SENDER MICHIBOO GET 9 MONTHS

87 thoughts on “SENDER MICHIBOO GET 9 MONTHS

1. We need fi set higher standards fi people we look up yo. How yuh fi rate thief? Come on people dem eva a war, eva a thief and a live life wey no real.

2. Wow, sad to hear about these two woman… I hope it’s not true and if it is true I hope they acquire good lawyers to get them out…

3. Me know nuff sick ppl wid cancer who needs my prayers..me no have prayers fe waste..bout pray fe dem..everybody have the same 365 days 24 hrs in a year..a dat dem choose fe do wid fe dem own..bout pray fe dem..smaddy fe pray say smaddy limb off dem 2 han so dem no dem can leave ppl things in peace..

4. sender..it wouldn’t hurt you to go missing from the said party scene also, while you repeat primary school. geesh

5. Here we go!!! Most of dancehall is built on teefin fraud an drugs, FACTS, So he who is without sin cast the first stone, as I said most of dancehall are on a hustle, fake clothes ect ect ect, if a suh an dem get ketch a teef or wat Eva, dem a nuh Di first an dem a nuh Di last, today news 2morrow fish and chips paper, keep it moving

1. Speak for yourself. I may be a sinner like all of us born into sin but
      #1 I never Thief
      #2 I never Run fraud
      #3 I never sold drugs
      #4 I never use thiefing, fraud or drugs money to buy my clothes, pay my entry or buy my drinks in any dancehall party.
      Not everyone in dancehall are low scum like you and yuh friend dem most people are hard working people who love the music and are entertained by the scene of you thiefing , fraud drug dealing low lives. More time its like watching the Soul Circus Dancehall style”.

6. A now Dow a go breed jade again … Sophia you deserve everything you get time you tek a follow up Dow & fighting ever woman him set him one eye on you should be home look after your 3 kids & 2 grand baby .. I hope you use this time to reflect on your lifestyle!!! You up in age now relax & chill with your kids/grandkids and ease up in the drinking hopefully you go cold turkey
    And also tek up a hygiene course on how to care properly don’t come out of prison with your smelly mouth & armpits..take care now !!!

7. But jade looks Stink big and fat for a likkle gal watch her big man arms mi dont know dow fuck she how many baby fathers she have for a likkle gal?? Jade you need to go gym with your roll roll body you dont look good all in ja with ur pinky swimsuit omg you like a old women smh should I send it in??? Gwaan hype up urself you think dow want you??? Why would he?? Your FAT FAT FAT size 20 your feet look hard and tuff

1. Yes Sophia is a teef! Dow Did tell mi pilla talk before we Did fuck Di night…Him nuh too proud at all dwrcl

2. Well clearly Dow like the FAT,FAT,FAT big arm girl him have a thing fi big arm cos Sophia was size 18 -20 before surgery and all now har arm dem still a fly off a har body from 2015 Dow and jade deh it’s no side chick or mistake is a full blown relationship,Sophia fi fight har man argue wid har man not the FAT,FAT,FAT girl jade baby have Dow last name Suh him muss care and did waan baby unuh see seh Sophia need fi check har life

8. Ah no teefing why Sophie gwan ah prison, ah the mix up with browning. She claim browning give Dow oman, ahd she go ah the shop and browning caĺl the police.

9. @GrannyNanny I did say most, yes u may be a small percent of dancehall who pay ur way an ur taxes but let’s not get it twisted, dancehall if full of drugs money fraud teefin and wat Eva else is deemed a hustle, these 2 ladies may not be innocent, so let’s face it the same people bashing them are the same people doing the same or worse , u don’t need to cum at mi as we are all entitled to our opinion, and a Happy New Year 2 u

10. You can’t feel no remorse for Mitchie, this is not the first time she been arrested. When something keeps happening over and over at one point you have to give up & try another hustle.. Mitchie just love the hype life and the ray ray London behavior..

you pushing 60-70 years of age and you still trying to change 10 times at a dancehall party??? you nuh been ah dweet mek di young gal dem do dem ting

11. Dem big tuff turbit yah naaa nuh picney a live fah fi set example fah? Dancehall naa miss dem…most need fi leave an give di place some breeze.

