CAN WE GET MAYOR PIC PLEASE

Both of dem should be shame of them self blesh almost 50 and a license suspended passport revoke all due to child support.One lil girl him cant pay for what a worthless man but him a pay for ol dirty gal body!! F*a dat! What a shame him a go on a sport but nah take care of him last picknee what a wicked man. And vinnie her nuff self cant rate her as a woman when she nah make the man look asfter him child. 10k in da rear ray!! Some people praise people and dont know why them a do it.but them should know the person be4 dem a praise. No mayor of wpb oh but maybe them 2 the mayor of oakland blvd.which up dere man not going to see after him seed and no woman go allow dat behavior well no real woman! When police catch him Vinne make sure u bus a American Express card to free ya man cuz him will need to be save once hollywood police hold him.Hot gal vinnie need to be proud of herself she got a winner them wont be traveling no time soon di mayor passport on lock. Top of the top him once was now him TOP OF DA Buttom.P**yhole always walk together Vinnie and Blesh ray p**syhole award for da yr sell off!!

9 thoughts on “CAN WE GET MAYOR PIC PLEASE

1. All mi know Vini batty and body stay real bad!!! Shi look like a Goodyear blimp and blesh need fi start bleach again! That’s it

2. Dats means nobody nah go no wher for independesne holiday in Ja.f**k up him once u owe them.people man not make leave the country and da man 50 yrs old wow nuff boy pretend like them a don amd have kids out there they not supporting

3. VINI NEED TO GO LOSE SOME WEIGHT SHE TOO SHORT TO HAVE HEAVY WEIGHT AND HER, VINI DONT LOOK GOOD HER NECK AND HER SHOULDERS CONNECTED TOGETHER. VINI WASTE GAL YOU DONT SEE AH WHO SHE PICK UP DANCEHALL MAN SMH. SHAPE BAD VINI ONE ASS UP AND THE OTHER ASS DOWN UR ASS LOOK LOPSIDED VINI PLEASE GO BACK TO DOCTOR AND FIX UR ASS CAUSE U DONT LOOK GOOD AT ALL SORRY

4. Vinni come in like a big load a ole shit this so call rich bruck bitch always in some problem with somebody can’t stand her ole ass , bout shi rich and every month you have a fish fry have hot oil a bun yuh up fava ediot bout yuh rich.

5. Rich where!! Unnu know wah name rich????? Kmt!! Fi a Gal wey have up er degrees Dem suh u would a Tink shi rich yes!!! Rich mi backside!! One time shi did sey shi nah keep nuh more dance but yet a keep cause shi jus cyan stay out a dancehall!! Rich and akeep fish fry every min? KMFT!! Unnu see Vini lately? Lmao!! Body nuh look good ataaaaalllll!!! Too fat to!!! Er batty nuh March er leg Dem, don’t know why shi go back go put more in er batty! Shi look a way starrrrrr!! Shi nuh look sexy atalllll!!!!

6. Maybe them a wait till labor day fish fry to fling a lil change on tap. Anybody who come to fish fry and him dont catch up on dat tap him a loser and should be a shame of himself her too a sleep in bed next to man every night and allow the slack bum bitch and bum niggas. But what to expect when you have a mother a yard and u cant even fix her place smh Don’s fa dead!