SMADDY SEND DI FACEBOOK PAGE COME OOO

Shazza b whose man bigga dead in Jamaica last week find young gal pictures in his fone and a send dem round she all mek fb page n a post up…Dem seh she put out the picture dem because him find pictures in her phone to young boy a .she get hot from she do har body and it give him heart failure so true ppla seh a she kill him she start dash out how him a dutty man.

BLANK
*Wi need some pictures fi balance as ujal……send dem come peepu*

3 thoughts on “SMADDY SEND DI FACEBOOK PAGE COME OOO

1. Shazz you love the hype too much the man don’t even dead 2days good you run through him phone & see the pussy picture that his other gal send him for a grieving woman that shouldn’t be a problem to you not the first Bigga is f**king on you ..you just a drama queen make it worst you go post it on the man FB page seriously??? You f**king on the man long time him a f**k too so f**k for f**k.. You live on IG & FB like you have shares Kmt get your act together bout kids want to go Dutty hellshire stop tell lie its you want go so you can take pictures & post up for likes if I was in your shoes FB & IG would be the least of my problems you giving ppl things to talk not even two weeks good you dry eye …the part about you killing him I don’t believe that crap it was his time to go RIP Bigga life is not a promise …P.S long time Bigga a f**k the gal from st Thomas & you no that too… Leave FB & IG alone grieve with your kids in peace