1. Move yuh badmind bloodclaat from yahsuh, yuh a gwan like yuh life perfect an yuh neva duh nothing wrong yet. At least dem have dem money, what you have in life? Nothing more than your sour rotten HIV pussy. Tuff like yuh suck wood rotten hole madda

12. Unuh fuck off an lowe Mitichi boo bloodclaat name, nuff a unuh a duh way worst than that an unuh a rup up unuh stinking nasty bloodclaat suck wood mouth. Everyone a wi affi survive sum way other the other. Big up yuhself mi fren Mitchie, freedom Issa must.

Queen lady gangster seh dat an mi hav yuh back 100% unuh cum suck out mi bleeding pussy an fuck off.

1. A suh u bloodcloth survive bitch guh get a fucking job u illiterate dunce them need fe deport har stay bad self bout oonu hafe survive some way go get a job and fix up u life u fucking ediot

1. Try change yuh name bout you name class, kmft. Hey gyal cum suck out mi bleeding bloodclaat an eat mi bloody pad wid 2 slice a brown bread

2. A suh u bloodcloth survive bitch guh get a fucking job u illiterate dunce them need fe deport har stay bad self bout oonu hafe survive some way go get a job and fix up u life u fucking ediot

13. Jamaicans are the only set’s of VAGABONS on thia surface of earth that laughs at someone downfall. How unuh stay suh? Nah kno star. Weather she steals or whatever you still don’t laughs about someone downfall. May the Gods of heaven wash off y’all nasty HEAVY hearts. Fucking sets of dog shits.

14. Sophia is a mess. Not too long ago she kept a party
    Flossing and all plus the young boi she deh wid a big drug
    Dealer so she shouldn’t be in stores nicking stuff.
    I wonder what Cora-lee think of her now.
    Sophia stop thief. You kids are big girls and grandkids are growing. yuh too disgusting.
    damn disgusting.
    The same way your daughter lose her job from river island
    Because of you and your goat foot and finger.
    I feel sorry for Angel.
    I hope they revoke your stay this time. I am praying they do.

1. Gangsta, fuck off. You support too much fuckery! Be
      Honest and tell the gal dem say a full time them stop it.
      As for Sophia, will never stop fighting for man. It is in her DNA.
      She has no self worth.
      Seen Sophia a couple of times last year gal mouth stink and sour.
      And her body full of lumps all over.
      Dow don’t want her she’s just for now.

1. Cayliss ole ooman. u always a talk bout u bleedin pusci….thought u were ashamed after posting it on di internet to di digust of all and I hoped ur own personal disgrace, Go see a gynae cuz if u forever a bleed someting very wrong wid u when u should be in menopause and stop come on here an defend u teefin combolos dem.
          Change onoo dutty, teefin, scammin, walk n fuck n mine young bwoy who dont want onoo ways fi 2020
          Sick mi dyam stumuck.

1. Big stay bad rotten pussy gyal, mi seh cum suck out mi bleeding bloodclaat back way, but mek sure bring yuh hungry belly pickney dem because mi wah di whole a unuh fi full unuh belly wen mi a bleed.

2. Change yuh name to Queen Bleeding…..stink looking dutty ole ooman whe have fi walk n tief fi mine young bwoy who dont want yuh. Yuh disgust even a jancrow stumuck.

15. Well all I can say is each to their own but Michi you need to stop thief now. And what I wanna know is how much time you go prison and still deya you must be some police informer or something as all the times you’ve been locked up you should of get deport by now and your stay revoked so which police yuh ah work wid? # just saying

1. Is shev & dow still ah fuck? Shev name call up pon Omar from bondstress, shev name call up pon every hype man so she walk n fuck dutty gal

16. Dow suppose to ah fuck out the 8 weeks weh Sophie get. Them live like cat and dog, just fi dance them happy. What ah life fi live , flossing pon dry shit. Rich weh no mek mi laugh, hear seh Dow run weh Shev.

Big ole granny fi go sit down, all the mine you ah mine Dow him still ah fuck and ah disgrace you. When him do him wrongs, him fling you up pon insta and facebook. You fuck Beres and him and Dow ah bestie, you line up you friend Rapzundel pon Beres. What ah nasty life fi live, so why people woulda badmind you life?.
    Go ole several seats and get ah life, Dow dont and will never want you.

