SHE SEH HIM MEK HIM GIRLFRIEND BEAT HAR

image1

image3

Me want every1 come investigate with me coz it seems some girls head aint righted. his name is jamal but everyone in london called him Gaza. i know him from a long time a go and he break my heart and mak his girl fren dem beat me up wen I ketch him cheat on me.

and almost the same things happened at his birthday party last monday. stephany pull up in a car after the dance and she an keesha ketch in a big fight. and bring out knife fi tab each other. ALL OVER THIS LITTLE BOY
all his next girl rochelle and zhane did a watch the drama an confuse but dem a real idiot coz none a dem no left. smh

the two girl he pose up with keesha in the dress and stephanee in the short a him two gal and he even as a next one name rochelle and zhanè but listen up ppl.
Him f**k every thing with p**y and the gal dem dont learn them lesson. and he bright with it. all carry him gal dem go party and is jus one bag of tensions in the dance every sunday kmt. him f**k steph and next date he go f**k keesha !!!! an me kno cz him sister tell me she tiyad a the one bag a gal ting in him granny house he all f**k he sister best frens. ppl ppl save your daughters from this bleaching womaniser as soon as possible. he will f**k up your daughter life jus like he did to mine an like he about to with these other girl. long time i move ok from jaamal but i as to help others be warned. he all gi keesha (Edited) and by time she fine out the (Edited) gone so he blame her say a she ketch it an she alone as it so a must bun she be giving. wow whhat a somebody so wicked. this little p**yole cant even look after the two kids him has with me?!?!?!?! me beg an beg but he no look on them an no look on the gal frm st kitts weh he breed since she get deport back.
lord please save our daughters frm person like this in future.
now lets investigate… what has he done or do to us an them female? i think he tie dem wid something coz when gal wid him they tun dunce an i is a living victim. i think it true since he sister tell me he love obeah and oils from haiti. Rochelle and the other girls of gaza pls be warn

7 thoughts on “SHE SEH HIM MEK HIM GIRLFRIEND BEAT HAR

1. Wtf mi just read mi cant decipher! yes, its.english but my God.man grammar bad nuh bloodcleet ABC MOUSE DEH BOUT NOW GUH ON.THE SITE AND GUH BACK TO BASICS!

1. anon yuh no hear di senda she every ooman him deh wid tun dunce yuh no si she a dat reach har..try as I might me affi pick sense out a nonsense fi ketch di jist a di story but if mi neva know how fi read context clues and draw inference from di epilogue god know mi couldn’t tell no baddy wha me jus read :mewek

2. but senda..yuh sure him nuh gay?…him look velly suspicious…especially in di battam pic wid contacts….velly velly suspect…just be glad you an him lef honey…just praise thee lord!

3. di sender seh a him obeah har mek she lose har education. Any pastors in the house? this needs lots of prayers. dwl