SENDER SO MATRIX FI BE LOVEABLE WATCH MAN?

Matterhorn you si everybody business you and di one Foota hype and mi si dem a done unuh friend lovelyadorable on pink wall, she seh deh wid di people dem husband a new york
and how she a clown. mi hear di man deh new York a f**k who him noh si and she afto wait every two and three year hide go Jamaica fi little d*ck, bec she cant go New York and nick cant go England bec dem a hide and f**k, and how gal a wait on her a New York fi done her lol. she too bloodclaat nuff bec a hype little boy she want weh cant help her plus di man live wid him family and dem cant even help dem oneanother . met these pic look like Jamaica and look at the man face in all the pic you can see only the fool fool gal grinning off her teeth while nick look like him want to fight her lol.my fren u life silent like inna funeral home. u need fi goh get a man to go home to at night at your age.

2 thoughts on “SENDER SO MATRIX FI BE LOVEABLE WATCH MAN?

1. Dis year a nuh fi matrix at all met loooool every turn him turn macka jook him dwl dwl. The dunning of Matterhorn was due longtime lmao because he is a troublemaker..