17. DUTTY NASTY GHETTO DEMONIC LOW LIFE DOG BITCH DEM FROM THE SLUMS OF JAMAICA LEAVE GONE TO PEOPLE COUNTRY TO PREVENT OTHERS LOOKING A DECENT LIFE FROM ENTERING . WHY PEOPLE CELEBRATING THESE DEGENERATED MISCREANTS IS BEYOND ME BUT I GUESS ITS EXPECTED IN THE BLACK COMMUNITY BECAUSE BLACK PEOPLE AND JANCRO GOES HAND IN HAND. THE BLACK COMMUNITY SUPPORTED NASTY ASS CARDI B MORE THAN THE LATIN COMMUNITY, THATS WHY SHE IS YET TO MAKE A TOUR. THE BLACK COMMUNITY SUPPORTS BHAD BHABIE MORE THAN THE WHITE COMMUNITY THATS WHY SHE IS DOING HIP HOP INSTEAD OF POP BECAUSE THE WHITE COMMUNITY DO NOT WANT THAT AS A REPRESENTATIVE FOR THEIR WHITE KIDS. THE BLACK COMMUNITY SUPPORT THE KARDAHSIANS MORE THAN THE WHITE THATS WHY THEY ONLY FUCK BLACK MEN BECAUSE WHITE MEN WILL NOT SUPPORT THESE BITCHES WITH THE WHOREDOM MAINSTREAM LIFESTYLE. SEE THE BLACK COMMUNITY IS THE DUMPING GROUND FOR EVERY RACE OF REJECTS AND GARBAGE, THATS WHY YALL LOVE TO HIGHLIGHT THESE BLACK NASTY NIGGA MEN AND NIGGA WOMEN.

18. But Dow go register baby with jade so how Sophia no hear that all now she a watch and still no hear what a gwan. Sophia u good cause me would a run him Weh long time . Dow don’t own nothing but him clothes neither Sophia bout dem rich and famous lol

19. Mi hear seh ah 6 months she have fi do, damn disgrace fi big oman.Wat an example fi her girl child them.Gwan ah prison fi fight over Dow and him nah look. Him care only fi himself and himself only, him ah build up fi him file fi the home office. So he would register the baby in him name, cause member him sign on a week time.

Sophie must ah dead ah prison, cant watch Dow now.All him live inna gal dm day and night, all him would ah drop that like one hot bread.

20. Ppl ppl I had to put this up!!!! Mi seh dirty pussy shev from green street a walk and a chat say a long time Sophia fi go prison and want her get deported. Big pussy shev all if Sophia go prison or get deported her man Dow still don’t want you so stop waste your time a laugh because Yu fren dem a laugh after you. Dow buddy a mad you well you ago mad because him seh you a crosses and want a new pussy’

1. Dow ah opportunist him ah cut and go through.No shame to him game, him have nutting bout him.

Now him boss out him have fi do ah whole heap ah begging. Fi keep up cause if him boss run him and tek weh the phone him just dead.

21. Ouno dunce ppl a england Sophia in prison what that got to do with other ppl . Sophia fight browning call police n her kid was in the shop . Sheriffa make sure tell Browning she must make sure Sophia get a prison time that’s what Sophia in prison fa . D woman is doing seven weeks soon come a road so what is this ouno a rejoice over and write up bout ouno so dumb ouno gone in a who a take who , who get baby . Who a sell drugs only Jamaicans do these things and when ouno see the same ppl dem ouno talk to dem ouno need to grow the fuck up .

1. Bitch please. I going ensure that Sophia get sent
      Home this time round. That bitch does nothing
      But drain our tax payers money.
      Boris, I beg you, please to send Sophia Dow and Mitchi
      Home along with gangsta.

