CHINGMONEY MISSING MEN

So mate, all of a sudden we see Cawsie, Chingmoney and Ray3vabless a par. So Ching money replace Jason3vabless,barba blacks and Moblynch. Me here sa them bruk, cause them money nuh nuff. So Cawsie expelled them. Cause then couldn’t afford to buy bottle. Me here Ching money nuff cause him brother a support him. Me just wanna know what a gwan, cause Cawsie, Rayon and Ching alone me see a keep party. Y’all come out of hiding please cause me know if a true sah Jason and Mob a shoot up the gal them. Also what happen to Cawsie and Trish, them left. Cause mug shots going round say him beat har up. Mate enquirering wants to know.

12 thoughts on “CHINGMONEY MISSING MEN

1. No not Rayan evabless baby mother, which one him got bout four. So if she a strip then what that day bout him and har

2. So how me can’t see mob, he I’m hiding. Last me here say him live a Fort Lauderdale with one of him woman. Find him fi me please cause him owe me. And me here say him love pay with dick and me don’t want it. Cause me head say it hot like Jason one

3. But Jason neva have no money from mawnin. Between child support and mining the sick baby mother him mus bruk