RE-TITLED..BAD PEOPLE

lizard

Hi groupie i have never done this before but i had to now.

Question: why does this Lizard ( World Boss lizard ) look so much like a Monkey

***This is selector Lizard from the U.K..***

0 thoughts on “RE-TITLED..BAD PEOPLE

1. Smh. Big johncrow….even the dawg pon di street corna have rights too. So wedda him look like Monkey or not….he had the right to a fair trial and he got one. His murderer is behind bars and u cyaan accept that…Don’t? ?????. Isn’t dat di meat of di matta???? Cause mi cyaan fathom why a person wid sense would make such a comment….so there must be some underlying reason for your f**kery. Pls go hold a proper f**k offfffff. Kmt

2. Are people really this ignorant and dark in 2014? Met, tell me a pre-schooler sent you this juvenile bull$hit!
    Basic school for sender!

3. Gm met an metters an this is selector lizard frm uk dont kno if he still here dem very rude

4. Senda the monkey whey a ride Kartel a night time dung a remand a fi him picho u fi send come so we can discuss it ole rotten dung lopsided rusty collapsing zinc roof pit toilet a so when unnu arse whey Kartel teck n open up road works inna a hurt unnu unnu start look trubble well no zinc no nail n no board r lane widener no ova ya so just FUXX OFF n meck di man rest in peace worm shit like unnu kmft

5. Oh gosh…the sender talking bout lizard the selector…he popular in the UK…him unfortunate looking fa real and very rude to women…I get y u think it’s Clive lizard caus All of a sudden him start call himself world boss lizard…him fi name falla fashion monkey…pun intended

6. White people use to cage black people at circuses and on exhibition where the patrons would feed them bananas so in this age, it’s the heights of ignorance to see black people calling their fellow men monkeys. Read a book people.

1. Thank u foxy! We always want to give blk folks a pass when they call each other n!ggers an monkey, but when it’s done by none black we start to cry racism. The same degrading words whites use towards us, is the same words we are using against each other.

7. Sometimes when ppl cuss ppl anna tell dem sey dem fava monkey most of the time ah the truth dem ah talk!!!

8. Woooooiiieeeeeeee duti lizard yuh mek d pink wall again. This time is about u looking like a monkey and not no baby mother drama say yuh nah mind yuh 35 Pickney them. Boy yuh look like a monkey fi true to rass

9. Okay, so dis anuh di late Clive “Lizard” Williams (RIP), dis is a UK DJ weh name Lizard. Senda ef yuh ago sen een di pitcho dem at least add him dutty bad behavior tuh it. Because him nuh cute nuh mean him nuh hab good ways. WARNING – senda mine hards lick yuh an yuh affi tek a man weh luk like di actual monkey. Weh yuh woulda seh bout dat??? :travel

10. This piece of shit sender need to go crawl back up to where she came from,.how could you do and say something like that about a deceased person.damn piece of shit .kmrt

11. Loool sender get ah life. Lizard never seh him cute and not everybody fortunate fi have him good looks. While yuh ah send een di man picture him deh ah JA ah go back to him roots pon vacation. When him come back ah UK him still ah go get him money fi him bookings dem weh nuff. Why yuh nuh talk bout how him win clash di other day….Anyting fi negative attention and trace people, sender please go look ah life or send in yuh picture mek mi rate it up and laugh!!

12. Must be one if Ark Angel fool fool ppl dat send dis in after lizard win da clash ! Not everybody can b blessed with good looks n more so it Nuh matter…him look clean everyday so stop hate.

13. Wen UK lizard get older than he is him really aguh fava di big ole papa gorilla dem wey sidun inna jungle ah nyam banana kin an leaf mi watch him pan utube ah hype pan ppl an him nuh birth right!!!

14. Not funny when this is what racists use to compare Black ppl to and call them. Black people all over the globe are subjected to this reference by racists. #getalifesender