1. U tink ah so sen home go fool fool gyal! Deportation nuh come inna dis unless yuh jail time is over 12 months or serious crime. Careful how u ah wish fi ppl life turn upside down wid yuh dutty mind and dutty heart gyal. Judgement land right ah ur door step in any way or form. Pray u nuh have kids eediat gyal! Ah wah so??????? Dow musee fuck u and drop u big tretch out holeself u upset! Cah dis post not about Dow u ah call up him name! U grudge Sophia fi har cocky lmaooo! Gangsta & mitchie theif clothes upset yuh? Ah ur pc wardrobe dem ah thief outta??? Come ah talk bout taxpayer money. U prob not even fuckin work or can pay tax move yuh nasty bumbo!!!!!!!

22. Ouno go take a fucking seat set a dunce. If Sophia do the fucking crime she has to do the time she go into the woman business place go throw lick cause she see dirty Dow that nobody wants but she , Dow don’t own a house in Jamaica and that’s where he’s going back because him signing on and selling drugs at the same time. Not even jade wants Dow much less ouno very unfair like this Sophia woman is a celebrity n she lives in council house with a hire purchase vehicle none of them owns nothing but their clothes n shoes. Browning never did a go play with her cause she went into the lady shop, Sophia doing seven weeks that’s not even prison time so ouno shut ouno fuck up and mind ouno business. I work hard and pay my tax for them to live free and sell drugs in this country bout Sophia Sophia like we talking about the fucking queen. Nuff time am out shopping and see them thiefing that’s why sheriffa stop go road with her . Well done browning next time don’t go into someone’s business place u too brite.

23. Jade & dow baby son was sick in hospital Prayer for your likke family jade & dow life to short to worry what ppl ah think uno try n work on ur family and jade dont give up on ur baby Father he needs a strong black women like you okay hun

1. She get 8 months mus do 2 week by now she haffi hurry up come out cah bare sumpn ah gwan outta road since she gaan weh

24. Sophia need to stop fight ova man it nuh worth it cah Dow cyan tame see it deh as u gaan a prison him same one come inna dance wid gyal weh nite. Nah look tpc u nuh si him nuh respec u nun ah tall open up yuh eye dem stop tun yuhself inna fool u already mek yuhself one big man mascot

25. Wait wait what dow when dance Wid gal?? What gal?? And who dance?? lol u see Sophia him nuh change ur fool gal Sophia

26. Dow ah dog shit him can not tame and him mouth light.How you fi chat the oman you lie down with, him chat her like one dog.Him no have nuttin bout him ah opportunist. Sophie need fi check her self cause him no care bout her, ah him self alone him care bout .

27. Okay I get it uno dont like dow or Sophia but there need to lie I can talk FACT dow never talk or dis Sophia or jade.how uno can just lie, why would dow chat Sophia now really uno people really look into it, it’s not the 1st time Sophia go jail?? Sophia and her ex best friend stop talk everyone knows how that go when to women stop talk everything open up, that’s why mi dont really keep friends, dow never chat Sophia since Sophia inside u dont really see him, so it’s not good to lie or try and bring down a next person, 2020 if a man & a women want to be together let them stop judging like we name god

28. Who care? still a big wutless tief & walking man mascot It nuh mean nuttin or change a ting she is an will b a clown fi Eva dat ah sumpn fi badmind ova Smh lool she an embarrassment to her pickney dem & har man two ah dem need fi stop go dance dem hav no shame Sophia Mek wi hol a reason suh Dow fuck out jade til him breed har an have a pretty likkle boy baby wha Di verdict Now? come show Di worl weh eediat ole Ooman look like! Weh more Dow can do fi show u seh him nuh want yuh? *sigh*

29. Hopefully Di likkle jail time beat sense inna Sophie dry peel out head not my business fi talk but lawd god one ooman cyan fool so!

30. She was out last night partying come like she a dow not there no more mi never see dis gyal go in prison for likkle 5weeks come out to no man lol Sophia yuh a really fool look pon yuh friend Oney British never stop have women pon women but she nuh left Oney British, Sophia yuh love listen to dancehall people then after everyone has dem good good man u gwaan listen cos Nuff gyal want dow so it’s better for us granny Sophia

1. Ms Dear Sophia can see seh YUH nuh come offa good table none at all. Like u grow wid Di lowest of low self esteem an wah come dash it weh pon ppl. Fi tun man bc clown inna real life..kmt cyan badda yah…go one side and try nuh seh nuttin more cah u soun fool nuh fuck!