miami ppl dem rack an come een dem nun have to knock

8 thoughts on “DEM SEH MARCIA HAVE 9 LIFE…….

1. Well from previous post she will be racking and sweating in those orange or black & white stripe jump suits.

2. Sender do you mean she thief like puss or she have 9 lives because from the topic both fit the description.

3. Omg lady why did u tell a lie on the man and put him in jail ???!!! Remember god no like ugly

4. Stop chat foolishness and telling lies on this thing yo. 1 Unoh know say man never assault her. 2 how she mek my family get deport, talk wah unoh don’t even know. Kmrt